Cătălin Zmărăndescu, un munte de om cu suflet sensibil! Ce l-a dărâmat în competiția Survivor România

#Survivor România
Ultima actualizare:

Cunoscutul sportiv a avut cea mai uluitoare schimbare de look după ieșirea din reality-showul de la Pro TV. Cătălin Zmărăndescu (49 de ani) a reușit să slăbească în Republica Dominicană, la Survivor România, 25 de kilograme și e de nerecunoscut. Despre această transformare ne-a vorbit chiar el, într-un interviu pe care l-a oferit în exclusivitate pentru Click!.

Cătălin Zmărăndescu, în lacrimi la plecarea din concursul Survivor România
Cătălin Zmărăndescu, în lacrimi la plecarea din concursul Survivor România

Faimosul a ieșit din competiția Survivor România, unde a avut parte de experiențe pe care le va ține minte toată viața. Probabil că nici în viața de sportiv nu a întâmpinat atâtea emoții ca și în Republica Dominicană. Lupta a fost acerbă, iar Cătălin Zmărăndescu este gata să povestească ce a trăit în marea competiție de la Pro TV.

Citește toate știrile care s-au scris despre Cătălin Zmărăndescu la Survivor România!

  • Click!: Ce ai făcut după ce ai ieșit din reality-showul "Survivor"?

Imediat ce am ieșit din competiție și am ajuns la cazare, am așteptat secunda în care colegii din echipa de producție mi-au returnat telefonul. Am sunat-o pe Luiza și am povestit vreme de 2 ore. Îmi era atât de dor să-i aud vocea, să aflu ce fac cei mici, să descopăr tot ce am pierdut în cele 2 luni și jumătate. Nici nu știam ce s-o întreb mai repede sau ce să-i povestesc.

În doilea rând, cum probabil au spus și alți foști colegi de-ai mei, am mâncat mult și din cât mai multe alimente. De fiecare dată când primeam mâncare, realizam că tot îmi mai este foame sau poftă.

În al treilea rând, am realizat cât de mult am slăbit și că s-ar putea să nu mai am cu ce să mă îmbrac pe drumul de întoarcere. A fost o provocare să găsesc niște pantaloni care să stea pe mine în hainele pe care le mai aveam în bagaj.

Cătălin Zmărăndescu, după Survivor România: „Am avut un șoc când m-am văzut în oglindă”

  • Ce-ți a fost poftă să mănânci când ai ieșit?

Ce ați putut vedea și pe Instagram, pe contul meu. Acolo am mâncat atât pizza, cât și dulciuri, atât orez (deși eram obișnuit din concurs), cât și un sandviș. Acasă a fost altceva. În aeroport am fost așteptat cu șorici de care îmi era foarte poftă, iar acasă aveam sarmale în foi de viță, dar și în varză. V-am spus că am mâncat mult de când am ieșit... (râde)

  • Cu ce probleme de sănătate te-ai ales după show?

În perioada în care am fost în competiție, evident am suferit de lipsa mâncării. Așa că uneori m-ați putut vedea că aveam nevoie să stau puțin pe bară pentru a-mi reveni sau pentru a-mi face medicamentul, un mic tratament.

Cu toate acestea, am avut șansa să nu mă accidentez, așa cum au pățit Roxana, Radu sau Otilia. Prin urmare, aleg să nu mă plâng de problemele mele, ci să spun că îmi voi reveni treptat, acum că am acces la tot ceea ce îmi doresc.

  • Câte kilograme ai slăbit? Ești total schimbat față de cum ai intrat.

A fost un adevărat șoc și pentru mine. Când am ajuns la cazare și m-am văzut în oglindă,  parcă nu mă recunoșteam. După ce m-am cântărit și am realizat că am slăbit peste 25 de kilograme, am realizat cât de mult m-a schimbat experiența Survivor.

Vă spuneam deja că nu îmi mai veneau hainele, așa că asta a fost o nouă provocare, fiind departe de casă. Evident, am început să mânânc tot mai mult, așa că probabil 1-2 kilograme, le-am rezolvat rapid, până să revin acasă, unde familia mă aștepta cu și mai multă mâncare (slană în aeroport, sarmale acasă... fix ce îmi doream).

