Faimoșii au rămas în cinci oameni! Laura Giurcanu a fost eliminată: «Plec cu un bagaj emoțional plin»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția de marți seara a emisiunii Survivor a adus o nouă eliminare în tabără Faimoșilor. Propuși pentru a părăsi concursul au fost TJ Miles, CRBL și Laura Giurcanu. Doar doi dintre ei au putut răsufla ușurați la sfârșitul serii, iar unul dintre ei și-a împachetat bagajele pentru a reveni în România. 

Echipa Faimoșilor, pe banca consiliului de eliminare Sursă: PRO TV
Echipa Faimoșilor, pe banca consiliului de eliminare Sursă: PRO TV

În ediția precedentă, Marian Drăgulescu și Elena Chiriac au obținut imunitatea personală și au avut dreptul de a nominaliza fiecare o persoană către eliminare. Marian Drăgulescu a rostit numele lui CRBL, propunere deloc surprinzătoare, știind că între ei au existat numeroase schimburi acide de replici.

Elena Chiriac l-a propus pe TJ Miles, motivând că acesta nu se gândește la echipă, ci doar la propriul interes, iar ceilalți Faimoși au fost de părere că Laura Giurcanu este cea mai slabă verigă a întregii echipe. 

Marți seară, Faimoșii au mai pierdut un om din cadrul echipei și au ajuns să fie formați doar din cinci concurenți. Telespectatorii au decis cine își ia adio de la șansa de a câștiga marele premiu, iar Laura a fost eliminată. 

Laura Giurcanu a fost eliminată

Laura a rostit un scurt discurs după ce aflat că va pleca acasă: „Am învățat să fiu recunoscătoare, am petrecut, am râs și am plâns, am spart sute de nuci de cocos, plec cu un bagaj gol, dar plec cu un bagaj plin emoțional, cu o grămadă de învățături. Pentru mine Survivor este cea mai mare lecție. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot".

Chiar înainte de consilul de eliminare, Daniel Pavel le-a transmis concurenților că CRBL, unul dintre nominalizați, lipsește de pe bancă pentru că medicii nu i-au permis să participe la consiliul din pricina stării de sănătate pe care o are. Cu toate acestea, Daniel Pavel i-a asigurat că CRBL se află sub supravegherea medicală necesară, iar situația este sub control. 

Citește și: Cele mai neașteptate eliminări de la Survivor România 

Conflicte tot mai acerbe în tribul Faimoșilor

Ediția de marți seara a fost una plină de încărcătură emoțională pentru unii dintre concurenți și plină de frustrări pentru alții. Dacă Războinicii au reușit să se mobilizeze și să câștige un nou joc de comunicare, Faimoșii nu au găsit calea de a coopera și au fost înfrânți din nou. Și-au reproșat unul altuia înfrângerea, iar între TJ Miles, Marian Drăgulescu, Mari Fica și Elena Chiriac s-a creat o dispută în toată regula, marcată de cuvinte acide, de ambele părți. 

Vezi și: Ce nu a vrut Natalia Duminică să se știe despre ea 

În timp ce tensiunile au escaladat în rândul Faimoșilor, Războinicii au vizionat mesaje video primite de la familie și au lăcrimat la auzul încurajărilor venite din partea celor mai importante persoane care îi așteaptă cu mult drag și nespus dor acasă, în România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook, Instagram

image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
mustafa 58610700 jpg
lorena balaci jpeg
banner dinu maxer png
razboinicii survivor 2023 jpg
antonia si alex velea la survivor jpg