Oase iese la atac după acuzațiile pe care CRBL i le-a adus ani întregi: «El s-a făcut de râs și a greșit»

Oase și CRBL, solistul care în prezent se luptă pentru marele premiu al emisiunii Survivor, au fost prieteni timp de 15 ani. După ce au reușit să câștige împreună sezonul doi al show-ului televizat Asia Express legătura dintre ei s-a rupt. Oase a vorbit despre motivele care l-au determinat să nu mai vorbească cu cel care i-a fost precum un frate timp de mai mult de un deceniu. 

Oase a vorbit despre motivele pentru care a rupt prietenia cu CRBL Sursă: Antena 1
Oase a vorbit despre motivele pentru care a rupt prietenia cu CRBL Sursă: Antena 1

Oase și CRBL au făcut furori împreună la Asia Express. Cei doi au reușit să ducă la capăt toate probele dificile și au câștigat suma de 30.000 de euro. Din păcate, prietenia lor nu a rezistat mult după finalizarea emisiunii. La scurt timp după întoarcerea în România, CRBL l-a acuzat pe Oase de trădare și a compus o melodie pe care i-a adresat-o. În videoclipul piesei „Cine mi-s", CRBL arde mai multe fotografii în care apare alături de Oase și îl atacă direct. 

Totul ar fi pornit după ce Oase a acceptat să-și prelungească contractul cu trustul Intact, deși anterior vorbiseră că niciunul dintre ei nu va mai participa la vreo emisiune marca Antena 1. CRBL s-a simțit trădat și a considerat că cea mai bună cale de a-și manifesta revolta este să îl atace public pe Oase.

Oase a păstrat tăcerea mult timp, dar iată că, la aproape trei ani de la declanșarea scandalului a decis să-și spună partea sa de adevăr asupra situației tensionate. Oase a subliniat că nu a vorbit deloc cu CRBL de la izbucnirea scandalului și s-a declarat profund dezamăgit de decizia prietenului său de a-și spăla rufele murdare în public.

„Din punctul meu de vedere, el s-a făcut de râs, el a greșit. Drept urmare, și el s-a simțit prost, a dat un interviu în care el stătea pe canapea și pe care l-a șters două zile mai târziu. Lumea a reacționat la chestia asta. Consider că nu ar fi trebuit să facă niciuna dintre ele. Be a man! Opinia publică, când e o treabă personală pentru mine, nu mă interesează. Eu dorm foarte liniștit noaptea, atât pot să zic. Eu știu ce am făcut și ce nu am făcut”, a povestit Oase. 

Citește și: Războiul dintre Oase și CRBL continuă 

Oase îi reproșează lui CRBL lipsa de curaj 

Ar fi preferat să fie contactat direct pentru a putea discuta concret despre motivele supărării. Oase îi reproșează lui CRBL lipsa de verticalitate și de curaj. Pe de altă parte, Ionuț alias Oase declară că este împăcat cu atitudinea pe care el a adoptat-o și menționeză că gestul lui CRBL dezvăluie ce fel de persoană este, cu adevărat, artistul. 

„Pot să spun că este o dezamăgire. Dacă el vrea să ne punem să vorbim, eu sunt pentru. Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce. Ideea este că da, îi știam familia, copilul. Eu am suferit. La cât de încăpățânat e, eu cred că și-a blocat creierul să nu mă mai vadă vreodată vizual”, a povestit Oase. 

Citește și: CRBL șterge pe jos cu Oase și spune adevărul despre Asia Express 

La ora actuală, Oase participă la emisiunea „Dancing On Ice", marca Antena 1, în timp ce CRBL se află în Republica Dominicană, membru al echipei Faimoșilor, luptându-se pentru titlul de supraviețuitor și premiul cel mare în valoare de 100.000 de euro puse la bătaie de producătorii emisiunii „Survivor". 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net