Cum a fost Laura Giurcanu înșelată de iubit: "Chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine"

Ultima actualizare:

Toți fanii Survivor au observat apropierea dintre Laura Giurcanu și TJ Miles, care par să aibă multe în comun, dincolo de pasiunea lor pentru social media. Cei doi influenceri își fac destăinuriri în jungla din Dominicană, iar vlogger-ul poate fi "pansament" pentru sufletul Laurei Giurcanu, care a trecut recent printr-o poveste amoroasă urâtă.

Laura Giurcanu și fostul iubit
Laura Giurcanu și fostul iubit

Laura Giurcanu are 24 de ani, dar am cunoscut-o la TV acum un deceniu, când câștiga emisiunea "Next Top Model by Cătălin Botezatu", la Antena 1. Avea doar 14 ani atunci și a fost remarcată de designeri și stiliști. Acum o urmărim la Survivor România, unde face parte din echipa Faimoșilor.

În episodul difuzat duminică seara am observat o apropiere între ea și TJ Miles, însă dacă ținem cont de bagajul emoțional pe care Laura l-a cărat în Dominicană, atunci nu e nimic ieșit din comun. Tânăra simte nevoia să se exteriorizeze, după ce în luna octombrie a anului trecut a trăit o cruntă dezamăgire în amor. 

Laura Giurcanu: "A fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public"

Ea a povestit, la vremea aceea, cu lux de amănunte, cum a fost înșelată de logodnic. „Relația mea cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri, pe care noi n-am știut să le umplem și să manageriem diferențele dintre noi. Dar aceasta relație, care ajunsese să fie toxică, și aparent greu de gestionat...de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public. Oameni au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe internet și va rămâne. Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a devenit un subiect de bârfă. Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor", a povestit Laura într-un filmuleț publicat Instagram, la momentul respectiv.

"Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine"

Laura Giurcanu a recunoscut că felul în care s-a terminat relația a afectat-o profund. A recunoscut că a fost la pământ, că a suferit, dar și-a asumat și ea partea ei de vină.

"Sunt super recunoscătoare pentru multe chestii pe care le-am trăit în relația asta, inclusiv despre cele rele. Felul în care s-a terminat a fost pentru mine neașteptat, greu, sfâșietor, inimaginabil de dureros și mi-a frânt inima. E foarte ok să vorbesc despre asta. Am făcut multe greșeli, m-am comportat super nepotrivit în multe momente și am înțeles foarte multe lucruri despre mine și voi înțelege multe.  Dar cum s-a încheiat totul nu are nicio legătură cu mine", a povestit Laura.

Celebra influenceriță a mărturisit că iubitul ei a ales să o înșele în cel mai josnic mod posibil. La 10 metri de ea, pesemne într-un hotel în care se aflau amândoi. "Indiferent că un bărbat e exasperat și nu-și mai suportă iubita... te desparți, îți iei la revedere și faci ce vrei după. Când zic că te desparți, te desparți ca și celălalt să știe că te-ai despărțit. Eu eram în orașul în care s-a întâmplat chestia asta. Eu venisem să suțin ce se întâmpla acolo pentru el. Eram în camera de hotel în momentul în care chestia aia se întâmpla la 10 metri de mine. Asta a făcut cu totul mult mai dureros. La ce s-a ajuns e o mizerie din care nu meritam să fac parte și iata-mă fix în mijlocul ei”, a spus Laura Giurcanu pe rețelele de socializare. 

Așa arăta Laura Giurcanu la 14 ani, când câștiga Next Top Model
Așa arăta Laura Giurcanu la 14 ani, când câștiga Next Top Model

Cine este Laura Giurcanu, din echipa Faimoșilor

Laura Giurcanu a devenit cunoscută încă de la 14 ani, atunci când a câștigat cunoscutul concurs "Next Top Model by Cătălin Botezatu". Înălțimea de podium și frumusețea au recomandat-o pentru pictoriale în cele mai cunoscute reviste de profil: Elle, Vogue sau Cosmopolitan. Laura Giurcanu a devenit vlogger în anul 2013, atunci când piața nu era suprasaturată. Pe Instagram este urmărită de aproape un milion de oameni, iar pe canalul ei de Youtube are aproape 400.000 de subscriberi. Laura Giurcanu a jucat și în filme, "5Gang" și "Un altfel de Crăciun".

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net