Francisca și-ar fi „tradus” soțul cu un cunoscut concurent de la „Survivor”. „Kim Kardashian de România” spune totul despre legătura amoroasă

Ultima actualizare:

Într-o lume în care scandalurile amoroase nu-s chiar la ordinea zilei, dar au loc destul de des, se pare că fosta concurentă „X Factor”, Francisca, ar fi „călcat pe bec”. Presa informează că i-ar fi dat papucii soțului și s-ar fi cuplat cu nimeni altul decât TJ Miles de la „Survivor”.

TJ Miles i-ar fi picat puțin cu tronc Franciscăi! „Kim Kardashian de România”, așa cum este supranumită, i-ar fi spus „pa-pa” lui Bogdan Lățescu, pentri a ateriza direct în brațele faimosului de la „Survivor”. 

Soțul Franciscăi a vrut să-l pună la punct pe TJ Miles

Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, nu în urmă cu mult timp a avut loc o conferință de presă vizavi de gala RFX desfășurată recent, iar acolo, Bogdan Lățescu, extrem de nervos, ar fi încercat să-l pună la punct pe celebrul vlogger. Din fericire, lucrurile nu au degenerat, iar între cei doi nu a existat niciun fel de conflict. 

Pe de altă parte, publicația citată mai menționează faptul că Francisca a negat categoric posibila despărțire dintre ea și soțul său. La întrebarea: „de ce nu se mai urmăresc reciproc în social media”, Francisca a spus că totul a fost un experiment din partea celei care se ocupă de Instagramul său și tocmai din cauza unei campanii de follow=unfollow, Bogdan Lățescu s-a ales cu unfollow.

TJ Miles
TJ Miles

Pe lângă TJ Miles, Bogdan a părut de-a dreptul ghinionist, mai ales că vloggerul a trecut de cealaltă parte a baricadei: el a primit follow de la Francisca!

„Nu… dacă voi avea vreun anunț de genul ăsta de făcut o să-l fac eu, n-am nicio problemă să spun așa ceva. Pe Instagram oricum nu erau poze. La mine se ocupă chiar nașa mea de Instagram și a făcut, la un moment dat, o campanie cu follow-unfollow. De asta… (nr. nu-l mai urmărește pe rețeaua de socializare). Acum merg acasă, este ziua tatălui meu. El (nr. Bogdan) e în Botoșani. E cu business-ul acolo.

Pe Instagram nu avem de doi sau trei ani poze împreună pentru că Instagram-ul este altceva, eu pun puține chestii din viața personală, majoritatea sunt din vacanțe, promovări, chestii cu muzica. Instagram-ul este o chestie foarte profesională și el nu este fan, nu-i place să pozeze”, a declarat Francisca, pentru publicația citată. 

Citește și - Kim Kardashian de România, atac dur la industria muzicală «Este dificil să ai o piesă bună pentru că...»

În urmă cu aproape un an era îndrăgostită până peste cap de Bogdan Lățescu

Dacă acum există speculații legate de posibila separare dintre ei, în urmă cu aproape un an, Francisca povestea pe la toate posturile de televiziune că, după atâția ani alături de soțul său, nu și-ar mai vedea viața fără el.

Francisca și Bogdan Lățescu
Francisca și Bogdan Lățescu

„Nu știu, eu nu pot să îmi imaginez viața fără el după zece ani. Căteodată stau așa și mă gândesc cum ar fi viața mea fără el, dar să am aceeași avere sau mai mult. Păi nu aș putea, nu aș putea accepta așa ceva. El pentru mine este tot. Eu aș da orice ca sa fiu cu el, nu exista asa ceva. Uneori mă și întreb cum de mă suportă, pe bune. Adică am zile când stau câte 5 minute la machiaj și zile când stau câte cinci ore. (...) La noi este vorba despre o dragoste matură, este ceea ce a rămas după fluturii aceia din stomac care se duc la un moment. Eu cred că iubirea începe după îndrăgosteală și după fluturașii ăia, și crește", a spus „Kim Kardashian de România”, la Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net