TJ Miles, singur și supărat pe Insula Exilului. Faimosul îl atacă fără milă pe CRBL: «Este periculos, manipulează oamenii»!

#Survivor România

Aventura din Republica Dominicană continuă, iar tensiunile cresc de la o ediție la alta. TJ Miles și Relu Pănescu au fost trimiși pe Insula Exilului, departe de ceilalți colegi. Aflați departe de echipele lor, cei doi au avut suficient timp de introspecție, iar TJ Miles a ajuns la o concluzie dură!

TJ Miles se află în conflict cu CRBL Sursă foto: Captură video
TJ Miles se află în conflict cu CRBL Sursă foto: Captură video

TJ Miles și Relu Pănescu au ajuns pe Insula Exilului. Dacă Relu Pănescu este deja obișnuit cu traiul în exil, fiind a treia oară când se vede nevoit să petreacă timp aici, nu se poate spune același lucru și despre TJ Miles, care se confruntă pentru prima dată cu această situație nefericită. Faimosul a avut timp de introspecție, în perioada în care s-a aflat departe de restul colegilor din echipa Faimoșilor, și a ajuns la o concluzie dură care îl vizează pe CRBL. 

TJ Miles este de părere că CRBL este unul dintre cei mai controversați concurenți și o persoană cu două fețe. Este de părere că, sub conducerea sa, Faimoșii nu vor obține rezultate deosebite pentru că artistul nu își urmărește decât propriul interes și caută, cu orice preț, să dezbine echipa. „El este cel care le știe pe toate, dar nu face nimic. Dacă vrea să fie antrenor va fi periculos. El încearcă să manipuleze oamenii", a declarat TJ Miles.

Citește și: CRBL, atac tăios la adresa lui TJ Miles

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, soția lui Relu Pănescu, Cerasela, și-a exprimat susținerea pentru partenerul său de viață și a subliniat că nu poate înțelege de ce bărbatul este tratat atât de aspru de restul echipei sale. În ciuda eforturilor pe care le depune pentru a se integra, Relu nu reușește să câștige simpatia coechipierilor, iar acest lucru este evident pentru telespectatori, dar și pentru Cerasela, care urmărește cu sufletul la gură fiecare ediție a emisiunii. 

Vezi și: Ce soție frumoasă are Relu Pănescu 

Cerasela consideră că Relu Pănescu este singur împotriva tuturor celorlalți din competiție. Femeia susține că experiența Survivor îl va face un bărbat mai puternic, iar soțul ei va fi transformat pozitiv de întregul proces prin care trece la mii de kilometri depărtare de casă și de cei pe care îi iubește cel mai mult. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net