Elena Chiriac și-a pus Faimoșii în cap: «Sunteți doi frustrați. Voi sunteți bărbați?! Ești un milog»

Ultima actualizare:

Mai sunt doar o mână de oameni, însă se pare că Faimoșii în loc să se sudeze într-o echipă puternică, se lasă dezbinați de certuri și conflicte tot mai puternice. Protagoniștii scandalului de marți seara, 5 aprilie, au fost 3 contra 1, și anume TJ Miles, Mari Fica și Marian Drăgulescu împotriva Elenei Chiriac. Iată de la ce a pornit totul!

Elena Chiriac, ceartă cruntă cu Faimoșii Foto: Captură Video
Elena Chiriac, ceartă cruntă cu Faimoșii Foto: Captură Video

Cuvinte grele au fost rostite la Survivor România în ediția de marți seara, 5 aprilie, atunci când tabăra Faimoșilor a fost marcată de o nouă ceartă. Totul a pornit, se pare, de la atitudinea Elenei Chiriac, care a fost acuzată de falsitate și răutate. Aceasta a făcut mai multe comentarii în legătură cu modul în care colegii ei s-au împrietenit cu Războincii, după unificare, iar replica a venit imediat.

Elena Chiriac vs Faimoși. S-au rostit cuvinte grele

Faptul că ei cred că aia le sunt prieteni e o rușine. Sunt luați la mișto. Noi de asta pierdem.”, a spus Elena la testimoniale, când cearta luase deja amploare, după ce Elena ar fi refuzat să le ofere colegilor ei apă.

Nu am văzut în viața mea un om ca tine. Minți mult. O să te muște karma de știi tu unde, când nu o să mai câștigi colanul de imunitate. O să pleci cu primul avion. Ești aici doar pentru că ai câștigat ăla, altfel plecai de mult. Ești toxică și ești o femeie rea, îți acoperă toată frumusețea. E păcat, mi-e milă de tine. (..) O să se vadă și se vede. Tensiunile din echipă își spun cuvântul.”, i-a spus TJ Miles Elenei.

De aceeași părere au fost și Marian Drăgulescu și Mari Fica, iar prietena ei, Laura Giurcanu, nu a intervenit să îi ia apărarea. Aceștia susțin că Elena ar fi de vină pentru neînțelegerile și atmosfera negativă din echipă.

Minte și a trecut ca gâsca prin apă. A câștigat imunitatea și nu am putut să vedem cum o privesc cei de acasă. (..) E toxică, manipulatoare, foarte rea. (..)Nu mai tolerăm cum vorbește și cum se comportă Elena cu noi”, a adăugat TJ.

Că cei trei s-au întors împotriva mea nu mă surprinde, pentru că am fost mereu prea sinceră. Am tupeul să le spun mereu ce cred. Am 19 ani și am tupeul să le spun mereu în față. Știu că voi fi taxată, dar nu pot să fiu decât puternică.”, a spus Elena la testimoniale, iar ulterior, ajunsă față în față cu cei ce au acuzat-o, s-a dezlănțuit.

Elena Chiriac, atac la adresa colegilor. Cum i-a numit pe cei trei!

Atacul a început la adresa colegilor Marian și TJ, iar ulterior s-a răsfrâns și asupra lui Mari. Elena le-a spus celor doi că nu sunt „bărbați” și că sunt „frustrați”, l-a numit pe Marian „milog”, iar despre Mari Fica a declarat că nu are personalitate.

Sunteți amândoi doi frustrați, care au fost respinși de echipa asta. Nimeni nu voia să vă audă sau să vorbească cu voi. Acum ați rămas voi doi. Îmi asum să fiu oaia neagră a echipei. (..) Ăștia sunt bărbați?! Ăștia sunt adulți?! Tu nu ai pic de personalitate (i-a spus lui Mari n.r). (..) Marian, tu ești un milog.”, au fost replicile Elenei.

Tu poți să zici un cuvânt frumos? Ești atât de rea, insulți pe oricine. Iese din tine răutatea.”, i-a spus Marian. „Nu suntem frustrați, dar nu mai tolerăm atitudinea ei și de acum îi vom răspunde cu aceeași monedă.”, a continuat el la testimoniale.

Faptul că tu te cerți înseamnă că ai personalitate? Nu, eu am realizat multe la viața mea, și colegii mei, dar nu îmi place să mă cert.”, a spus Mari Fica. „Se comportă agresiv și cu lipsă de respect pentru oamenii pe care îi are în echipă. Nu are respect nici pentru omul în sine, nu neapărat pentru realizările lui și jignește permanent.”, a adăugat Mari.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, un munte de om cu suflet sensibil! Ce l-a dărâmat în competiția Survivor România

Laura Giurcanu a explicat că nu a simțit nevoia să intervină și să îi ia apărarea Elenei, deși se considerau prietene în trecut. „Eu nu mai știu ce să cred. Nu dau dreptate nimănui și nu am intervenit absolut deloc pentru că simt să nu o mai fac.”, a dezvăluit Laura. Conflictul a fost dezbătut ulterior și în cadrul consilului de eliminare, unde și prezentatorul emisiunii i-a atras atenția Elenei cu privire la limbajul folosit.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net