Laura Cosoi este însărcinată pentru a treia oară! Fetiță sau băiat?

Ultima actualizare:

Laura Cosoi este însărcinată! Chiar în ziua de Crăciun, vedeta tv a făcut marele anunț. Frumoasa actriță a realizat o ședință foto de sărbători, cu soțul și cele două fetițe pe care le au împreună, tocmai pentru a face marele anunț: Laura Cosoi gravidă pentru a treia oară!

Laura Cosoi este însărcinată
Laura Cosoi este însărcinată

Laura Cosoi, însărcinată pentru a treia oară!

Vedeta este în culmea fericirii, căci meseria de mamă îi vine mănușă! Fericită că mai are două fete, pe Rita și Vera, care îi fac viața mai frumoasă, frumoasa actriță se bucură că a fost binecuvântată cu încă o sarcină! Laura Cosoi va naște, cel mai probabil, în luna iunie, fiind deja gravidă în trei luni. Artista o ia pe urmele prietenei sale, Adela Popescu, care la fel ca și ea, are trei  copii, culmea, trei băieți.

Prima ecografie cu bebelușul din burtică a fost făcută publică o dată cu anunțul sarcinii

„Cel mai mult imi place sa fiu cu ei! Mi-am imaginat, alaturi de Cosmin, o familie mare, unita, cu scaune multe asezate in jurul mesei de Craciun, cu copiii care sa ne colinde, sa se alerge in jurul bradului, sa ma ajute la facut prajituri, o viata in care iubirea sa ne acopere! In acest moment bratele noastre devin si mai incapatoare, sufletul si mai plin, emotiile si mai coplesitoare, caci in lumea asta a noastra mai asteptam o fetita, o surioara pentru Rita si Vera.

Ce dar minunat este viata, cata bogatie pot aduce copiii, ce sentiment inaltator de recunostinta ne incearca ori de cate ori le privim, cat de mare si de bun este Dumnezeu cu noi…! Mi-am dorit sa impartasesc aceasta bucurie cu voi azi, pentru ca sunteti parte din viata mea si mi-ati fost alaturi de fiecare data in toate momentele importante. Si pentru asta va multumesc! Dragi prieteni, va doresc un Craciun in pace si lumina, alaturi de oamenii apropiati sufletului vostru!”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

Laura Cosoi, mamă pentru a treia oară! Actrița a anunțat sexul copilului

Laura Cosoi este de trei ori mamă de .... fetiță! Actrița are două fetiță, însă, iată, cel de-al treilea copil va fi tot o fată :)

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net