Alexia Eram, criticată de fani pentru imagini excesiv de senzuale. Cum a exagerat vedeta

Ultima actualizare:

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, i-a supărat pe fanii din cauza unor imagini în care tânăra lasă prea mult la vedere.

Alexia Eram, criticată de fani pentru imagini excesiv de senzuale
Alexia Eram, criticată de fani pentru imagini excesiv de senzuale

Alexia Eram, 21 de ani, simte din ce în ce mai des nevoia să-și exprime feminitatea, prin intermediul rețelelor de socializare, unde postează imagini extrem de senzuale în care își arată trupul tonifiat în costum de baie. 

Imaginile au fost făcute în mare parte în timpul unei escapade de lux alături de iubitul ei, Mario Fresh, în Maldive, unde cei doi au locuit într-un resort de fițe. Multe dintre pozele în care Alexia apărea în costume minuscule de baie, au avut parte de aprecierea fanilor, care au fost luați prin surprindere de îndrăzneala tinerei.

Cu imaginile nou postate, Alexia Eram se pare că ar fi exagerat cu îmbrăcămintea sumară, iar fanii au taxat-o și i-au reproșat că nu este nevoie să-și arate trupul și că ar trebui să ia mai degrabă exemplul mamei sale, Andreea Esca. 

"Alexia , prea sexi ...nu e pentru tine....ești frumoasa !!!!" , fost unul dintre comentarii.

"De ce simți nevoia sa postezi poze aproape goală ? Ești prea fina și nu e necesar sa ți arați părțile intime ca sa te faci placuta. Poți lua exemplu mamei tale", i-a reproșat un fan.

Cu toate acetstea, părerile au fost împărțite, iar unele persoane i-au luat apărarea și au argumentat că Alexia este tânără și frumoasă și că este firesc să se bucure de această perioadă a vieții. 

"pentru ca este tânara , frumoasa si in vacanța in Maldive nu la polul nord", a fost replica altui admirator. 

Mario Fresh nu vrea să se căsătorească cu Alexia Eram

Alexia Eram și Mario Fresh au o relație de câțiva ani, iar cuplul a fost plecat recent într-o vacanță în Maldive. Mulți dintre fanii celor doi se întreabă când au de gând să se căsătorească, dar Mario le-a spulberat speranțele chiar de Sf. Valentin. 

Artistul a declarat pe canalul personal de YouTube că nu a avut niciodată de gând să se căsătorească cu Alexia Eram și consideră că sunt încă foarte tineri pentru așa ceva. 

Zvonurile despărțirii dintre Alexia Eram și Mario Fresh au circulat adeseori, însă în momentul în care artistul a apărut sărutându-se cu altcineva într-un clip, iar fanii au crezut că fiica Andreei Esca este istorie. Din fericire, Mario Fresh a confirmat că acel moment a fost unul special regizat pentru clip și că nu se pune problema despărțirii de Alexia.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net