De ce nu rămâne Francisca însărcinată?: „Sunt scârbită! Ce mă tot întrebați de copii?”

Cântăreața Francisca o ține tot într-o vacanță în ultima vreme. Nu mai are timp nici să doarmă! Din Israel a ajuns la Cannes și mai dă, între timp, o tură prin Dubai. Nici de copii nu mai are timp!Solista și soțul ei, luptătorul Bogdan Lățescu, își doresc cu ardoare un copil, însă acesta întârzie să apară.

Francisca este căsătorită de trei ani cu Bogdan Lățescu Sursa: Instagram
Francisca este căsătorită de trei ani cu Bogdan Lățescu Sursa: Instagram

De la Israel la Cannes, Francisca este tot pe drumuri în ultima vreme. În ultima vacanță, petrecută în Israel, solista și-a luat cu ea tot familionul, de la părinți până la socrii. Noroc că se înțelege de minune cu mama soacră, care o îndrăgește nevoie mare.

Solista însă are și un punct sensibil. Ea și soțul ei, luptătorul Bogdan Lățescu, și-ar dori un prichindel, însă nu sunt încă semne că aceștia ar putea deveni prea curând părinți, deși au deja trei ani de când sunt căsătoriți cu acte în regulă.

Franci, tocmai ce te-ai adunat de pe drumuri. O ții tot într-o vacanță în ultima vreme...

Am fost în Israel, apoi am fost la Cannes, acum sunt prin București, dar în curând nu voi mai fi deloc, nicăieri, pentru că nu mai pot, efectiv! Ba festival, ba evenimnete peste evenimente. Adevărul e că nu-ți pune nimeni pistolul la întâmplă să te duci, dar trebuie să te duci că altfel ai procese de conștiință. Și uite așa nu dorm de două săptămâni!

De aia ai ajuns să te topești pe picioare? Ești jumătate din cum te știam eu ca greutate...

Mă mențin atâta tot la kilograme, minus două kile în perioadele astea critice. Dar vara e mai bine așa cu minus un kilogram, două. Mă țin și de sport, asta e important. De dormit nu dorm, nu mănânc că nu am timp, dar la sală merg obligatoriu.

„Am fost să ne reculegem! M-am botezat în Iordan!”

Cum a fost în Israel? Ai fost cu toată familia?

Am fost într-un loc de suflet, să ne reculegem. Acolo nu aveam treabă cu party-urile și cu distracția. Nu am simțit deloc nevoia să stau pe telefon. Nu mi-am închis telefonul, dar automat nu prea am avut net. Practic, a fost ca și închis, vreo patru zile așa. Ajungeam seara la hotel și degeaba aveam net și primeam notoficări, eram atât de obosită că făceam un duș și direct somn.

Am fost peste tot, la Mormântul Sfânt, în Grădina Ghetsimani, la Mormântul Maicii Domnului, în Bethleem am stat, am fost și la locul nașterii lui Isus. Am văzut tot în patru zile, a fost maraton. Am fpst și la Iordan, m-am rebotezat. Am fost cu toată familia, am considerat că e un timp petrecut cu ei. Am fost cu mama, cu fratele meu, pe tata nu-l scoți din agricultură în perioada asta, cu socrii și cu cumnata.

„Am analizele la zi! Doamne ajută, tripleți să fie!”

Cum te înțelegi cu socrii? Mama soacră cum e? „Poamă acră”, cum s-ar spune?

Foarte bine! Nu avem treabă. Sunt foarte răsfățată. Mă înțeleg cu ea ca și cu mama mea. Îmi trimite pachete cu mâncare, îmi ia apărarea mie în fața lui Bogdan.

Nu te presează nimeni să faci copii?

Sunt scârbită de aceste întrebări, pentru că nici mama, nici soacra mea nu mă întreabă așa ceva. Mama, în 28 de ani de viață ai mei, nu m-a întrebat o dată când te măriți, deși eram cu Bogdan deja de opt ani. Nu m-a întrebat o dată tu n-ai de gând să faci un copil? Niciodată!

Nu-i treaba numănui! E fix treaba mea când o să-l fac. Îmi doresc, sunt sănătoasă tun, soțul la fel. Ca să dormim liniștiți, avem analizele la zi, doar că uite că nu s-a întâmplat. Când o să se întâmple, Doamne ajută, tripleți să fie!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net