Cine este Ștefania Stănilă, faimoasa de la Survivor România. Drama din copilărie care i-a marcat viața

Echipa faimoșilor de la Survivor România este formată, anul acesta, din următorii concurenți: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina.

Ștefania Stănilă face parte, anul acesta, din echipa faimoșilor. Tânăra a făcut gimnastică de performanță și ne-a făcut țara mândră de foarte multe ori. Puțini sunt cei care știu, însă, faptul că Ștefania a trecut printr-o dramă pe care niciodată n-o poate uita. 

Ștefania Stănilă și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă

Dacă în prezentarea de la Survivor s-a declarat a fi o luptătoare și o femeie puternică, Ștefania Stănilă a trecut, în copilărie, printr-o dramă cumplită.

Faimoasa de la Survivor România și-a pierdut tatăl și, spune ea, acest lucru a ambiționat-o să fie perseverentă în activitățile sale și să devină campioană la gimnastică, să ne facă țara mândră de ea. Fără prea multe cuvinte, Ștefania a declarat că nu are probleme atunci când trebuie să se integreze într-un grup și a menționat faptul că se vede, deja, în marea finală de la Pro TV.

„Îmi doresc din suflet să câștig această competiție. Parcă deja mă văd în finală. Faptul că am făcut gimnastică timp de 13 ani este un mare atu. Clar o să mă ajute mult mai mult în competiție. O latură ascunsă nu cred că există neapărat… sunt o persoană bună și mă integrez în orice grup.

Acolo, dacă o să fac și foamea, poate o să fiu recalcitrantă, nu știu cum o să reacționez. Merg într-un mediu nou, cu oameni noi și, la un moment dat, inevitabil o să apară dramele. Am crescut destul de greu, eu am plecat la 6 ani de acasă, am stat departe de părinți. Când aveam 9 ani, tatăl meu a murit. El a fost motivația să continui cu sportul”, a spus Ștefania Stănilă, faimoasa de la Survivor. 

În gimnastică, Ștefania Stănilă a excelat de foarte multe ori. Tânăra a obținut aurul în anul 2014, la Campionatul European de Juniori, dar și argintul în 2012, la Bruxelles și bronzul, în cadrul competiției pe echipe. 

Citește și - Survivor România. Legătura neștiută dintre Faimoșii Gheboasă și Dobrincu

Războinicii au câștigat prima probă de traseu

Vă reamintim că Survivor România a început luni, 9 ianuarie și va fi difuzat și marți, dar și miercuri, pe Pro TV, de la ora 20.30. În urma primului concurs de luni, războinicii au ieșit învingători în fața faimoșilor, cu un scor de 9-3, pe traseu. Aceștia au avut de îndeplinit o probă destul de solicitantă: aflați într-o barcă, au fost nevoiți să tragă de o sfoară pentru a o deplasa și pentru a o aduce lângă ponton. Au sărit pe ponton, iar mai apoi în apă, pentru a aduna câțiva săculeți de pe pontonul respectiv. Au trecut de un balansoar, după care a început distracția!

Cu săculeții adunați, faimoșii și războinicii trebuiau să doboare 3 rânduri de obiecte, formate din alte 3, la rândul lor, în forma unui triunghi. Războinicii au fost mai puternici, iar loviturile lor agere le-au adus 9 puncte, dar și un coș cu unelte necesare pentru a-și construi taberele. Premiul a fost mai consistent, aceștia primind și 1 litru și jumătate de ulei. Pierzătorii, adică faimoșii, au primit și ei jumătate de litru de ulei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net