Laura Cosoi, imagini cu burtica de gravid─â, din vacan╚Ťa exotic─â

Laura Cosoi a luat prin surprindere pe toat─â lumea la sf├ór╚Öitul lunii decembrie atunci c├ónd a anun╚Ťat c─â este din nou ├«ns─ârcinat─â. Actri╚Ťa va na╚Öte o feti╚Ť─â anul acesta ╚Öi este nespus de fericit─â. 

image
Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară Sursă foto: Arhivă personală

Laura Cosoi traverseaz─â o perioad─â foarte bun─â a vie╚Ťii sale. Din punct de vedere profesional, proiectele ├«i merg ca pe roate, iar ├«n via╚Ťa personal─â situa╚Ťia este una cu at├ót mai bun─â! Actri╚Ťa este ├«ns─ârcinat─â pentru a treia oar─â, iar feti╚Ťele sale, Vera ╚Öi Rita vor avea o surioar─â. 

Anun╚Ťul a fost f─âcut de c─âtre actri╚Ť─â la sf├ór╚Öitul lunii decembire. Ea a subliniat c─â visul de a avea o familie numeroas─â ╚Öi un c─âmin ├«n care r├ósetele de copil sunt nelipsite i s-a ├«ndeplinit. Laura a m─ârturisit c─â este recunosc─âtoare pentru via╚Ťa pe care o tr─âie╚Öte al─âturi de b─ârbatul iubit ╚Öi de feti╚Ťele care ├«i aduc mereu ├«ntotdeauna fericirea ├«n suflet. 

S─ârb─âtorile de iarn─â au surprins-o pe Laura departe de cas─â, dar al─âturi cu persoanele pe care le iube╚Öte cel mai mult! Actri╚Ťa a distribuit mai multe fotografii din vacan╚Ť─â, iar burtica de gravid─â ├«ncepe s─â se profileze. Un lucru este cert, Laura radiaz─â de bucurie, iar noul an a ├«nceput cum nu se poate mai bine pentru frumoasa artist─â.

stanga
dreapta
laura cosoi gravida jpg
laura cosoi copil jpg
laura cosoi familie jpg

├Än dreptul fotografiilor de familie, Laura a scris un mesaj scurt, dar plin de emo╚Ťie: "Am doar un singur g├ónd. Mul╚Ťumesc, via╚Ť─â!", au fost cuvintele Laurei. 

stanga
dreapta
image png
image png
image png
image png
image png

Laura ╚Öi Cosmin, nou─â ani de rela╚Ťie 

Laura Cosoi ╚Öi partenerul ei, Cosmin Curtic─âpean, s-au c─âs─âtorit ├«n anul 2015. Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi a n─âscut-o pe prima ei feti╚Ť─â, Rita, iar cea de-a doua feti╚Ť─â, Vera, a venit pe lume anul trecut, pe 15 august. 

Anul trecut, ├«n luna mai, cei doi au aniversat 9 ani de c─âsnicie, ei form├ónd unul dintre cele mai stabile ╚Öi mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.  

Laura a anun╚Ťat a treia sarcin─â printr-un mesaj emo╚Ťionant

La sf├ór╚Öitul lunii decembrie, Laura a anun╚Ťat prin intermediul unui mesaj sensibil, faptul c─â este ├«ns─ârcinat─â pentru a treia oar─â. 

  ÔÇ×Cel mai mult ├«mi place s─â fiu cu ei! Mi-am imaginat, al─âturi de Cosmin, o familie mare, unit─â, cu scaune multe a╚Öezate ├«n jurul mesei de Cr─âciun, cu copiii care s─â ne colinde, s─â se alerge ├«n jurul bradului, s─â m─â ajute la f─âcut pr─âjituri, o via╚Ť─â ├«n care iubirea s─â ne acopere! ├Än acest moment bra╚Ťele noastre devin ╚Öi mai ├«nc─âp─âtoare, sufletul ╚Öi mai plin, emo╚Ťiile ╚Öi mai cople╚Öitoare, c─âci ├«n lumea asta a noastr─â mai a╚Ötept─âm o feti╚Ť─â, o surioar─â pentru Rita ╚Öi Vera", a fost mesajul actri╚Ťei.   

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
1 carmen tanase jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG