Cum a reacționat soțul Laurei Cosoi când a aflat sexul copilului: «Se vedea tată de băiat»

Ultima actualizare:

Laura Cosoi nu își mai încape în piele de fericire de când a aflat că este însărcinată. Actrița, care pe 2 ianuarie a împlinit 40 de ani, va aduce pe lume o a treia fetiță anul acesta. Ea a povestit cum a primit vestea soțul ei, Cosmin Curticăpean. Laura Cosoi este însărcinată în luna a treia.

Laura Cosoi va aduce pe lume o a treia fetiță anul acesta Foto: Instagram
Laura Cosoi va aduce pe lume o a treia fetiță anul acesta Foto: Instagram

Aflată într-o vacanță de vis în Thailanda, Laura Cosoi a intrat într-o videoconferință cu echipa de la Vorbește Lumea, formată din Adela Popescu și Shurubel. Ea a mărturisit că se simte o femeie împlinită și că este foarte fericită că va deveni din nou mamă.

Laura Cosoi: «Eu din start am văzut»

Atât soțul ei, cât și fetițele lor, Rita și Vera, au fost fericiți când au aflat vestea cea mare. Laura Cosoi a recunoscut că partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean, se vedea tată de băiat la un moment dat.

«A fost emoționat cu adevărat. Ne simțim că suntem super norocoși pentru ce ni se întâmplă, mai ales că amândoi ne dorim în aceeași măsură. Asta se întâmplă mai rar într-un cuplu, să vrea amândoi odată al treilea copil, spre exemplu. Când am fost la control a putut și el să vină cu mine și a fost un moment absolut savuros. Doctorița ne-a arătat acolo și a început cu măsurătorile fătului, cum îi bate inimioara, cât e de lung. Dar eu din start am văzut! Eu m-am abținut pentru că tot trecea pe acolo, se tot vedea cumva, dar Cosmin nu își dădea seama. După ce a făcut măsurătorile și am văzut că ce bine că e un bebeluș sănătos, că până la urmă asta e tot ce contează, i-am zis: Pot să îi spun eu ce e? Și i-am zis: e fetiță.» , a povestit râzând Laura Cosoi.

Cosmin Curticăpean și-a dorit să fie tată de băiat, dar nu a regretat niciun moment că va avea trei fetițe.

«El s-a văzut cumva un tată de băiat la un moment dat, dar recunosc atât eu cât și, evident, Cosmin, noi nu ne-am dorit neapărat un băiețel. În ceea ce mă privește, clar, am zis că ce vrea Dumnezeu să fie, dar și Cosmin la fel. E ciudat să îți dorești ceva ce nu poți să controlezi. Își dorea la un moment dat, dar vom vedea în viitor», a mai spus Laura Cosoi. 

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net