De-a dreptul horror! Cum se epilează concurentele de la Survivor și ce fac în perioada menstruației, în Dominicană

Condițiile din Republica Dominicană sunt destul de grele pentru concurenții de la Survivor România, dar mai ales pentru concurente. Cu siguranță multe persoane s-au întrebat ce fac femeile, în perioada delicată a lunii, dar și cum reușesc să se epileze.

Războinicii de la Survivor, din 2023
Războinicii de la Survivor, din 2023

Acum ceva timp, Grațiela Duban a vorbit despre cum reușesc concurentele de la Survivor să se epileze în Dominicană, dacă nu au optat pentru epilarea definitivă, înainte de a ajunge acolo. 

Cum se epilează concurentele de la Survivor România

Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, a mărturisit că primesc, de la echipa Survivor, numai lame de ras, fără gel de duș, fără săpun, fără șampon, ceea ce face epilarea extrem de dificilă și dureroasă, având în vedere faptul că trebuie să se întâmple întreg procesul în apa sărată. Cu toate acestea, multe dintre concurente apelează, înainte de a ajunge în Republica Dominicană, la epilarea definitivă, care ține totul sub control.

„Am înțeles că, la un moment dat, ni se va da un aparat de ras, și da, putem să ne epilăm cu el. Dar atât! În rest nimic, ne vom spăla fără săpun, șampon sau gel, doar cu apa din ocean. Adevărate amazoane”, a spus Grațiela Duban. 

Citește și - Francisca și-ar fi „tradus” soțul cu un cunoscut concurent de la „Survivor”. „Kim Kardashian de România” spune totul despre legătura amoroasă

Ce fac concurentele în perioada delicată a lunii

Diana Sentes a vorbit și ea despre modul în care procedează concurentele, în perioada delicată a lunii. Aceasta a mărturisit că echipa de producție le pune la dispoziție cele necesare, iar în cazul în care se simt foarte rău, nu participă la probe. 

„În acea perioadă a lunii primeam cele necesare și puteam să nu participăm, în caz că ne simțeam foarte, foarte rău”, a spus Diana Sentes. 

„Au fost zile dificile și plus ba venea, ba nu venea (n.r. menstruația ) și trebuia să fim mereu atente. Bine că noi eram în roșu (n.r. culoarea echipamentului) şi nu era o problemă”, a spus și Diana Bulimar, acum ceva timp. 

Elena Ionescu a avut probleme mari de sănătate în Republica Dominicană

Marea câștigătoare din anul 2020 de la Survivor România, Elena Ionescu, a avut probleme mari de sănătate din cauza unor dereglări hormonale. Tot din această cauză nici nu a avut menstruație timp de 4 luni. 

„Am văzut că foarte mulți v-ați mirat că m-am îngrășat la Survivor. Ei, bine, să știți că nu e din pricina mâncării. Este vorba de o problemă hormonală care se întâmplă, am înțeles eu, frecvent, celor care merg în astfel de competiții, chiar și la Survivor. Tot din această problemă nu am mai avut ”perioadă” (menstruație n.r.). ”Perioada” mea nu a mai venit de 4 luni de zile. E foarte greu să spun din pricina căror motive, dar probabil că toate acestea s-au cumulat, s-au adunat și s-a ajuns la această problemă pe care astăzi o am. Nu știu dacă știți, eu sunt foarte activă și fac sport pentru mine, în primul rând, pentru sănătate. Inclusiv când eram însărcinată cu beblușul meu făceam foarte mult sport și eram la aceleași kilograme pe care le am acum”, a spus Elena Ionescu, câștigătoarea Survivor România din anul 2020.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net