  • Cu cine vei păstra legătura dintre foștii colegi? Ți-ai făcut prieteni acolo?

În ciuda faptului că vorbim despre un proiect televizat, în care fiecare concurent are încă de la început câte o strategie personală, eu am ales să rămân sincer, același Cătălin pe care l-ar fi cunoscut și în viața de zi cu zi.

Prin urmare, atunci când m-am înțeles bine cu cineva, am gândit, la prima vedere, că este o discuție sinceră și că pot avea încredere în acea persoană. Survivor, ca și restul vieții, mi-a arătat că uneori este nevoie să mai arunci și a doua privire.

Așa că nu o să dau acum verdicte. Hai să trecem de marea finală, să ne revedem, să stăm de vorbă și vom ști ce prietenii vor dura pe mai departe. Cu siguranță, loc de o discuție este cu fiecare concurent.

  • Ce proiecte ai? Te vei intoarce în ring?

În acest moment, nu aș vrea să mă gândesc la planuri, ci la timpul pe care-l voi petrece cu soția mea și copiii. Eu mă pot declara un norocos, în toată această perioadă am avut-o aproape, de la distanță, pe Luiza care s-a ocupat nu doar de familie și de casă, ci și de sala de sport pe care o avem în Târgoviște.

Așa că odată revenit acasă, nu am fost nevoit să fug acolo și să văd cum stau lucrurile. Știam deja că e totu în regulă. Vreau să mă liniștesc și apoi o să pun pe hârtie și prioritățile pentru cea de-a doua parte a anului.

Cătălin Zmărăndescu: „Vreau să revin la obiceiurile mele”

  • Ai mai participa la un alt reality show?

Niciodată să nu spui niciodată – este un proverb pe care l-am acceptat ca fiind parte naturală din viața mea. Nu a fost prima experiență de tip reality show. În urmă cu peste 3 ani, am acceptat și provocarea Ferma, complet diferită de cea de la Survivor.

Anul trecut, am fost parte din show-ul Masked Singer, deci sunt genul de om care acceptă provocări cât mai diferite. Vom vedea ce va mai urma pentru mine!

  • Ai intrat în reality-show în pandemie și ai ieșit pe timp de război. Cum ți se pare situația?

Da, se pare că viața noastră și realitatea care ne înconjoară este într-o continuă schimbare, iar de multe ori nu apar schimbări plăcute, ci unele care ne lasă cu gura căscată.

Așa am fost și eu când am ieșit din Survivor și am aflat ce se întâmplă aproape de România. Cu toate acestea, aleg să nu comentez mai mult, având în vedere că nu eram deloc conectat când a început și vreau să văd cum vor evolua lucrurile.

  • Cât timp crezi că vei petrece cu familia când vei ajunge acasă?

Tocmai ce am ajuns acasă, iar reîntâlnirea de la aeroport a fost una dintre cele mai emoționante din viața mea. Soția și cei mici mi-au sărit în brațe, o formația cânta piesa mea și a Luizei – Zece, de la Florin Chilian, iar alți prieteni erau acolo să mă susțină!

Cât timp voi petrece? Cât mai mult din timpul pe care-l am. Vreau să revin la obiceiurile mele de a fi aproape de familie și vreau să recuperez tot ceea ce am pierdut în această perioadă.

Cătălin Zmărăndescu se numără printre cele mai controversate persoane publice, atât pentru viața personală, cât și cea profesională. Sportiv de performanță, fostul Faimos de la Survivor România a activat ca luptător de arte marțiale, kickboxer și campion european la box. 

În competiția din Republica Dominicană, Cătălin Zmărăndescu a avut mai multe meciuri verbale cu Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu, Emil Rengle și CRBL, despre care a spus că este chiar și și un profitor.

Sportivul a făcut parte din mai multe show-uri tv, printre care Ferma și MaskedSinger. El este tatăl a 4 copii, doi cu actuala soție, Luiza, și încă o fată și un băiat din primul mariaj, însă primii săi copii nu-i mai vorbesc și chiar i-au adus acuzații în perioada show-ului de la Pro TV. Despre toate acestea puteți citi aici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net