Sora Laurei Giurcanu, reacție virulentă după ce Faimoasa a fost «desființată» pe Instagram

#Survivor România
Ultima actualizare:

Tensiune și la Survivor, și acasă, în rândul familiilor concurenților. Sora Laurei Giurcanu a luat atitudine după ce Faimoasa a fost propusă pentru eliminare, în ediția de luni seara. Bianca Giurcanu le bate obrazul celor care o judecă pe sora ei doar din imaginile difuzate la televizor, dar și celor care au umplut conturile sociale cu mesaje răutăcioase.

Surorile Laura și Bianca Giurcanu. Foto: Instagram
Surorile Laura și Bianca Giurcanu. Foto: Instagram

Bianca Giurcanu, de profesie stewardesă, model și influencer, a scris un mesaj de suflet pe Instagram. Ea a reacționat după ce sora ei, Laura Giurcanu, concurentă în echipa Faimoșilor, la Survivor, a fost propusă spre eliminare. Nu asta a deranjat-o, ci valul de comentarii negative pe care l-a primit la o postare anterioară, unde le cerea prietenilor virtuali să o susțină pe sora ei, prin vot.

Citește și: Trei faimoși au fost propuși spre eliminare! CRBL este la un pas să părăsească competiția!

Comentarii negative la adresa Laurei Giurcanu

"Prefăcută", "cea mai înceată concurentă", "Lumea te vrea acasă", "Laura este insuportabilă la TV", "Laura abia merge pe traseu, se folosește de toți", "Este falsă" sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase și care pot fi redate în scris și care au curs la postarea de luni seara a Biancăi Giurcanu. Aceasta din urmă a revenit, pe Instagram, cu un mesaj din care se vede că e profund afectată de toată această situație. 

Sora Laurei Giurcanu, mesaj pentru "hateri"

Redăm integral mesajul publicat de Bianca Giurcanu pe contul ei de Instagram, mesaj care a strâns aproape 2000 de like-uri și multe comentarii pozitive.

"Laura e sora mea, dar e și jumătate din inima mamei noastre. Probabil că cei care au copii gândesc ca mine când se referă la copiii lor. Probabil așa voi gândi și eu când voi avea copii, dar până atunci Laura este totul pentru mine. Citeam mesajele primite aseară și mă gândeam ce e în sufletul mamei mele… să vezi cum niște oameni care nu îl cunosc deloc pe copilul tău pot emite astfel de judecăți.

Nu voi înțelege niciodată cum cineva a cărui părere nu o ceri, totuși simte nevoia să ți-o transmită și nu oricum, ci foarte jignitor. Nu mă înțelegeți greșit, știu că acesta este un spațiu public, că Laura este urmărită și de persoane care nu o susțin. Aseară am cerut sprijinul comunității care vrea să o susțină, care crede în ea. Atât. Nimic mai mult. Ei o cunosc pe Laura așa cum este ea, și-au format părerea de când o urmăresc.

Mama și sora Laurei Giurcanu. Foto: Instagram
Mama și sora Laurei Giurcanu. Foto: Instagram

Pentru restul oamenilor, Laura este un om așa cum au văzut-o într-o emisiune, unde au văzut frânturi. Nu vreau să conving pe nimeni despre cum e ea de fapt. Noi vedem câteva minute extrase din 24 de ore pe care le petrec Faimoșii împreună. Noi aici vedem imaginea de ansamblu, testimonialele pe care ei nu le văd.

Vreau să mulțumesc din suflet tuturor celor care au votat-o aseară sau i-au trimis un gând bun. Iar celor care au simțit să dea mesaje grele și răutăcioase le spun doar atât: este ok, cu siguranță și voi aveți persoane pe care le-ați susținut și care vă plac, poate chiar acum în acest concurs. Și voi trebuie să aveți emoții pentru cineva la care țineți! Chiar dacă nu azi și acum… Așa că, atunci când mai scrieți răutăți despre oricine, gândiți-vă la voi, la cum ați primi voi mesajele negative și apoi gândiți-vă și la părinții lor. Doamne, Laura, câte am să îți povestesc când te vei întoarce!".

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net