Laura Cosoi, ╚Öedin╚Ť─â foto senza╚Ťional─â, ├«ns─ârcinat─â ├«n primul trimestru!

Laura Cosoi (40 de ani) a pozat ├«ntr-un pictorial de mod─â fabulos, intr-o serie de ╚Ťinute elegante. Superba blond─â se afl─â ├«ntr-una din cele mai fericite ╚Öi pline de emo╚Ťii perioade din via╚Öa ei. Actri╚Ťa este ├«ns─ârcinat─â pentru a treia oar─â ╚Öi va na╚Öte ├«n 2022.

image
Laura Cosoi este însărcinată în luna a treia Foto: Instagram

Laura Cosoi se afl─â ├«n primul trimestru al sarcinii ╚Öi pare c─â str─âluce╚Öte de c├ónd a anun╚Ťat c─â este gravid─â! Actri╚Ťa apare ├«n cel mai recent pictorial de mod─â al revistei Viva!. Actri╚Ťa este o norocoas─â ╚Öi nu prea s-a ├«ngr─â╚Öat, iar ├«n fotografii nici nu se observ─â burtica de gravidu╚Ť─â. Vedeta are ├«n continuare o siluet─â de invidiat!

Laura Cosoi ╚Öi-a surprins fanii la sf├ór╚Öitul lunii decembrie, atunci c├ónd a anun╚Ťat c─â este din nou ├«ns─ârcinat─â. Ea va na╚Öte o feti╚Ť─â anul acesta ╚Öi nu-╚Öi mai ├«ncape ├«n piele de fericire de c├ónd a aflat c─â va deveni din nou m─âmic─â.

┬źCel mai mult ├«mi place s─â fiu cu ei! Mi-am imaginat, al─âturi de Cosmin, o familie mare, unit─â, cu scaune multe a╚Öezate ├«n jurul mesei de Cr─âciun, cu copiii care s─â ne colinde, s─â se alerge ├«n jurul bradului, s─â m─â ajute la f─âcut pr─âjituri, o via╚Ť─â ├«n care iubirea s─â ne acopere! ├Än acest moment, bra╚Ťele noastre devin ╚Öi mai ├«nc─âp─âtoare, sufletul ╚Öi mai plin, emo╚Ťiile ╚Öi mai cople╚Öitoare, c─âci ├«n lumea asta a noastr─â mai a╚Ötept─âm o feti╚Ť─â, o surioara pentru Rita ╚Öi Vera┬╗, a scris Laura Cosoi pe conturile de socializare.

stanga
dreapta
laura cosoi 2 jpg
laura cosoi jpg
laura cosoi 3 jpg
laura cosoi4 jpg

Foto: Viva!

Laura Cosoi, vacan╚Ť─â exotic─â de s─ârb─âtori

image
Laura Cosoi și-a sărbătorit ziua de naștere pe alte meleaguri Foto: Instagram

Sf├ór╚Öitul de an a prins-o pe Laura Cosoi ├«n ╚Ť─ârile calde, al─âturi de familia sa. Ea s-a bucurat de zile c─âlduroase, de plaj─â ╚Öi de b─âl─âceal─â ╚Öi a petrecut noaptea dintre ani a╚Öa cum se cuvine. Acolo a s─ârb─âtorit ╚Öi ├«mplinirea frumoasei v├órste de 40 de ani, pe 2 ianuarie.

┬źAm s─ârb─âtorit pe malul m─ârii, cu valurile la picioare ╚Öi cu sufletul la cer. Am z├ómbit continuu ╚Öi m-am bucurat de fiecare clip─â c─â sunt. Am primit cu inima deschis─â fiecare mesaj ├«n parte. V─â mul╚Ťumec pentru g├óndurile bune, m-au f─âcut s─â m─âs imt special─â!┬╗, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi ╚Öi so╚Ťul ei, Cosmin Curtic─âpean, au spus marele DA ├«n anul 2015. Pe 11 iunie 2018, Laura Cosoi a devenit pentru prima oar─â mam─â, atunci c├ónd a n─âscut-o pe Rita, iar cea de-a doua feti╚Ť─â, Vera, a venit pe lume pe 15 august 2020.  

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Lucile Randon
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg