Și-au scos posteriorul la soare! Cum s-au pozat mai multe vedete în vacanță

16 ianuarie 2022

Deși în țară temperaturile nu fac deloc prielnică o zi de plajă, mai multe vedete autohtone au dat frigul de aici pe vacanțe însorite!

image
Roxana Nemeș, sexy în costum de baie Foto: Instagram

Mai mult decât atât, Mira, Alexia Eram, Roxana Nemeș și Livia Bordea și-au pus costumele de baie și s-au întrecut pe Instagram în poze îndrăznețe. Tinere și cu forme de arătat, cele patru au publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini din vacanță, în costume de baie sau lenjerie intimă.

Vedetele din România au dat frigul pe soare

Alexia Eram, fiica știristei Andreea Esca, a renunțat la costumul de baie și s-a pozat în camera de hotel, acoperită doar de un cearșaf, cu posteriorul la vedere. Fotografia a fost realizată din profil, iar în imagine se poate observa cum aceasta poartă doar lenjerie intimă, în rest acoperindu-se cu așternutul. Alexia se află în vacanță în Dubai, împreună cu iubitul ei, cântărețul Mario Fresh.

Livia Bordea, soția comediantului Cătălin Bordea, este cunoscută pentru silueta sa pentru care lucrează ore bune la sala de forță. Aceasta este pasionată de fitness, iar acest lucru reiese și în modul în care se prezintă din punct de vedere fizic.

Livia s-a pozat în costum de baie, cu posterioul la vedere, într-o apă cristalină, făcându-i geloși pe urmăritorii ei care mai au de așteptat până la concediu, iar temperaturile din România nu-i ajută deloc. În poză, Livia apare și cu tatuajele la vedere, alături de pielea bronzată.

Mira a publicat pe contul personal de Instagram o imagine în care apare de la spate, în costum de baie, cu posteriorul către camera de fotografiat.

Artista a explicat că iubește vara și că și-ar dori ca acest anotimp să nu se termine niciodată. „Cine vrea vară mereu? Oceanule, așteaptă-mă că vin imediat”, a scris aceasta în dreptul imaginii cu pricina. De asemenea, în poză pare că se ține de mână cu cineva, cel mai probabil iubitul ei. Mira a optat pentru un costum de baie format din două piese, de culoare închisă.

Totuși, se pare că Mira nu a putut să fugă de frigul din București. Imaginea din locația superbă, cu plaje intinse și ocean primitor, este de mai demult, având în vedere că artista a anunțat că se află în prezent în carantină. 

Roxana Nemeș a preferat însă să se relaxeze la munte, însă acest lucru nu înseamnă că a renunțat la costumul de baie. În hotelurile montane există posibilități diverse, de la jacuzzi-uri până la piscine interioare, așa că Roxana a avut posibilitatea de se relaxa și a înota în voie.

Aceasta s-a pozat într-un costum negru, o singură piesă, ce îi punea silueta în evidență, accesorizat cu un lanț pentru un plus de eleganță. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” a dezvăluit că se află la un hotel cunoscut din Poiana Brașov.

stanga
dreapta
alexia eram jpg
livia bordea jpg
mira jpg
roxana nemes jpg
1 johnny depp amber heard jpg jpeg
survivor tj nedelcu png
3alex nedelcu survivor png
ispita bianca pop beata crita sparg restaurantul 463978 webp
1 insula iubirii 1 jpg jpeg
dieta claudia pavel 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
FotoJet jpg
cub doru raduta animat gif
victoria beckham
BeFunky collage (14) jpg
WhatsApp Image 2022 05 18 at 11 35 08 jpeg
5 codin maticiuc despre coronavirus 4 jpg jpeg