Andreea Tonciu, schimbare de look. Chiar e frumoasă

Ultima actualizare:

Andreea Tonciu și-a luat fanii prin surprindere cu un nou look. Prezentatoarea TV a făcut o modificare care a transformat-o radical. 

Andreea Tonciu, schimbare de look. Chiar e frumoasă
Andreea Tonciu, schimbare de look. Chiar e frumoasă

Andreea Tonciu este o fostă asistentă TV care a creat câteva controverse de-a lungul vremii. Una dinte cele mai notabile aparriții ale sale din ultima vreme este show-ul Survivor, care i-a testat limitele vedetei. 

Andreea Tonciu este cunoscută pentru numeroasele intervenții estetice pe care le-a suferit de-a lungul timpului și prin intermediul cărora și-a corectat anumite părți ale corpului și cu ajutorul cărora și-a transformat chipul. 

Vedeta a surprins fanii cu o nouă schimbare, dar de această dată este vorba de podoaba capilară, pe care a vopsit-o blond arămiu. Acest detaliu o îi conferă Andreei Tonciu un aspect cu totul diferit, iar fanii au comentat imediat această transformare.

Prima care a comentat a fost chiar una dintre colegele ei de la "Bravo, ai stil!", Raluca Dumitru, căre i-a spus lui Tonciu că îi stă foarte bine.

"Bombă iti sta", i-a spus Raluca Dumitru. 

Andreea Tonciu a intrat în conflict cu mai mulți colegi de la Survivor

Andreea Tonciu a avut parte de o mulțime de peripeții la show-ul Survivor România, unde a intrat în conflict cu mai mulți colegi, dar în special cu CRBL. 

Nici după ce fosta prezentatoare TV s-a întors din Republica Dominicană nu s-a potolit și a îneput să le critice pe celelalte coechipiere de-ale ei. Andreea Tonciu a declarat că Laura Giurcanu ar fi geloasă pe Otilia Bilionera pentru că TJ Miles a filtrat cu ambele. 

Andreea Tonciu a avut și ea un moment destul de intim cu TJ Miles în care cei doi au fost nevoiți să stea într-un bazin din lemn plin cu apă. Această situație a cauzat o reacție foate negativă din partea lui Tonciu, căreia i se părea inacceptabilă o astfel de ipostază, din moment ce ea este căsătorită și are și copil. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net