Laura Cosoi, imagini fabuloase din Thailanda. Peisaje desprinse din ”Cartea junglei”

16 ianuarie 2022

Laura Cosoi și familia ei continuă vacanța exotică în Thailanda. Artista a distribuit noi imagini pe contul personal de Instagram și a povestit admiratorilor cum se relaxează departe de România. 

image
Laura Cosoi continuă vacanța în Thailanda Sursă foto: Instagram Laura Cosoi

Laura Cosoi a început anul 2022 cu o pauză de relaxare și răsfăț. Se află în vacanță, în însorita Thailanda alături de cele mai dragi persoane din viața sa și se bucură de fiecare moment.

Vremea este însorită, cu multe grade în termometre,iar peisajele par desprinse din povești. Deși se află departe de România, vedeta nu a uitat de fanii săi pe care îi ține la curent cu cele mai noi activități. Distribuie adesea instantanee din vacanță, iar acestea sunt foarte apreciate de internauți.

Laura a povestit că membrii familiei au pornit într-o călătorie cu pluta și au admirat peisajele de vis pe care Thailanda le are de oferit. Cel mai mult o încântă însă fericirea fiicelor sale, care se joacă în nisip și se află în contact cu natura! 

"Noi am fost duși cu pluta. La propriu. Prin junglă, sub palmierii încolăciți de șerpi, pluta noastră din bambus și-a făcut loc lin pe râul limpede. Imaginile surprinse nu pot descrie nici entuziasmul nostru, nici energia acestui loc. O activitate turistică ce poate părea banală a adus în viețile noastre amintirea memorabilă a soarelui care-și făcea loc printre frunzele de cocotier și scăldatul în apă rece de izvor. Implicit, am experimentat și „foot massage”, în mod natural, când am pășit cu picioarele goale peste pietre. Mai presus de orice, ne bucurăm de experiență pe care o trăiesc fetele, mai tot timpul în contact cu natură și, nu de puține ori, le surprind în secvențe ce par desprinse din filele volumului „Cartea junglei” 🌴🐍, a fost mesajul scris de Laura în descrierea fotografiilor. 

stanga
dreapta
laura cosoi
laura cosoi jpg
laura cosoi jpg
laura cosoi familie jpg
5 laura cosoi cu familia 1 jpeg
laura cosoi 2 0 jpeg jpeg
laura cosoi thai2 jpg
laura cosoi 4 jpeg jpeg
laura cosoi gravida jpg
laura cosoi 3 jpg jpeg
laura cosoi 6 jpeg jpeg
laura cosoi mama ligia jpeg
laura cosoi 8 jpg jpeg
laura cosoi sarbatorita jpg
laura cosoi si cosmin curticapean
laura cosoi familie tort jpg
laura cosoi copil jpg
laura cosoi si cosmin
laura cosoi 3 jpg
laura cosoi jpeg
laura cosoi jpg

Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară

La sfârșitul anului 2021, Laura a făcut un anunț neașteptat. La vârsta de 40 de ani se pregătește să devină mamă pentru a treia oară. Familia sa se va mări cu încă un membru, o fetiță, iar actrița se simte binecuvântată și recunoscătoare pentru toate lucrurile minunate care i se întâmplă.

Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera", anunța Laura, la sfârșitul lunii decembrie. 

Laura Cosoi a povestit, cu umor, că soțul ei și-ar fi dorit să aibă și un băiețel, însă nu este deranjat de faptul că familia lor se va mări cu încă un membru, tot o fetiță. Potrivit ambilor, cel mai important lucru este ca bebelușul să fie sănătos, iar Laura să aibă o sarcină lipsită de probleme. 

stanga
dreapta
271886345 325445259459653 8695685235322901701 n jpg
laura cosoi vacanta (5) jpg
laura cosoi vacanta (4) jpg
laura cosoi vacanta (3) jpg
laura cosoi vacanta (2) jpg
laura cosoi vacanta jpg
laura cosoi in vacanta jpg

«El s-a văzut cumva un tată de băiat la un moment dat, dar recunosc atât eu cât și, evident, Cosmin, noi nu ne-am dorit neapărat un băiețel. În ceea ce mă privește, clar, am zis că ce vrea Dumnezeu să fie, dar și Cosmin la fel. E ciudat să îți dorești ceva ce nu poți să controlezi. Își dorea la un moment dat, dar vom vedea în viitor», a povestit Laura Cosoi. 

Laura și Cosmin, nouă ani de relație 

Laura Cosoi și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015. Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi a născut-o pe prima ei fetiță, Rita, iar cea de-a doua fetiță, Vera, a venit pe lume anul trecut, pe 15 august. 

Anul trecut, în luna mai, cei doi au aniversat 9 ani de căsnicie, ei formând unul dintre cele mai stabile și mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.  

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
00032 jpg
Pensionari din România jpg
irina fodor asia express jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
https   tacataca prosport ro wp content uploads 2022 03 raluca podea1 webp
BeFunky collage (6) jpg
banica vicoveanca jpeg
Cub Ilie nastase jpeg