Alina și Ilan Laufer, vacanță cu gemenii la Sinaia, la 11 luni! Imagini de vis!

Vacanță de vis la munte pentru familia Laufer! Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii în prima lor vacanță la Sinaia, chiar în acest week-end. Bebelușii Nathaniel și Davina au împlinit 11 luni și sunt sănătoși tun.

Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii la Sinaia Foto: Facebook
Alina și Ilan Laufer și-au dus gemenii la Sinaia Foto: Facebook

Vacanță de vis pe Valea Prahovei pentru Alina Laufer și soțul ei, Ilan Laufer. Cei doi fericiți părinți și-au luat gemenii și au plecat să dea o tură la munte, la aer tare.

Bebelușii Nathaniel și Davina s-au simțit în elementul lor. Aceștia au împilinit 11 luni și cresc văzând cu ochii. Deși Nathaniel a avut ceva probleme la naștere, acesta s-a întremat și a prins-o din urmă pe sora lui, Davina.

Alina, Ilan și cei doi bebeluși au vizitat castelul Peleș din Sinaia. Cum peisajul era unul mirific, tăticul a postat o serie de poze emoționante, din sânul naturii, cu bebelușii, pe contul său de socializare.

Nathaniel și Davina împlinesc 11 luni. De ziua lor, au făcut prima vizită la Sinaia. Cresc mari și sunt sănătoși, mulțumim lui Dumnezeu”,a scris Ilan Laufer, pe pagina sa de Facebook.

„Am momente în care vreau să fug de acasă!

Pe 15 februarie 2021, Alina Laufer aducea pe lume prematur o pereche de gemeni. Vedeta mai are o fiică, Karina, în vârstă de 14 ani, din fostul mariaj cu artistul Jorge.

Alături de Ilan Laufer, actualul ei partener de viață, Alina a devenit mamă de gemeni, fetiță și băiețel. Timp de aproape 6 săptămâni, Alina și gemenii au fost internați în Maternitatea Giulești. Băiețelul Nathaniel a fost intubat mult timp și a avut o problemă cu refluxul.

Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Elan vine acasă obosit de la servici, el e strict și sever în ce privește copiii.

Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei”, a declarat Alina Laufer, la Kanal D.

Alina Laufer a rămas însărcinată în vara lui 2020, după mai multe încercări de fertilizare in vitro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net