Laura Giurcanu, aşa cum nu ai văzut-o la Survivor. Ce face când e singură prin oraş

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Laura Giurcanu, fosta concurentă de la Survivor, se relaxează cum știe ea mai bine. Blonda a fost surprinsă de paparazzii Click! pe o terasă de fițe din Capitală, butonând telefonul. 

cub Laura Giurcanu  png

Vremea frumoasă de afară îi face pe români să stea cât mai mult în aer liber, să se plimbe, sau să se relaxeze la vreo terasă. Nici vedetele autohtone nu se dau în lături de la astfel de activități, printre acestea numărându-se și Laura Giurcanu, fosta ''Faimoasă'' de la Survivor.  Frumoasa influenceriță a fost surprinsă pe o terasă de fițe din centrul Bucureștiului. Laura a stat non-stop pe telefon, semn că era extrem de captivată de discuțiile pe care le avea. 

E şi normal, însă, având în vedere că din asta face Laura bani. Ea are comunitate mare de fani de care trebuie să aibă ''grijă''. Faimoasa își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face și publică fotografii sau filmulețe din toate locurile în care merge. Influencerița dorește probabil să recupereze timpul pe care l-a petrecut în Republica Dominicană și nu l-a dedicat fanilor, astfel că și-l dedică în întregime acestora, stând continuu online.

Laura Giurganu a avut de câştigat mult, de pe urma Survivor

Laura Giurcanu a acceptat provocarea de a fi concurentă la Survivor România, lucru pe care nu l-a regretat, deoarece i-a adus o popularitate și mai mare. Vedeta a ieșit din show-ul de suprviețuire cu un număr și mai ridicat de urmăritori. Laura a plecat din competiție după ce a fost propusă spre eliminare alături de CRBL și Tj Miles, însă cei doi au scăpat, la acel moment, de eliminare.

Citește și Soția lui Cătălin Zmărăndescu o pune la punct pe Laura Giurcanu

După ce a fost eliminată, Laura a recunoscut că a învățat multe lucruri din competiție.

Am învățat să fiu recunoscătoare, am petrecut, am râs și am plâns, am spart sute de nuci de cocos, plec cu un bagaj gol, dar plec cu un bagaj plin emoțional, cu o grămadă de învățături. Pentru mine Survivor este cea mai mare lecție. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot", a spus Laura.

Cine este Laura Giurcanu

Laura a început să publice clipuri pe Youtube în 2015, pe când avea doar 19 ani. Blonda a ajuns să aibă o comunitate formată din 390 de mii de subscriberi. Nici pe Instagram nu stă rău deloc, fiind urmărită de 916 de mii de fani. Banii ce îi revin din postările celor două platforme formează marea parte a veniturilor sale.

Citește și Laura Giurcanu, revedere emoționantă cu familia, pe aeroport, la întoarcerea de la Survivor

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net