CRBL și Marian Drăgulescu, schimb dur de replici la Survivor: «Ridic vocea pentru că așa vreau eu»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Survivor continuă, iar tensiunile din cadrul echipelor sunt la cote maxime. Săptămâna trecută, tribul Faimoșilor și cel al Războincilor s-au reunit, însă conflictele nu s-au estompat. Din contră, membrii Faimoșilor sunt la fel de recalcitranți, iar cel care pare să aducă un plus de agitație este CRBL. 

CRBL a creat o nouă controversă în echipa Faimoșilor Sursă foto: PRO TV
CRBL a creat o nouă controversă în echipa Faimoșilor Sursă foto: PRO TV

În ediția de luni a emisiunii Survivor, cei care au schimbat cuvinte dure au fost CRBL și fostul gimnast Marian Drăgulescu. CRBL a ridicat tonul la Marian Drăgulescu în timp ce Faimoșii purtau o discuție relativ pașnică.

Atunci când Marian i-a sugerat să se calmeze și să nu reacționeze nervos, CRBL a răbufnit și a țipat spunând că are dreptul să folosească de ton dorește și să se adreseze după bunul plac. "Ridic tonul pentru că așa vreau eu! M-am enervat", a spus CRBL, înainte să iasă din cadru.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, imagini adorabile după întoarcerea în România

După ce a ridicat vocea, spre surprinderea tuturor colegilor, CRBL a decis să părăsească cadrul pentru a se detensiona. La testimoniale, Marian Drăgulescu a dezvăluit că este deranjat de atitudinea pe care CRBL o are față de colegi și a subliniat că, nu de puține ori, artistul se comportă lipsit de fair play. 

Nu este pentru prima dată când CRBL reușește să-și revolte colegii. De-a lungul timpului,  CRBL a lansat atacuri la adresa Otiliei Bilionera, a lui Emil Rengle, dar și lui TJ Miles.

CRBL a avut conflicte cu numeroși coechipieri

După eliminarea de la Survivor România, și Cătălin Zmărăndescu și-a spus părerea despre CRBL, pe care l-a catalogat ca fiind cel mai profitor om din competiție, dornic să se împrietenească cu ceilalți doar pentru a-i putea manipula mai bine și atinge propriile interese. Nici Otilia Bilionera nu a folosit cuvinte mai moderate la adresa lui CRBL. Otilia îl consideră pe CRBL o persoană dezagreabilă, foarte impulsivă și mereu pusă pe ceartă. 

Vezi și: CRBL a reușit să provoace un val de reacții în echipa Faimoșilor

Echipa Faimoșilor continuă să fie divizată, iar reproșurile sunt la ordinea zilei, Lipsa hranei, probele din ce în ce mai dificile și condițiile vitrege de trai își pun amprenta asupra concurenților care devin din ce în ce mai irascibili.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
nicoleta luciu carmen tanase jpg
netflix pixabay jpg
Monica Davidescu si Aurelian Temisan jpg
image png
image png
andreea balan  facebook jpg
banner mirabela dauer png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net