Cum a reac╚Ťionat so╚Ťul Laurei Cosoi c├ónd a aflat sexul copilului: ┬źSe vedea tat─â de b─âiat┬╗

Laura Cosoi nu ├«╚Öi mai ├«ncape ├«n piele de fericire de c├ónd a aflat c─â este ├«ns─ârcinat─â. Actri╚Ťa, care pe 2 ianuarie a ├«mplinit 40 de ani, va aduce pe lume o a treia feti╚Ť─â anul acesta. Ea a povestit cum a primit vestea so╚Ťul ei, Cosmin Curtic─âpean. Laura Cosoi este ├«ns─ârcinat─â ├«n luna a treia.

image
Laura Cosoi va aduce pe lume o a treia feti╚Ť─â anul acesta Foto: Instagram

Aflat─â ├«ntr-o vacan╚Ť─â de vis ├«n Thailanda, Laura Cosoi a intrat ├«ntr-o videoconferin╚Ť─â cu echipa de la Vorbe╚Öte Lumea, format─â din Adela Popescu ╚Öi Shurubel. Ea a m─ârturisit c─â se simte o femeie ├«mplinit─â ╚Öi c─â este foarte fericit─â c─â va deveni din nou mam─â.

Laura Cosoi: ┬źEu din start am v─âzut┬╗

stanga
dreapta
laura cosoi4 jpg
laura cosoi3 jpg
laura cosoi2 jpg
laura cosoi jpg
laura cosoi5 jpg

At├ót so╚Ťul ei, c├ót ╚Öi feti╚Ťele lor, Rita ╚Öi Vera, au fost ferici╚Ťi c├ónd au aflat vestea cea mare. Laura Cosoi a recunoscut c─â partenerul ei de via╚Ť─â, Cosmin Curtic─âpean, se vedea tat─â de b─âiat la un moment dat.

┬źA fost emo╚Ťionat cu adev─ârat. Ne sim╚Ťim c─â suntem super noroco╚Öi pentru ce ni se ├«nt├ómpl─â, mai ales c─â am├óndoi ne dorim ├«n aceea╚Öi m─âsur─â. Asta se ├«nt├ómpl─â mai rar ├«ntr-un cuplu, s─â vrea am├óndoi odat─â al treilea copil, spre exemplu. C├ónd am fost la control a putut ╚Öi el s─â vin─â cu mine ╚Öi a fost un moment absolut savuros. Doctori╚Ťa ne-a ar─âtat acolo ╚Öi a ├«nceput cu m─âsur─âtorile f─âtului, cum ├«i bate inimioara, c├ót e de lung. Dar eu din start am v─âzut! Eu m-am ab╚Ťinut pentru c─â tot trecea pe acolo, se tot vedea cumva, dar Cosmin nu ├«╚Öi d─âdea seama. Dup─â ce a f─âcut m─âsur─âtorile ╚Öi am v─âzut c─â ce bine c─â e un bebelu╚Ö s─ân─âtos, c─â p├ón─â la urm─â asta e tot ce conteaz─â, i-am zis: Pot s─â ├«i spun eu ce e? ╚śi i-am zis: e feti╚Ť─â.┬╗ , a povestit r├óz├ónd Laura Cosoi.

Cosmin Curtic─âpean ╚Öi-a dorit s─â fie tat─â de b─âiat, dar nu a regretat niciun moment c─â va avea trei feti╚Ťe.

┬źEl s-a v─âzut cumva un tat─â de b─âiat la un moment dat, dar recunosc at├ót eu c├ót ╚Öi, evident, Cosmin, noi nu ne-am dorit neap─ârat un b─âie╚Ťel. ├Än ceea ce m─â prive╚Öte, clar, am zis c─â ce vrea Dumnezeu s─â fie, dar ╚Öi Cosmin la fel. E ciudat s─â ├«╚Ťi dore╚Öti ceva ce nu po╚Ťi s─â controlezi. ├Ä╚Öi dorea la un moment dat, dar vom vedea ├«n viitor┬╗, a mai spus Laura Cosoi. 

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
FotoJet (5) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
1 carmen tanase jpg jpeg
beyonce
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg