CRBL a reușit să provoace un val de reacții în rândul Faimoșilor. Ce a făcut pentru ei

#Survivor România
Ultima actualizare:

Ediția de luni a emisiunii Survivor a fost una plină de emoții și momente tensionate. Războinicii și Faimoșii s-au întrecut în jocul de comunicare și într-un alt mini-game care le-a oferit o recompensă alimentară. CRBL a fost cel care a adus victoria Faimoșilor și a obținut toate laudele colegilor. 

CRBL a adus victoria în rândul Faimoșilor Sursă foto: Captură video PRO TV
CRBL a adus victoria în rândul Faimoșilor Sursă foto: Captură video PRO TV

Săptămâna trecută, prezentatorul Dan Pavel a oferit o veste care i-a luat prin suprindere pe concurenți. Cele două triburi au început săptămâna de unificare, astfel spațiul locativ este, de acum înainte, unul comun pentru ele, însă concursurile se vor desfășura, în continuare, pe echipe.

În ediția de luni, Faimoșii au pierdut jocul de comunicare, însă au bifat o mică victorie într-un alt mini-game datorită reflexelor rapide ale lui CRBL. 

Citește și: CRBL își răsfață colegii de la Survivor. Ce surpriză le-a făcut 

Jocul presupunea participarea a patru concurenți, doi din tabăra Războinicilor și doi din tabăra Faimoșilor. Persoana care reușea să prindă cel mai rapid cilindrul care era aruncat în sus din mijlocul unei mese, de capătul care avea culoarea echipei sale, aducea un punct echipei. Cel care a demonstrat că are cele mai rapide reflexe a fost CRBL.

Ceilalți concurenți nu au avut nici cea mai mică șansă în fața sa, iar artistul a obținut victoria. Recompensa pe care Faimoșii au primit-o datorită lui CRBL: posibilitatea de a consuma un aliment oferit de producție: pate de ficat. Astfel, TJ Miles va mânca, pentru prima dată în viața sa, pate de ficat, după cum el însuși le-a mărturisit colegilor de echipă. 

De la începutul concursului, CRBL s-a dovedit a fi unul dintre cei mai vocali concurenți. A fost implicat în nenumărate scandaluri cu coechipierii săi și nu a ezitat să își spună păererile clar și răspicat. Emil Rengle și Otilia Bilionera, ambii eliminați din concurs, au fost doar două dintre persoanele aflate în "război cu artistul". Prin victoria pe care a adus-o Faimoșilor în ediția de luni, CRBL are șansa să își reabiliteze imaginea în fața celorlalți! 

Vezi și: CRBL, atac acid la adresa lui TJ Miles

Deși posibilitatea de a consuma pate de porc nu pare o recomensă mare pentru concurenți orice aliment este extrem de important. Fiecare dintre ei a slăbit considerabil de când se află în Republica Dominicană, iar transformările fizice prin care au trecut sunt vizibile. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

     Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net