S-au încins spiritele la Survivor România. Primul conflict între Faimoși și Războinici

Ultima actualizare:

Primul episod de la Survivor România a adus și primul conflict între Faimoși și Războinici. Spiritele s-au încins imediat după prima probă din Republica Domicană.

S-au încins spiritele la Survivor România. Foto: Pro TV
S-au încins spiritele la Survivor România. Foto: Pro TV

Așteptarea a luat sfârșit! Survivor România 2023, emisiunea difuzată la Pro TV, pune din nou față în față două echipe de concurenți care se vor duela în Republica Dominicană. Participanții vor încerca să treacă prin cele mai grele probe pentru a câștiga marele trofeu și premiul de 100.000 de euro.

Nici n-au pășit bine concurenții pe nisipul fierbinte din Dominicană, iar atmosfera s-a și încins. O fi de la nucile de cocos, o fi de la decorul exotic, o fi de la ambiția uriașă de a câștiga. Cine știe? Cert este că, după ce Războinicii au adus un punct în echipa lor, cele două tabere au avut un moment în care s-au contrat.

Primul conflict între Faimoși și Războinici la Survivor România

S-au încins spiritele la Survivor România. Foto: Pro TV
S-au încins spiritele la Survivor România. Foto: Pro TV

Prima probă a adus mulți nervi și destule scântei în Republica Dominicană. Traseul s-a dovedit a fi unul foarte complicat. La final, unul dintre învinși a reacționat într-un mod inedit. DOC a ridicat tonul la tribul Războinicilor, în timp ce Maria, una dintre concurente a părut complet indignată de atitudinea acestuia.

„Lasă-mă să vorbesc ceva. Tu ești pe banca aia acolo. Cu tine lupți”, a ținut să le transmită DOC coechipierilor săi după ce au pierdut prima probă de la Survivor România.

Cântărețul a încercat să-și motiveze coechipierii într-un mod cât mai complex. Acesta a indicat spre tabăra Răizbonicilor, susținând că acolo nu este nimeni, iar adevăratul inamic în luptă se află în fiecare dintre concurenți.

„Știam că vă spargem! Nu e hate”

Prima probă a constat într-o combinație de cursă cu bărci, recuperarea unor săculeți cu nisip, alergare cu obstacole și doborârea unor piese de pe o masă, de la distanță, prin aruncarea cu săculeții cu nisip.

Chiar dacă echipa sa a câștigat, Maria Lungu (designer vestimentar) a avut încă o ieșire agresivă și a fost la un pas să declanșeze un nou conflict, dar, în cele din urmă, a fost calmată de colegii ei.

Știam că vă spargem! Nu e hate. Asta a fost prima senzație de când am călcat pe nisipul dominican. Și nu e ultima dată“, le-a spus Maria Lungu Faimoșilor.

Eu v-am zis că-i spargem și așa a fost. Chiar dacă nu vă prea suport. Și nici voi pe mine“, le-a spus Maria propriilor colegi după încheierea probei.

Ce spunea DOC înainte de startul competiției

„Am făcut o grămadă, fizic nu cred că o să am probleme, dar psihic, nici nu știu. Oricât mi-ar plăcea ideea să nu, sunt convins că o să îmi intre în sistemul de operare experiența asta. Sunt pregătit să mâncăm toți nimic. Nu trebuie să te gândești foarte mult la lipsuri. O să am o problemă cu gândacii”, a precizat DOC înainte de Surivor România. 

Cine participă la Survivor România

Ediția precedentă a fost câștigată de Alex Delea. Îndrăgitul concurent a plecat acasă cu trofeul, dar și cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro. De această dată, alți 24 de concurenți au intrat în luptă pentru marele premiu. Iată cine participă la Survivor România:

  • Cei 12 FAIMOȘI: Ada Dumitru, Bianca Patrichi, Carmen Grebenișan, DOC, Gheboasă, Ionuț Iftimoaie, Jorge, Maria Constantin, Remus Boroiu, Sebastian Dobrincu, Ștefania Stănilă și Vica Blochina. 
  • Cei 12 RĂZBOINICI: Alexandra Porkolab, Alin Chirilă, Andreea Moromete, Andrei Krișan, Andrei Neagu, Codruța Began, Dan Ursa, Daria Chiper, Lucianna Vagneti, Maria Lungu, Răzvan Danciu și Robert Moscalu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net