Andreea Tonciu, schimbare de look. Chiar e frumoasă

Andreea Tonciu și-a luat fanii prin surprindere cu un nou look. Prezentatoarea TV a făcut o modificare care a transformat-o radical. 

Andreea Tonciu, schimbare de look. Chiar e frumoasă
Andreea Tonciu, schimbare de look. Chiar e frumoasă

Andreea Tonciu este o fostă asistentă TV care a creat câteva controverse de-a lungul vremii. Una dinte cele mai notabile aparriții ale sale din ultima vreme este show-ul Survivor, care i-a testat limitele vedetei. 

Andreea Tonciu este cunoscută pentru numeroasele intervenții estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului și prin intermediul cărora și-a corectat anumite părți ale corpului și cu ajutorul cărora și-a transformat chipul. 

Vedeta a surprins fanii cu o nouă schimbare, dar de această dată este vorba de podoaba capilară, pe care a vopsit-o blond arămiu. Acest detaliu o îi conferă Andreei Tonciu un aspect cu totul diferit, iar fanii au comentat imediat această transformare.

Prima care a comentat a fost chiar una dintre colegele ei de la "Bravo, ai stil!", Raluca Dumitru, căre i-a spus lui Tonciu că îi stă foarte bine.

"Bombă iti sta", i-a spus Raluca Dumitru. 

Andreea Tonciu a intrat în conflict cu mai mulți colegi de la Survivor

Andreea Tonciu a avut parte de o mulțime de peripeții la show-ul Survivor România, unde a intrat în conflict cu mai mulți colegi, dar în special cu CRBL. 

Nici după ce fosta prezentatoare TV s-a întors din Republica Dominicană nu s-a potolit și a îneput să le critice pe celelalte coechipiere de-ale ei. Andreea Tonciu a declarat că Laura Giurcanu ar fi geloasă pe Otilia Bilionera pentru că TJ Miles a filtrat cu ambele. 

Andreea Tonciu a avut și ea un moment destul de intim cu TJ Miles în care cei doi au fost nevoiți să stea într-un bazin din lemn plin cu apă. Această situație a cauzat o reacție foate negativă din partea lui Tonciu, căreia i se părea inacceptabilă o astfel de ipostază, din moment ce ea este căsătorită și are și copil. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Anamaria Prodan
Ivana Knoll FOTO Instagram png
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
infidelitate 0 jpeg
masina accident jpeg
Imagini din satelit cu noua baza militara rusa la Mariupol FOTO MAXAR webp
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg