Patimile lui CRBL la „Survior România”: „E închisoare, e mai greu ca la Asia Express!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

CRBL spune că s-a simțit la „Survivor România” exact ca la închisoare! Solistul de la trupa Simplu a participat la mai toate show-urile din România. A câștigat Asia Express cu Oase, dar, de departe, Survivor România  e cea mai grea competiție.

CRBL, dezvăluiri din „închisoarea Survivor”

CRBL e un obișnuit deja al show-urilor de mare succes de pe la televiziunile autohtone. Le-a încercat cam pe toate. Fostul solist de la trupa Simplu a făcut bilanțul și spune că de departe Survivor a fost piatra de încercare pentru el. S-a chinuit cu dependența de fumat și era pe punctul să intre în sevraj.

La Survivor e închisoare, e mai greu ca la Asia Express! Nu aș mai merge! Închipuiți-vă că nu am fumat 14 săptămâni fără să intru în sevraj! Nu aș mai merge că nu-mi place dacă știu jocul. Eu deja am demonstrat ce am avut de demonstrat”!, a dezvăluit solistul, după experiențele sale, pentru Click!.

CRBL se mutase în Spania, dar parcă tot România e mai bună!

Dacă nu a reușit să ia premiul cel mare la Survivor, CRBL a câștigat, în schimb, unul dintre sezoanele Asia Express alături de Oase. După asta, însă, s-a mutat în Spania cu tot familia. A revenit, însă, în România, dar nu cu coada între picioare!

Am plecat  pe principiul ne ducem, ne întoarcem. Ultima oară am plecat doi ani în Spania am stat doi ani plecați. Vă anunțăm dacă plecăm în Australia sau Canada! Avem o casă cu curticică acum.”, a declarat CRBL, pentru Click!

CRBL și soția sa, Elena, s-au mutat într-o căsuță cu chirie, de lângă București, iar fetița lor, Alessia, s-a înscris, din nou, la școală în România.

Alessia merge la aceeași școală la care a început de la 5 ani. Toa lumea ne întrea de al doilea copil! Nu! Alesia are deja 12 ani, mai avem șase ani și liber și ea și noi! Adică să mai bag un copil, ca sa mai pierd 18 ani?”, ne-a mai spus CRBL.

Artistul e pasionat acum de motoare

Mi-am luat permis de motor, am făcut club moto! Mă strigă lumea pe stradă: uite-l pe ăla de la trupa Smiley!”,a adăugat acesta.

CRBL, alias Eduard Mihail Andreianu, are 44 de ani. Aristul s-a născut pe 30 iunie 1979, la Pitești. A devenit cunoscut în anul 2000, ca membru al trupei „Simplu”, alături de Smiley. CRBL este la a doua căsătorie.

S-a cunoscut cu actuala soție, Elena Vascu, la emisiunea „Dansez pentru tine” şi s-au căsătorit în 2008, la Piteşti. Cei doi au împreună o fetiţă, Alessia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net