Survivor România 2023. Anunțul făcut de Daniel Pavel: „Ați rămas în afara triburilor, părăsiți ceremonia”

Ultima actualizare:

Au apărut deja primele imagini de la Survivor România 2023. Pe canalul oficial de Youtube al emisiunii a fost postat un promo, în care telespectatorii Pro TV îi pot vedea pentru prima oară în acțiune pe Faimoși și pe Războinici.

În promo-ul de pe Youtube, fanii emisiunii Survivor România 2023 îi pot admira pentru prima dată pe concurenții din cele două echipe. Chiar dacă pare inițial că toți sunt binedispuși și glumeți, atmosfera se încinge rapid, iar tensiunile cresc la cote maxime. Prima probă la care sunt supuși aceștia este una dificilă, iar la final, Daniel Pavel face un anunț uluitor.

Citește și: Survivor România. Legătura neștiută dintre Faimoșii Gheboasă și Dobrincu

Primele imagini de la Survivor România 2023

Vica Blochina este șocată de condițiile în care vor fi nevoiți Faimoșii să trăiască în jungla din Republica Dominicană.

„Doamne ferește! Am zis: «Doamne, ce facem, cum facem?»”, a spus Vica Blochina, după ce concurenții din echipa Faimoșilor au ajuns în tabăra lor.

Alin Chirilă crede că zâmbetele afișate de Războinici la începutul competiției nu vor dura prea mult. El este convins că vor urma niște conflicte în tabăra albastră, atunci când concurenții vor începe să simtă cu adevărat foamea.

„Glumim. Suntem super ok. Suntem plini de haz. Momentan, până ne apucă foamea”, a dezvăluit Alin Chirilă, din echipa Războinicilor. 

Anunțul surpriză făcut de Daniel Pavel, în prima ediție

Conform imaginilor din promo, s-ar părea că noul sezon vine și cu o schimbare de regulament. Din spusele lui Daniel Pavel, ar avea loc deja primele eliminări. Însă, rămâne de văzut dacă acest lucru se confirmă în această seară, când se difuzează emisiunea la TV.

„Survivor este o poveste în care nu renunți. Faimoșii și Războinicii, în primul lor joc, prima confruntare. Primul joc al sezonul 2023 la Survivor România. Ne-ați așteptat, am venit. Care trib va câștiga primul joc? Care trib își va adjudeca prima victorie din acest sezon? (...) Voi, acum, ați rămas în afara triburilor din care faceți parte. Vă rog să părăsiți ceremonia”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2023.

Iată și: Lacrimi și suspine! Pe cine au lăsat acasă «Faimoşii» Iftimoaie, Dobrincu, Vica sau Jorge

Ce spune prezentatorul Survivor România despre foștii câștigători

Daniel Pavel crede că un potențial câștigător trebuie să fie pregătit să dea dovadă de spirit de competitivitate inclusiv împotriva colegilor de echipă.

”Dacă Zanni a înțeles să lupte sub toate formele, inclusiv cu oamenii din tribul lui, Delea nu a făcut asta. Delea a avut o abordare poate mai zen. A înțeles spre final că trebuie să ceară suportul publicului și trebuie să arate un pic altfel. Probabil trebuie să ai acea răutate pe care a arătat-o Zanni, în sensul frumos, în sens combativ.

Trebuie să ai partea de zen când trebuie, să nu te iei prea în serios, cum arăta Delea și în același timp ...mai avem Elena Ionescu, din primul sezon, feminitatea folosită ca amazoană. Sunt foarte multe ingrediente și nu știi niciodată la startul show-ului care dintre ele îți va folosi”, a declarat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2023, în exclusivitate pentru Pro TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net