Otilia și Andreea Tonciu au întors armele împotriva lui Rengle: «Cred că ajungeam să îl bat»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Otilia Bilionera a fost invitată în platoul emsiunii „La Măruță”, unde a fost însoțită și de fosta ei colegă din echipa Faimoșilor, Andreea Tonciu, cele două împrietenindu-se în cadrul show-ului de la Pro TV. Iată ce au zis despre fostul lor coleg, Emil Rengle!

Ce spun Andreea Tonciu și Otilia despre Emil Rengle Foto: Captură Video
Ce spun Andreea Tonciu și Otilia despre Emil Rengle Foto: Captură Video

După aproape două luni petrecute în cadrul competiției Survivor România, Otilia s-a întors în țară, fiind eliminată din competiție din motive medicale. Cântăreața a povestit cu ce probleme de sănătate s-a ales în Republica Dominicană, dar a vorbit și despre cei ce i-au fost colegi.

Otilia și Andreea Tonciu, acide la adresa lui Emil Rengle

Emil Rengle, „dușmanul” Andreei Tonciu și al Otiliei, a fost eliminat recent din concurs, după ce a fost acuzat de falsitate și manipulare de către toți colegii săi, așadar cele două au dezbătut puțin subiectul.

Emil le-a numit pe cele două „vrăjitoare”, iar Andreea Tonciu susține că îi este recunoscătoare Otiliei că a fost singura ca i-a fost aproape, în cadrul show-ului. De asemenea, Otilia Bilionera a dezvăluit că i-a fost greu după ce a ieșit Tonciu din competiție.

A fost singura care a fost lângă mine la Survivor și m-a ajutat foarte mult. O să îi fiu recunoscătoare toată viața. E cea mai bună fată de la Faimoși. Să nu exagerăm cu Laura și Elena, că Otilia le bătea. 

Era de așteptat ca Rengle să iasă, la cât hate și-a luat. Toată lumea era împotriva lui. Sper să învețe din chestia asta și să nu mai facă ceea ce a făcut. A jucat un rol foarte prost. Sunt foarte fericită că Rengle a ieșit”, a declarat Tonciu.

Andreea Tonciu: „Eu mi-am dat seama din prima de acest om”

Andreea Tonciu a spus acum că ea a simțit încă de la început ce fel de om este Emil Rengle și i-a avertizat pe colegii ei în legătură cu el, însă celorlalți Faimoși le-a luat prea mult până să își dea seama. 

A vorbit foarte urât despre mine. Detest acești oameni care sunt foarte răi și foarte perverși. (..) Eu mi-am dat seama din prima de acest om. Nu poți să zici că Laura ( Laura Giurcanu n.r) a trebuit să stea două luni ca să își dea seama. Înseamnă că joacă toți un rol ieftin. (..) El e o vrăjitoare.”, a mai spus Andreea.

De când am ajuns acolo s-a văzut clar că era în grup. Eu nu am făcut strategii cu nimeni. Îi spuneam Andreei: ei se duc în pădure și bârfesc pe unul și pe altul. (..) La jocuri când nu era Andreea toți erau împotriva mea. Mi-a fost greu..(..) Rengle e un îmbârligător.”, a declarat și Otilia, proaspăt revenită în țară.

Tonciu: „Emil i-a dat mesaj unui prieten de-al meu, plângând”

Andreea Tonciu a mărturisit însă că îi este milă de Rengle în aceste momente, având în vedere că toată lumea s-a întors împotriva lui. Tonciu a dezvăluit că Emil i-a dat un mesaj unui prieten de-al ei, plângând.

La cât hate și-a luat de la toată lumea chiar mi-e milă de el. I-a dat unui prieten de-al meu la 4 dimineața mesaj, plângând. A spus că se simte singur și că îi pare rău. (..) Eu acolo cred că ajungeam să îl bat, îmi pare rău că nu a cunoscut-o pe adevărata Tonciu.”, a mai spus ea.

Cât despre anunțul lui Rengle că ar urma să renunțe la cariera sa de dansator pe tocuri, Andreea nu s-a arătat prea impresionată de veste. „De ce să renunțe?! Altceva știe să facă, în afară de a dansa pe tocuri? Care o să fie cariera lui dacă renunță?”, a adăugat Tonciu.

Otilia, probleme grave de sănătate după ce a părăsit Survivor România

Cât despre problemele de sănătate ale Otiliei, aceasta a declarat că s-au manifestat încă de la începutul intrării ei în competiție, însă s-au agravat pe parcurs, din cauza condițiilor vitrege din Republica Dominicană.

Mulți m-au întrebat dacă știam despre problemele mele de sănătate de ce am mai venit (la Survivor n.r). Idee e că nouă ni se fac analize înainte, nu am fost bolnavă. Dar am avut niște concerte înainte de competiție, și am fost foarte stresată, și m-am ales cu o infecție urinară. A început să se manifeste exact înainte de competiție. (..)

Doctorul mi-a dat antibiotic, dar acolo era foarte frig. Adormeam tremurând de frig...(..) După două săptămâni, din cauza frigului, am început să am o inflamație la ovare.

Doctorul mi-a prescris din nou antibiotice, pe stomacul gol. Până am început să am dureri de stomac foarte severe, nu mai puteam să dorm noaptea. Și am început să am și sângerări gastrice. (..) Am făcut o rană pe stomac.”, a povestit Otilia, invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”. Acum se simte bine și este liniștită cu gândul că se poate trata. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net