Francisca, Kim Kardashian de România, dezvăluiri: «Sunt mereu gata de plecare, cu bagajul făcut»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Francisca (28 de ani) este o împătimită a vacanţelor şi a shopping-ului, ceea ce îi pune soţul pe jar, cam des. Noroc că Bogdan Lăţescu, partenerul de viaţă al artistei, deşi este luptător MMA, ştie să fie cel echilibrat în relaţie.

Francisca consideră că este norocoasă pentru că soţul ei e foarte înţelegător
Francisca consideră că este norocoasă pentru că soţul ei e foarte înţelegător

Francisc: „Bărbatul meu îmi spune că sunt imposibilă"

Citește șiDe ce nu rămâne Francisca însărcinată?: „Sunt scârbită! Ce mă tot întrebați de copii?”

În vară, cei doi au fost într-o vacanţă exotică prin America Latină, unde au vizitat Aruba, Panama, Medellin şi Columbia, dar cheful de călătorit al solistei nu a fost doloc potolit. „Pregătesc pentru toamnă multe lansări de piese, am vreo trei gata, dar dacă mai prind un citybreak nu zic nu. Bărbatul meu îmi spune că sunt imposibilă, pentru că stau mereu gata de vreo plecare, cu bagajul făcut. Vacanţele mele dese îl cam supără, e de-a dreptul terorizat de mine cu plecările.

Mereu îmi spune: «Tu cred că nu realizezi că oamenii trebuie să mai stea acasă, să mai facă şi bani. Nu suntem milionari»”, a mărturisit Francisca, pentru Click! Artista recunoaşte că soţul ei este cel mai cumpătat din familie. „El ţine cu bugetul nostru! Dacă nu ar fi el, m-aţi găsi în Gara de Nord, dormind acolo şi cu multe rochii, haine, pantofi şi bijuterii, toată ca o floare şi fără casă, probabil! Eu sunt mână largă! Nu ştiu să ţin de bani!”, a mai adăugat cântăreaţa.

Vezi și: Francisca de la «X Factor» şi-a recăpătat silueta de viespe

Francisca, căreia i se spune Kim Kardashian de România pentru că are forme voluptoase precum starul american, s-a căsătorit în 2019 cu Bogdan Lăţescu.

Întrebată cum își împacă soțul atunci când îl supără, Francisca a recunoscut că este o fire vulcanică și se enervează repede însă nu are nicio șansă să stea supărată lângă soțul ei.

Cum gestionează Francisca gelozia în cuplu

„Noi nu stăm certați! Eu sunt o fire vulcanică, mă enervez, sare totul în aer, el nu mă bagă în seamă. Eu mă enervez și mai mult că el nu mă bagă în seamă, el se duce…eu vorbesc singură pentru că așa e mai bine și mai sănătos pentru toată lumea și apoi vine la mine și face ceva…Mă gâdilă, face o glumă de nu am cum să stau în continuare supărată pe el, că râd. Ne spunem ce avem de spus, fără să ne menajăm, comunicăm, eu sunt o persoană foarte directă, nu numai cu el, la mine ce e în gușă e și în căpușă. Nu e nevoie de o împăcare niciodată pentru că noi nu suntem certați”, a declarat Francisca pentru Click!

La 28 de ani pe care îi are, cântăreața are viața pe care și-a dorit-o, face sport și mănâncă sănătos după ce a reușit să slăbească 20 de kilograme și să se mențină în formă.

Francisca, căreia i se spune Kim Kardashian de România pentru că are forme voluptoase, s-a căsătorit în 2019 cu Bogdan Lățescu, ceremonia având loc într-un cadru de poveste, la Botoșani, și au avut peste 500 de invitați la petrecere. Cei doi trăiesc în continuare o frumoasă poveste de dragoste în care se pare că cel puțin deocamdată nu există motive de gelozie!

“„Nu am motive să fiu geloasă, e normal să existe că dacă nu e gelozie deloc, din nou, e o problemă. Bineînțeles că am și eu momente de panică că mă gândesc, dacă poate o-i rămâne însărcinată și dacă nu o să-i... dar al meu m-a cunoscut grasă, m-a văzut și slabă, m-a plăcut și așa între. Sunt foarte sigură pe mine și pe ce am acasă și îmi știu eu potențialul și îl cunosc atât de bine pe el încât deocamdată nu s-a pus problema. M-am măritat o dată și măritată vreau să rămân cu el!” a mai completat tânăra artistă.

Te-ar putea interesa și: Francisca a lansat prima piesă pe ritmuri latine cu artistul sud-american LiToo

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net