Andreea Tonciu trece prin clipe grele! Fiica ei se confruntă cu probleme de sănătate: „Of, iubita lui mami”

Ultima actualizare:

Andreea Tonciu trece prin momente grele. Fiica ei, în vârstă de 6 ani, se confruntă cu probleme de sănătate. Vedeta a postat imagini cu micuța în timp ce avea masca de oxigen pe față. Rebbeca se află sub un tratament cu aerosol.

Andreea Tonciu are o familie frumoasă!
Andreea Tonciu are o familie frumoasă!

Andreea Tonciu, cu fetița bolnavă. 

Fosta concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România nu este în cea mai bună formă, în perioada aceasta. Andreea Tonciu le-a împărtășit fanilor că micuța Rebecca a răcit, motiv pentru care trebuie să facă tratament cu aerosol, pentru a desfunda căile respiratorii.

Vedeta tv este destul de afectată de starea micuței, chiar dacă, până la urmă, este vorba doar de o răceală. Până la urmă, pentru orice mamă problemele de sănătate cu care cei mici se confruntă sunt neplăcute. Acesta este și cazul Andreei Tonciu, care este trup și suflet pentru fiica ei, Rebecca, pentru care s-a și întors din Republica Dominicană, unde a stat timp de câteva săptămâni, în competiția din junglă.

Cu siguranță micuța va trece peste această răceală, îți va recupera forțele și zâmbetul cu care o bucură pe Andreea Tonciu în fiecare zi.

Micuța Rebecca are nevoie de atenție medicală
Micuța Rebecca are nevoie de atenție medicală

Când vine vorba de fiica ei, Andreea Tonciu face tot posibilul să aibă în preajmă cei mai buni medici, cele mai bune condiții și, desigur, acționează imediat. Click! îi urează sănătate Rebbecăi și așteptăm cu nerăbdare și alte story-uri cu cele două la cumpărături, în mall sau în locurile de joacă.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, iar nași la cununie le-au fost Anamaria Prodan și Reghe. După ce s-a căsătorit, bruneta a devenit mamă, în iunie 2016, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical.

Bruneta a devenit cunoscută la tv, ca asistentă, numită și pupăza lui Bahmu, după care și-a luat rolul mai în serios, iar aparițiile ei au devenit mult mai cuminți și seriose. Ultimele sale proiecte în tv au fost Bravo, ai Stil!, Kanal D, și Survivor România.

Jorge și Roxana Vancea au trecut prin perioade similare

Cântărețul Jorge a ajuns de curând cu fiul lui, David, la urgență, după ce a contactat o răceală puternică la plămâni. Mai mult, băiețelul a stat chiar internat câteva zile în spital, semn că medicația de acasă nu a fost suficientă. Despre acest subiect puteți citi mai multe aici.

Suntem foarte speriați. Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă. David se află în spital de luni și probabil că va mai sta câteva zile pentru că are o bacterie foarte severă. 

A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău. Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie. 

Soția mea se află internată cu el în spital, acolo doarme..mă rog, mult spus doarme pentru că îl supraveghează non stop. Eu nu pot să stau cu ei, merg și îi văd prin geam, pentru că protocolul este foarte riguros. A stat două nopți pe oxigen, ce să mai spun. Nu am cuvinte.", a declarat Jorge pentru Click!, după ce l-a internat în spital, pe în săptămâna 20 amrtie, pe micuțul David.

Prin aceleași clipe grele a trecut și Roxana Vancea, care a anulat inclusiv botezul fiului ei, după ce a făcut bronșită. Roxana a declarat pentru Click! că medicii au avut grijă de micuțul de patru luni, care acum zâmbește fericit.

„Fiind mic nu am avut cum să îi dau medicamente, astfel că a fost nevoie să mergem cu el la spital. Dar acum suntem ok.”, a spus vedeta, după ce a trecut de răceală cu micuțul Zian. Și despre acest subiect, stările prin care a trecut vedeta și întreaga întâmplare puteți citi aici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net