Ce nu a vrut Natalia Duminică să se știe despre ea, la Survivor: «Am cerut și acolo, în competiție, să nu se spună»

#Survivor România

Frumoasa dansatoare Natalia Duminică (31 de ani), cea care și-a câștigat celebritatea la "Românii au talent", dar și la Survivor, a revenit în țară din Republica Dominicană. Noi ne-am întâlnit cu ea la o reuniune a Faimoșilor și a Războinicilor, deja ieșiți din competiție, și am stat de vorbă despre cum se simte și ce urmează pentru ea în următoarea perioadă.

cub natalia duminica animat gif
 • Click!: Cu ce probleme te-ai întors de la "Survivor"?

La genunchi și stomac. Dar, am preferat să nu prea vorbim despre stomac și am zis doar de genunchi. Am cerut și acolo, în competiție, să nu se spună. Eu, de obicei, nu am probleme cu stomacul, dar, fiind acolo, "am primit asta, ca bonus".

 • Și, acum cum ești?

Sunt mai bine. Ușor-ușor îmi revin. Dar, o să mai dureze. Încă nu am voie să dansez, deși mă tot rog de doctori să mă lase.

 • De ce nu ai voie?

Pentru că am un tendon foarte întins la genunchi și dacă mai dansez sau fac o mișcare bruscă, iar se umflă și iar nu pot să fac nimic. Și va dura, la nesfârșit, dacă nu mă opresc din dans pentru o perioadă.

 • Din asta trăiești, până la urmă.

Am noroc că nu e lungă perioada. Sunt 3-4 săptămâni, două au trecut, deja.

 • Ce ți-a fost cel mai greu acolo?

Totul e greu. E greu să stai cu foame, e greu să dormi în ploaie, e greu să fii mereu cu aceiași oameni, care se schimbă de pe o zi pe alta. El, astăzi e cu tine, mâine e împotriva ta și nu știi de ce.

 • Există o tensiune sexuală acolo în tabără?

Nu. Acolo, fiind atât de mari lipsurile toate, ai, vorba Laurei Giurcanu, "libidoul la zero". Nu vrei nimic. Eu am pierdut simțul ăsta de diferență între sexe, nu mai eram bărbați și femei, eram oameni, toți.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, pus în fața întrebării «Cine a făcut dragoste la Survivor?». Răspunsul Faimosului: «Ce să fac, să dorm între ei?»

 • Ce ai făcut prima oară când ai ieșit din show, de la "Survivor"?

Le-am făcut pe toate. Prima dată, am mâncat pâine. Mie îmi lipsea pâinea. După aceea, am făcut o baie, de 3 ore. Mi-am spălat părul de 8 ori. Nu-l puteam descâlci, era imposibil. Nu puteam dormi pe pat moale, îmi venea să dorm pe jos și, foarte mult timp, nu m-am machiat după "Survivor". Nu am avut, cumva, dorința. M-am obișnuit atât de mult să nu fiu machiată.

 • Ce-au zis ai tăi pentru faptul că ai participat la show?

Mama s-a bucurat foarte mult că am participat. La început, era împotrivă. "Fiica mea, te duci acolo, o să te chinui".

 • Și, nu a avut dreptate?

Ba da. Dar când am ieșit a spus: "Vai, ce rău îmi pare că ai ieșit așa de repede! Puteai să mai faci treabă" (râde). Am stat 6 săptămâni acolo.

 • Cu cine vei păstra legătura cel mai mult după ce se vor întoarce toți?

De cine m-am apropiat mai mult. Cu Laura, cu CRBL, ne-am înțeles foarte bine.

 • Unde vei petrece Paștele?

În Italia. Părinții iubitului meu stau de mulți ani în Italia și mergem împreună cu mama mea să facem Paștele cu toată familia.

 • Ce îți doreșți să mănânci de Paște?

De Paște, îmi doresc să fac un cozonac, cu mâinile mele. Mi-aș dori să fac și pască, dar nu știu dacă mă ține, că e dificil să faci o pască. Dar, da, o să fac un cozonac. Mă fac gospodină, mai nou.

Și ei au avut ptobleme cu picioarele

Natalia nu este singura care s-a întors cu probleme la picioare. Atât Roxana Ciuhulescu, cât și Radu Itu s-au întors acasă de la Survivor din cauza accidentărilor la picioare. Dacă Radu a terminat recuperarea și se apucă din nou de sport, Roxana trebuie să se opereze cât de curând la rotulă, după ce s-a umflat și a făcut apă la genunchi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
alexandra dinub jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
cub toma caragiu png
calendar ortodox 2021 6 februarie sfintii cuviosi varsanufie cel mare si ioan profetul doxologia jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (9) jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
Robert Moscalu jpeg
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (7) jpg
andrei krisan jpeg