Laura Cosoi, imagini cu burtica de gravidă, din vacanța exotică

Ultima actualizare:

Laura Cosoi a luat prin surprindere pe toată lumea la sfârșitul lunii decembrie atunci când a anunțat că este din nou însărcinată. Actrița va naște o fetiță anul acesta și este nespus de fericită. 

Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară Sursă foto: Arhivă personală
Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară Sursă foto: Arhivă personală

Laura Cosoi traversează o perioadă foarte bună a vieții sale. Din punct de vedere profesional, proiectele îi merg ca pe roate, iar în viața personală situația este una cu atât mai bună! Actrița este însărcinată pentru a treia oară, iar fetițele sale, Vera și Rita vor avea o surioară. 

Anunțul a fost făcut de către actriță la sfârșitul lunii decembire. Ea a subliniat că visul de a avea o familie numeroasă și un cămin în care râsetele de copil sunt nelipsite i s-a îndeplinit. Laura a mărturisit că este recunoscătoare pentru viața pe care o trăiește alături de bărbatul iubit și de fetițele care îi aduc mereu întotdeauna fericirea în suflet. 

Sărbătorile de iarnă au surprins-o pe Laura departe de casă, dar alături cu persoanele pe care le iubește cel mai mult! Actrița a distribuit mai multe fotografii din vacanță, iar burtica de gravidă începe să se profileze. Un lucru este cert, Laura radiază de bucurie, iar noul an a început cum nu se poate mai bine pentru frumoasa artistă.

În dreptul fotografiilor de familie, Laura a scris un mesaj scurt, dar plin de emoție: "Am doar un singur gând. Mulțumesc, viață!", au fost cuvintele Laurei. 

Laura și Cosmin, nouă ani de relație 

Laura Cosoi și partenerul ei, Cosmin Curticăpean, s-au căsătorit în anul 2015. Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi a născut-o pe prima ei fetiță, Rita, iar cea de-a doua fetiță, Vera, a venit pe lume anul trecut, pe 15 august. 

Anul trecut, în luna mai, cei doi au aniversat 9 ani de căsnicie, ei formând unul dintre cele mai stabile și mai apreciate cupluri din showbiz-ul autohton.  

Laura a anunțat a treia sarcină printr-un mesaj emoționant

La sfârșitul lunii decembrie, Laura a anunțat prin intermediul unui mesaj sensibil, faptul că este însărcinată pentru a treia oară. 

  „Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioară pentru Rita și Vera", a fost mesajul actriței.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net