Alina Laufer, despre viața cu gemeni. «Am momente în care vreau să fug de acasă. Mi-e rușine!»

image
Alina Laufer încearcă să se adapteze vieții de mamă de gemenifoto: arhiva personală

Născuţi prematur, gemenii Alinei Laufer (39 ani), Davina şi Nathaniel, au aproape șapte luni! Viața Alinei și al lui Ilan Laufer s-a schimbat radical de când gemenii au venit pe lume. Alina stă patru zile din șapte non stop cu copiii, iar Ilan Laufer a renuțat la cariera politică tocmai pentru a a avea mai mult timp pentru familie.

Pe 15 februarie, Alina Laufer aducea pe lume prematur o pereche de gemeni. Vedeta mai are o fiică, Karina, în vârstă de 13 ani, din mariajul cu Jorge. Alături de Ilan Laufer, actualul ei partener de viață, Alina a devenit mamă de gemeni, fetiță și băiețel.

Timp de aproape 6 săptămâni, Alina și gemenii au fost internați în Maternitatea Giulești. De când a venit acasă cu micuții Davina și Nathaniel, Alina e nedezlipită de ei. Aceștia s-au dezvoltat frumos și împlinesc pe 15 septembrie 7 luni.

„Am momente în care vreau să fug de acasă! Mă apucă niște nervi așa și vreau să-mi iau tălpășița, să las totul baltă și să plec! Mi-e rușine de momentele astea. Elan vine acasă obosit de la serviciu, el e strict și sever în ce privește copiii. Eu îi spun mereu că gemenii au fost cuminți, că sunt bine și poate că nu e chiar așa. Sunt mici minciuni nevinovate. Din șapte zile, patru eu stau cu copiii. Trei zile vine mama pe la mine și mă ajută cu ei”, a declarat Alina Laufer, la Kanal D.

Ilan Laufer s-a retras din politică

Ilan Laufer este și el topit după gemeni, însă nu prea apucă să stea foarte mult cu ei, din cauza activității profesionale. Zilele trecute, Ilan Laufer și-a anunțat retragerea din viața politică, tocmai pentru a avea mai mult timp pentru familie.

„După 5 ani de activitate politică intensă, a venit momentul să fac un pas în spate și să revin 100% în zona business-ului privat, unde am fost mereu activ, în ceea ce privește atragerea de investiții străine către România, noi proiecte și crearea de oportunități și locuri de muncă bine plătite pentru români. Asta am facut înainte să intru în politică și asta voi face și de acum inainte, chiar dacă nu mai sunt membru al unui partid politic. Voi continua să creez proiecte care să dezvolte România, țara pe care o iubesc și căreia i-am jurat credință și loialitate”, a scris Ilan Laufer, pe pagina sa de Facebook.

Radu Mirică s-a sinucis
rafael nadal si sotia sa
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
anxietate
cub casă stela popescu png
mormant arsinel sursa captura youtube jpg
Laura Cosoi jpg
Radu Mirică s-a sinucis
image
image
image
image
Laura Cosoi jpg
alexandru arsinel
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel