Radu Itu, schimbat radical după experiența Survivor: «Trăiesc în real life, nu în virtual life»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Radu Itu a fost unul dintre concurenții care a participat la Survivor în echipa Faimoșilor. A fost eliminat din competiție în urmă cu mult timp și susține că experiența concursului l-a schimbat radical. 

Radu Itu a fost schimbat radical de experiența Survivor
Radu Itu a fost schimbat radical de experiența Survivor

Radu Itu este de profesie pălărier. A lăsat în urmă meseria sa pentru a participa la Survivor. A fost eliminat destul de repede din competiție, însă susține că experiența este una care l-a transformat radical. 

„Experiența Survivor a fost cea mai tare. Am învățat foarte multe lucruri, am legat prietenii și mai mari cu câțiva dintre cei de acolo. A fost cel mai mare și mai greu show la care am participat, până la acest moment.”, ne-a povestit Radu Itu, într-un interviu acordat pentru Click!

Citește și: Ce planuri are Radu Itu după ce a câștigat Survivor România 

Radu Itu a povestit că, după întoarcerea acasă din Republica Dominicană, petrece mult mai puțin timp pe rețelele de socializare și folosind telefonul. Întrebat cum s-a descurcat fără telefon în perioada în care s-a aflat în concurs, Radu Itu a declarat că lipsa tehnologiei nu l-a afectat în mod deosebit. 

"A fost bine, chiar a fost bine! Uite, nici acum nu prea mai stau pe telefon. Prietena mea-mi zice «Te-ai schimbat!» Pur și simplu, nu mai vreau să stau pe telefon, decât foarte puțin. Îmi pun și timer din ăla, o oră maximum pe zi. Și e mai OK așa, trăiesc în real life, nu virtual life”, a declarat Radu Itu, conform Cancan.ro

Printre pasiunile lui Radu se mai numără scufundările, pe care le-a învăţat în Bali, dar şi bungee jumping, fotografie, natură. Radu Itu merge la sala de fitness pentru a-şi defini musculatura, mai ales că ani întregi a activat în domeniul modei. În plus, Radu Itu a jucat fotbal profesionist timp de mai bine de un deceniu.

Nici din punct de vedere amoros lucrurile nu sunt deloc rele pentru Radu. Fostul Faimos are o relaţie cu Ana Capsali, designer, alături de care plănuieşte să îşi întemeieze o relație în viitorul apropiat. 

Vezi și: Primul lucru pe care l-a făcut Radu Itu, după ce a fost eliminat de la Survivor

Iubita lui Radu Itu este pasionată de modă și și-a luat licența în Modă la UNArte în 2018, după trei ani de studiu în domeniu, aceasta mergând și în străinătate pentru a-și urma visul. A aplicat  în programul Erasmus în Bologna, iar la absolvire, colecția ei a fost răsplătită cu titlul Best Young Designer. Așadar, pe Radu și pe Ana nu îi leagă doar sentimentele puternice, ci și fascinația pentru modă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net