CRBL ╚Öi Marian Dr─âgulescu, schimb dur de replici la Survivor: ┬źRidic vocea pentru c─â a╚Öa vreau eu┬╗

Survivor continu─â, iar tensiunile din cadrul echipelor sunt la cote maxime. S─âpt─âm├óna trecut─â, tribul Faimo╚Öilor ╚Öi cel al R─âzboincilor s-au reunit, ├«ns─â conflictele nu s-au estompat. Din contr─â, membrii Faimo╚Öilor sunt la fel de recalcitran╚Ťi, iar cel care pare s─â aduc─â un plus de agita╚Ťie este CRBL. 

image png
CRBL a creat o nouă controversă în echipa Faimoșilor Sursă foto: PRO TV

├Än edi╚Ťia de luni a emisiunii Survivor, cei care au schimbat cuvinte dure au fost CRBL ╚Öi fostul gimnast Marian Dr─âgulescu. CRBL a ridicat tonul la Marian Dr─âgulescu ├«n timp ce Faimo╚Öii purtau o discu╚Ťie relativ pa╚Önic─â.

Atunci c├ónd Marian i-a sugerat s─â se calmeze ╚Öi s─â nu reac╚Ťioneze nervos, CRBL a r─âbufnit ╚Öi a ╚Ťipat spun├ónd c─â are dreptul s─â foloseasc─â de ton dore╚Öte ╚Öi s─â se adreseze dup─â bunul plac. "Ridic tonul pentru c─â a╚Öa vreau eu! M-am enervat", a spus CRBL, ├«nainte s─â ias─â din cadru.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, imagini adorabile după întoarcerea în România

Dup─â ce a ridicat vocea, spre surprinderea tuturor colegilor, CRBL a decis s─â p─âr─âseasc─â cadrul pentru a se detensiona. La testimoniale, Marian Dr─âgulescu a dezv─âluit c─â este deranjat de atitudinea pe care CRBL o are fa╚Ť─â de colegi ╚Öi a subliniat c─â, nu de pu╚Ťine ori, artistul se comport─â lipsit de fair play. 

stanga
dreapta
crbl 55 png
crbl 2 png
survivor crbl png
crbl 66 png
survivor crbl tj jpg
crbl  2 (2) jpg
crbl 10 (1) jpg
tj miles si relu panescu
tj miles
catalin zmarandescu tj miles jpg
tj miles 34 jpg

Nu este pentru prima dat─â c├ónd CRBL reu╚Öe╚Öte s─â-╚Öi revolte colegii. De-a lungul timpului,  CRBL a lansat atacuri la adresa Otiliei Bilionera, a lui Emil Rengle, dar ╚Öi lui TJ Miles.

CRBL a avut conflicte cu numeroși coechipieri

Dup─â eliminarea de la Survivor Rom├ónia, ╚Öi C─ât─âlin Zm─âr─ândescu ╚Öi-a spus p─ârerea despre CRBL, pe care l-a catalogat ca fiind cel mai profitor om din competi╚Ťie, dornic s─â se ├«mprieteneasc─â cu ceilal╚Ťi doar pentru a-i putea manipula mai bine ╚Öi atinge propriile interese. Nici Otilia Bilionera nu a folosit cuvinte mai moderate la adresa lui CRBL. Otilia ├«l consider─â pe CRBL o persoan─â dezagreabil─â, foarte impulsiv─â ╚Öi mereu pus─â pe ceart─â. 

Vezi ╚Öi: CRBL a reu╚Öit s─â provoace un val de reac╚Ťii ├«n echipa Faimo╚Öilor

Echipa Faimo╚Öilor continu─â s─â fie divizat─â, iar repro╚Öurile sunt la ordinea zilei, Lipsa hranei, probele din ce ├«n ce mai dificile ╚Öi condi╚Ťiile vitrege de trai ├«╚Öi pun amprenta asupra concuren╚Ťilor care devin din ce ├«n ce mai irascibili.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google News,Facebook ╚Öi Instagram! 

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png
BeFunky collage (37) jpg
teodora alex insula iubirii3 png
4 mircea badea e1569317764158 jpg jpeg