EXCLUSIV Probleme pentru Jorge: fiul și soția au ajuns la spital: «A stat două nopți pe oxigen. Ne-a rupt inima»

Ultima actualizare:

Clipe grele pentru Jorge! Fiul său de numai cinci ani a ajuns în stare gravă la un spital privat din Capitală, fiind diagnosticat cu pneumonie severă. Luni a fost internat alături de mama lui, iar artistul îi l-a văzut doar prin geam. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe solist, zilele trecute, după o vizită. Este dărâmat și obosit!

jorge jpeg

Numai părinte să nu fii în asemenea situații! Jorge și soția sa, Ramona, nu mai au liniște de aproape două săptămâni de când fiul lor, care va împlini luni 5 ani, are probleme de sănătate. Încă de acum două săptămâni a început să tușească, apoi să aibă febră și starea de sănătate să se înrăutățească de la o zi la alta.

Au vorbit cu pediatrul, i s-a administrat antibiotic, dar fără vreun folos. Starea lui era din ce în ce mai rea, motiv pentru care artistul și soția sa au fugit imediat cu băiatul, la un spital privat, din Capitală. De aproape două săptămâni sunt nedormiți și îngrijorați. Ramona s-a internat cu micuțul în spital, iar Jorge a făcut slalom între casă și unitatea spitalicească.

Jorge și fiul lui, David
Jorge și fiul lui, David

"Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată"

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe celebrul solist chiar în momentul în care pleca spre casă. Este foarte supărat și obosit de tot ce se întâmplă în familia sa. Contactat de Click!, Jorge a povestit prin ce calvar trece.  

"Suntem foarte speriați. Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă. David se află în spital de luni și probabil că va mai sta câteva zile pentru că are o bacterie foarte severă. A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău. Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie.

Soția mea se află internată cu el în spital, acolo doarme..mă rog, mult spus doarme pentru că îl supraveghează non stop. Eu nu pot să stau cu ei, merg și îi văd prin geam, pentru că protocolul este foarte riguros. A stat două nopți pe oxigen, ce să mai spun. Nu am cuvinte", a declarat Jorge pentru Click!.

Citește și: FOTO Soția lui Jorge nu-și arată vârsta. A atras toate privirile pe plajă, cu sutienul decupat

"Ne-a rupt inima! Am avut niște zile crunte"

Artistul speră ca micuțul să fie externat în acest weekend: "Probabil ca mâine, poimâne îl vor externa. Așteptăm sa ne spună medicii. Astăzi aveam organizată petrecera lui 5 ani, cu 25 de copii, colegii lui. Ne-a rupt inima! Am avut niște zile crunte", a mai spus Jorge pentru Click!.

Și iată că așa s-a și întâmplat. Sâmbătă, în jurul prânzului, Jorge s-a filmat în drum spre spital și a anunțat că Instastory că își externează băiatul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net