Alina Laufer, de urgență, la doctor, cu unul dintre gemeni: "A fost o noapte de coșmar"

Ultima actualizare:

    Alina Laufer are  acum trei copii şi  îşi mai doreşte
Alina Laufer are acum trei copii şi îşi mai doreşte

Alina Laufer a trăit clipe de coșmar zilele trecute cu unul dintre gemeni! Soția lui Ilan Laufer a ajuns de urgență la medic cu fetița Davina, în vârstă de opt luni, care a acuzat stări de rău încă de luni seara. Fetița a contractat o bacterie periculoasă și a fost pe punctul de a se deshidrata.

„Am fost la părinții mei în curte și cred că a luat o bacterie de la animalele de acolo. Nu știu foarte sigur de unde a luat-o. Am acționat la timp, a fost o noapte de coșmar. Inițial, am crezut că-i dau dințișorii, are deja doi jos, dimineața mi-a zis doamna doctor că nu poate să-i fie așa de rău. Luni seara, a început să se simtă rău. A plâns o oră încontinuu. Nu adormea. Nu am dormit nici noi toată noaptea. Marți dimineață a dus-o la doctor și i-a făcut analize. A avut trei-patru scaune într-o seară. Schimb 10 scutece pe zi mai nou, febră nu a avut. Nici acum nu vrea să mănânce. Am început diversificarea acum trei săptămâni. I-am dat antibiotic și și-a mai revenit”, a povestit Alina Laufer, la „Teo Show”.

În februarie, Alina Laufer năștea prematur gemenii, pe Davina și Nathaniel. Soția lui Ilan Laufer a stat internată în spital o lună și jumătate. Băiețelul Nathaniel a fost intubat mult timp și a avut o problemă cu refluxul.

Citește și:

EXCLUSIV Ilan și Alina Laufer și-au dus gemenii acasă, după 38 de zile: “Jorge și Karina i-au cumpărat cercei fetiței"

Alina Laufer, despre viața cu gemeni. «Am momente în care vreau să fug de acasă. Mi-e rușine!»

image
image
image
image
image
image
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
WhatsApp Image 2024 02 25 at 14 48 32 logo jpeg
image png
Oana plânge la căpătâiul mamei sursa Click!
Simona Gherghe trista scaled e1701771347422 1200x676 logo webp
fiul lui Pepe jpg
petre roman la mioara (1) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net