Andreea Tonciu s-a îngrășat după ce a ieșit de la Survivor. „Eu nu mă pot vedea așa”

#Survivor România

A făcut foamea în Republica Dominicană, dar când a ajuns în țară Andreea Tonciu nu a mai ținut cont de nimic și a mâncat ce a dorit sufletul ei. Din păcate a luat și câteva kilograme în plus, care au facut-o să nu mai arate bine în hainele ei. Acum Tonciu merge la salon ca să revină la silueta normală.

1 Andreea Tonciu survivor copy jpg

A făcut foameala Survivor România. După o dietă cu orez și cocos în Republica Dominicană, Andreea Tonciu s-a „aruncat” în tot felul de bunătăți pe bază de carne, lactate, dar și în dulciuri, bineînțeles.

Numai că această înfruptare a costat-o pe celebra Andreea Tonciu, care s-a ales cu câteva kilograme în plus! Dacă pe parcursul celor patru săptămâni Faimoasa a slăbit, acasă s-a îngrășat, iar de la restaurant, a fugit direct la salon ca să scape de surplusul de greutate. 

„Unde credeți că ajuns? După ce am participat la acel show tv am pus câteva kilograme în plus. Eu nu mă pot vedea așa, așa că am început deja tratamentul. Vara se apropie și vreau să arat din ce în ce mai bine. Eu când mă îngraș, pun doar la burtă. Cu aparatul ăsta scap de grăsime și de celulită și o să am un corp perfect la vară. De abia aștept să scap de această grăsime și celulită de pe burtă”, a spus Tonciu pe Instagram, în timpul procedurii. 

Andreea nu a avut probleme cu greutatea de-a lungul timpului. Doar în timpul sarcinii s-a îngrășat considerabil. Cu 23 de kilograme s-a ales bruneta în urmă cu aproape 7 ani. A fost ambițioasă și a reușit sa revină rapid la silueta de dinainte.

Andreea Tonciu a dat iama în mâncare după experiența dură de la Survivor România
Andreea Tonciu a dat iama în mâncare după experiența dură de la Survivor România

Andreea Tonciu, eliminată după 10 zile de la Survivor ROmânia

Fosta prezentatoare TV a fost propusă spre eliminare de coechipierii săi și nu a primit suficiente voturi din partea publicului pentru a rămâne în competiție. 

Andreea a fost surprinsă atunci când a aflat rezultatele votului și a dorit să își ceară scuze tuturor coechipierilor pe care i-a supărat de-a lungul celor 10 zile pe care le-a petrecut în competiție. Andreea a mărturisit că a dezvoltat o relație de prietenie cu Otilia Bilionera și speră să păstreze legătura cu artista atunci când ea va reveni în România. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net