Andreea Esca a slăbit considerabil și strălucește la brațul lui Alexandre Eram! Declarația cu care și-a emoționat soțul

Ultima actualizare:

Andreea Esca a uimit audiența cu apariția sa la evenimentul monden "A List Magazine", unde a reușit să strângă personalități din toate domeniile, de la influenceri, vloggeri și vedete din showbiz. Vedeta nu a venit singură, ci însoțită de soțul ei, Alexandre Eram, la brațul căruia a radiat, pur și simplu!

Andreea Esca, într-o formă de milioane, alături de soțul ei Alexandre Eram. Sursa foto: Click!
Andreea Esca, într-o formă de milioane, alături de soțul ei Alexandre Eram. Sursa foto: Click!

Andreea Esca, slabă și fericită la brațul lui Eram

Una este Andreea Esca în România, iar pe unde calcă își lasă garantat amprenta. Cea mai bună dovadă sunt știrile de la Pro TV, apoi toate afacerile pe care și-a le-a dezvoltat pe lângă, însă nu în ultimul rând familia pe care și-a clădit-o cu Alexandre Eram, omul cu care are doi copii perfecți, pe Alexia și Aris Eram, cea dintâi călcându-i pe urme în ceea ce privește viața de vedetă.

(Citește și : Andreea Esca, chef la Paris cu socrii și cumnații. Mama lui Eram e o franțuzoaică super stilată)

Așa se face că am întâlnit-o pe Andreea Esca la acest eveniment monden, cu o siluetă perfectă, îmbrăcată lejer, dar cu un zâmbet mult mai larg pe buze, de milioane am putea spune. Motivul? Era soțul lângă ea, logic, iar Alexandre o face fericită chiar și acum, după mai bine de 20 de ani de relație.

Vedeta Pro TV a făcut și câteva declarații pe seama susținerii pe care o primește de la partenerul ei de viață, mărturie care l-a emoționat pe soțul ei, Alexandre Eram.

O bună perioadă de timp, Andreea Esca pusese niște kilograme în plus. Vedeta a tot slăbit și s-a îngrășat, iar acum pare că a revenit la silueta cu care ne-a obișnuit. Știrist a de la Pro TV a scăpat de colăceii de la burtă, iar acest lucru se vede cu ochiul liber, chiar dacă a a optat pentru o ținută lejeră, casual, pentru acest eveniment.

„Singura mea regulă este să fiu la ora 19:00 la pupitrul știrilor. Dar încerc să nu mănânc mult dulce, să evit pâinea, pastele, cartofii, mă rog, tot ce știm sigur că ne va aduce niște kilograme în plus. Fericirea este cea mai sigură cale către un look de invidiat. Din pacate, însă, nu vă pot da rețeta. Si atunci vă doresc să o gasiți, să stiți că, dacă veți face, daca veți trai lucruri care vă fac fericite, se va vedea. Si bonus: să faceti un pic de sport în limita timpului.”, spunea Andreea Esca, al un moment dat.

Andreea Esca, o viață de familie de nota 10 și o carieră de succes

Numele prezentatoarei știrilor de la ora 19:00 de la Pro TV este cunoscut de toată România. Credem cu certitudine că sunt foarte puține persoane care să nu știe de existența Andreei Esca, fiind la pupitrul știrilor Pro TV de când chiar ea era o tânără la început de drum. Timpul a trecut, iar știrista a devenit o personalitate publică de mare interes, cu o carieră înfloritoare în jurnalism, emblema Pro TV-ului putem spune. 

Andreea Esca are și o familie perfectă. Un soț iubitor, care o sprijină în tot ce face, și doi copii cu care este și prietenă, și mamă. Într-un interviu pentru revista Tango, știrista a povestit cum l-a cunoscut pe Alexandre Eram, în urmă cu peste 20 de ani. 

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: "Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru". Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim.", a povestit Andreea Esca pentru rezvista Tango.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net