Ce a făcut Laura Giurcanu imediat după ce a fost eliminată de la Survivor «N-am fost recunoscătoare pentru lucrul asta»

#Survivor România
Ultima actualizare:

Laura Giurcanu, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor, a vorbit deschis despre toate lucrurile de care a dus lipsă în concurs. Vedeta a recunoscut de ce i-a fost cel mai dor.

Laura Giurcanu a fost eliminată de la Survivor
Laura Giurcanu a fost eliminată de la Survivor

Laura povestit despre experiența de la Survivor. Influencerita a dezvăluit că participarea la acest concurs a făcut-o să realizeze cât de importante sunt lucrurile minore din viața nostră, de care, însă, nu suntem conștienți. Vedeta a povestit că a fost, efectiv îndrăgostită de competiție, cu toate că a avut multe provocări de trecut.

 „Mie una mi-a plăcut competiția la maximum, m-am bucurat cât de mult am putut de toată experiența și am ales, de la început, să o privesc ca pe ceva transformativ și pozitiv. Probabil un moment în care am simțit provocarea mai intens a fost prima noapte când am dormit în ploaie, stăteam pe lemn și priveam în gol, așteptând să treacă momentul și mă gândeam la cât de relaxată mă puneam la somn în fiecare noapte, în căldura casei mele, fără să fiu recunoscătoare'', a spus aceasta.

Ce i-a lipsit cel mai mult

Despre primele lucruri pe care le-a făcut imediat după ce a ieșit din competiție, vedeta nu s-a ferit să vorbească. Aceasta a dezvăluit că a început să se redescopere cu ajutorul acestui concurs.

 „Primul lucru a fost să mă holbez la mine în oglindă, timp de câteva minute, este un sentiment foarte straniu să nu te vezi deloc în oglindă timp de luni întregi, am simțit că mă redescopăr. Apoi am făcut un duș luuuung și am mâncat ceva bun'', a spus aceasta.

Laura Giurcanu și fanii din online

Laura Giurcanu a adus vorba și de marea sa pasiunea, online-ul, despre care a spus că i-a lipsit. Influenceriței i-a fost dor de energia oamenilor care îi sunt aproape, chiar dacă doar prin intermediul unor aplicații.

Revenirea în online a fost intensă, nu prea am dormit în noaptea în care mi-am luat telefonul. Nu îmi era neapărat dor de vreo aplicație anume, îmi era dor de energia oamenilor cu care mă conectez prin intermediul lor. Mă simt ca și cum am ajuns acasă, înainte de a ajunge de fapt'', a zis Laura.

Vedeta abia așteaptă să ajungă alături de familia sa și să se relaxexe așa cum știe ea mai bine.

 „Urmează timp frumos petrecut cu familia, iubitul și oamenii dragi. Prevăd mult gătit și plimbări în natură, câteva petreceri și multă mâncare bună. Abia aștept'', a adăugat ea, pentru ciao.ro.

Citește și Sora Laurei Giurcanu, reacție virulentă după ce Faimoasa a fost «desființată» pe Instagram 

Laura Giurcanu, în vârstă de 24 de ani, este influencer, vlogger, dar și fotomodel. Aceasta se bucură de un succes mare în mediul online, având aproape milion de urmăritori pe Instagram. Influencerița a participat la show-ul supraviețuirii, lucru pe care nu-l regretă, fapt ce i-a adus o popularitate mai mare în rândul românilor.

Citește și Scandal între Andreea Tonciu și Laura Giurcanu la Survivor, din cauza lui TJ Miles!: «E treaba mea cu cine stau!» 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net