Alina și Ilan Laufer, vacanță cu gemenii la Sinaia, la 11 luni! Imagini de vis!

16 ianuarie 2022

Vacanță de vis la munte pentru familia Laufer! Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii în prima lor vacanță la Sinaia, chiar în acest week-end. Bebelușii Nathaniel și Davina au împlinit 11 luni și sunt sănătoși tun.

image
Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii la Sinaia Foto: Facebook

Vacanță de vis pe Valea Prahovei pentru Alina Laufer și soțul ei, Ilan Laufer. Cei doi fericiți părinți și-au luat gemenii și au plecat să dea o tură la munte, la aer tare.

Bebelușii Nathaniel și Davina s-au simțit în elementul lor. Aceștia au împilinit 11 luni și cresc văzând cu ochii. Deși Nathaniel a avut ceva probleme la naștere, acesta s-a întremat și a prins-o din urmă pe sora lui, Davina.

Alina, Ilan și cei doi bebeluși au vizitat castelul Peleș din Sinaia. Cum peisajul era unul mirific, tăticul a postat o serie de poze emoționante, din sânul naturii, cu bebelușii, pe contul său de socializare.

Nathaniel și Davina împlinesc 11 luni. De ziua lor, au făcut prima vizită la Sinaia. Cresc mari și sunt sănătoși, mulțumim lui Dumnezeu”,a scris Ilan Laufer, pe pagina sa de Facebook.

stanga
dreapta
laufer bebelusi sinaia jpg
nathaniel laufer jpg
davina laufer jpg
ilan laufer gemeni jpg

„Am momente în care vreau să fug de acasă!

Pe 15 februarie 2021, Alina Laufer aducea pe lume prematur o pereche de gemeni. Vedeta mai are o fiică, Karina, în vârstă de 14 ani, din fostul mariaj cu artistul Jorge.

Alături de Ilan Laufer, actualul ei partener de viață, Alina a devenit mamă de gemeni, fetiță și băiețel. Timp de aproape 6 săptămâni, Alina și gemenii au fost internați în Maternitatea Giulești. Băiețelul Nathaniel a fost intubat mult timp și a avut o problemă cu refluxul.

Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Elan vine acasă obosit de la servici, el e strict și sever în ce privește copiii.

Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei”, a declarat Alina Laufer, la Kanal D.

Alina Laufer a rămas însărcinată în vara lui 2020, după mai multe încercări de fertilizare in vitro.

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
IMG 1520 JPG
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
nicole cherry jpg
download (9) png
foto mare Doja Cat foto epa efe 57681551 copy jpg
cub carmen de la sălciua animat gif
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
lala band 1 jpg