Laura Cosoi, ședință foto senzațională, însărcinată în primul trimestru!

Laura Cosoi (40 de ani) a pozat într-un pictorial de modă fabulos, intr-o serie de ținute elegante. Superba blondă se află într-una din cele mai fericite și pline de emoții perioade din viașa ei. Actrița este însărcinată pentru a treia oară și va naște în 2022.

Laura Cosoi este însărcinată în luna a treia Foto: Instagram
Laura Cosoi este însărcinată în luna a treia Foto: Instagram

Laura Cosoi se află în primul trimestru al sarcinii și pare că strălucește de când a anunțat că este gravidă! Actrița apare în cel mai recent pictorial de modă al revistei Viva!. Actrița este o norocoasă și nu prea s-a îngrășat, iar în fotografii nici nu se observă burtica de graviduță. Vedeta are în continuare o siluetă de invidiat!

Laura Cosoi și-a surprins fanii la sfârșitul lunii decembrie, atunci când a anunțat că este din nou însărcinată. Ea va naște o fetiță anul acesta și nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni din nou mămică.

«Cel mai mult îmi place să fiu cu ei! Mi-am imaginat, alături de Cosmin, o familie mare, unită, cu scaune multe așezate în jurul mesei de Crăciun, cu copiii care să ne colinde, să se alerge în jurul bradului, să mă ajute la făcut prăjituri, o viață în care iubirea să ne acopere! În acest moment, brațele noastre devin și mai încăpătoare, sufletul și mai plin, emoțiile și mai copleșitoare, căci în lumea asta a noastră mai așteptăm o fetiță, o surioara pentru Rita și Vera», a scris Laura Cosoi pe conturile de socializare.

Foto: Viva!

Laura Cosoi, vacanță exotică de sărbători

Laura Cosoi și-a sărbătorit ziua de naștere pe alte meleaguri Foto: Instagram
Laura Cosoi și-a sărbătorit ziua de naștere pe alte meleaguri Foto: Instagram

Sfârșitul de an a prins-o pe Laura Cosoi în țările calde, alături de familia sa. Ea s-a bucurat de zile călduroase, de plajă și de bălăceală și a petrecut noaptea dintre ani așa cum se cuvine. Acolo a sărbătorit și împlinirea frumoasei vârste de 40 de ani, pe 2 ianuarie.

«Am sărbătorit pe malul mării, cu valurile la picioare și cu sufletul la cer. Am zâmbit continuu și m-am bucurat de fiecare clipă că sunt. Am primit cu inima deschisă fiecare mesaj în parte. Vă mulțumec pentru gândurile bune, m-au făcut să măs imt specială!», a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au spus marele DA în anul 2015. Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi a devenit pentru prima oară mamă, atunci când a născut-o pe Rita, iar cea de-a doua fetiță, Vera, a venit pe lume pe 15 august 2020.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net