Exclusiv! Andreea Tonciu dezvăluie ce s-a întâmplat cu adevărat la Survivor România: „N-aș mai repeta niciodată această experiență”

Ultima actualizare:

Andreea Tonciu, fosta concurentă de la Survivor România, s-a întors de câteva luni din Republica Dominicană, astfel că am vrut să știm cum s-a schimbat viața ei după experiența în junglă, mai ales că a avut multe episoade în care sănătatea i-a fost pusă în joc. Recent, fiica ei a fost ușor bolnavă, iar drept dovadă de relaxare a plecat într-oi vacanța. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor ne-a făcut dezvăluiri despre cum s-a schimbat viața ei după cel mai urmărit show tv din România.

andreea tonciu

Cea mai nouă informație despre Andreea Tonciu este că a zburat în Dubai cu familia. Iar apoi, de Paște, va petrece în Egipt. Noi zicem că o viață bună, marcată de călătorii și experiențe inedite în sânul familiei. Noi am vorbit cu fosta faimoasă chiar înainte să plece peste hotare cu cei dragi.

  • Click!: Ce faci, Andreea, ce noutăți pregătești?

Andreea Tonciu: Uite, foarte bine, mă pregătesc să plec în vacanță în Dubai, unde-i viața ca în rai (cântă). Plec cu familie cu tot, cu fetiță, soțul, sora mea.

  • V-ați făcut itinerariul, obiectivele pe care vreți să le vizitați?

Stăm 10 zile în Dubai. Eu nu sunt cu vizitele. Mă duc doar la plajă, la mall, la cumparataturi și la restaurante. Asta fac în fiecare vacanță în care mă duc. Nu mă pune să mă duc să vizitez ceva că mă obosește, pentru că mă întorc mai obosită decât am plecat.

  • Sunt multe de vizitat acolo

Am fost de 7 ori pînă acum, eu sunt de cursa mică, să stau la plajă. Mă duc cu fii-mea la grădina de flori, să vedem. În safarai nu merg. La Burj Khalifa mergem să vedem fântânile. Eu cu soțul meu nu suntem cu vizitele, stăm relaxați, mergem să mâncăm, la plajă. Eu obosesc foarte repede și mă duc pentru copil.

  • În Republica Dominicană cât ai stat plecată?

Trei săptămâni am fost plecată la "Survivor", doar atât am rezistat. Bine, după cinci zile voiam să plec acasă (râde).

Citește și: Otilia și Andreea Tonciu au întors armele împotriva lui Rengle: «Cred că ajungeam să îl bat»

  • Ți-a plăcut? Te-ai mai duce?

N-aș mai repeta niciodată această experiență pentru că este foarte grea pentru mine, crede-mă. Nu mă așteptăm să fie atât de grea. N-am crezut în viața mea că va fi atât de greu. M-am dus, încercarea moarte n-are. Am zis hai să încerc să văd cum e. Dar nu înțelegi că din a 5 a zi am zis gata, nu mai pot... M-am setat, am intrat în lumea mea, nu mai eram eu.

  • După vacanță ce faci? Vine Paștele, unde-l faci?

În Egipt. Plecăm pe 23 aprilie și mă întorc pe 30 aprilie.

  • Te-ai făcut influenceră?

Să zicem că da, să sperm că nu (rade).

  • Cu cine ai păstrat sau vei păstra legătură după ce se termină emisiunea?

Cu toată lumea. Chiar dacă am avut mici conflicte pe acolo, sunt o femeie care iert, întotdeauna și trebuie să tratez oamenii ca atare. Dar cel mai mult m-am atașat de Otilila, și voi rămâne foarte bună prietenă cu ea pînă când mortea ne va despărți.

  • Nu faceți o piesă împreună?

Să știi că eu nu sunt cântăreață, dar cine știe, poate facem o piesă legată de Survivor. Ar fi o bombă.

Cine e Andreea Tonciu?

Andreea a devenit cunoscută după ce a prezentat vremea sumar îmbrăcată într-un ziar, apoi a făcut carieră în televiziune ca asistentă, după care s-a reorientat spre modeling. Bruneta s-a făcut remarcată la Kanal D, unde a ajuns asistenta Adrianei Bahmuțeanu, în emisiunea "La șuetă cu Bahmu".

După declarația Andreei a început un scandal imens, ea ajungând în centrul atenției. Ea a rămas o perioadă fără postul de asistentă, fiind dată afară în direct de Bahmuțeanu, din cauza faptului că se certă cu regizorul și nu a vrut să prezinte vremea la emisiune. Și-a operat nasul, și-a pus implanturi mamare și a participat la mai multe reality-show-uri.

Andreea Tonciu a reușit să se facă cu adevărat remarcată de presă în momentul în care a mărturisit relația ei cu dinamovistul Cristi Pulhac, la acea perioadă jucătorul fiind combinat cu altă domnișoară.

Citește și: Cristi Pulhac a făcut-o praf pe Andreea Tonciu: „A fost o aventură pe care o regret!"

Ea a avut relații cu mai mulți crai din showbiz, printre care Ionuţ Luţu, Gianni Kiriţă, Cristi Daminuţă, dar şi Nicolae Mitea, cu care a fost ani buni.

Acum are o relație de iubire cu Daniel Niculescu, împreună cu care are și o fată, pe Rebecca, dar care i-a devenit și soț, Reghe și Anamaria Prodan fiindu-le nași.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net