Cântăreața Francisca a slăbit 20 kg! Ce meniu are de Paște!

#Exclusiv Click!

Francisca, artista care este mai mereu comparată cu celebra Kim Kardashian, este tare mândră de cum arată acum. Nu ține diete, dar a devenit dependentă de sport și de procedurile corporale pe care le face sub atenta supraveghere a unui specialist. Francisca a povestit, pentru Click!, cum a reușit să slăbească 20 de kilograme, cât cântărește acum și ce meniu va avea de Paște.

francisca (1) JPG
Francisca este comparată cu Kim Kardashian

Eu nu cred în diete, nu cred că există vreo dietă care poate să te slăbească. Eu cred într-un stil de viață, trebuie să mâncăm normal și în cantități normale, să facem sport și mișcare. Nu trebuie să mănânci niciodată să te ridici full de la masă, dar nici să te înfometezi. Când nu ajung la sală, fac sport acasă.

Am scăpat de 20 de kilograme fără dietă, terapeuta mea, Carmen Barcan, m-a ajutat să ajung la această formă, fără ea nu pot, merg la menținere, sunt dependentă de procedurile corporale pe care ea mi le face. Am scăpat de 20 de kilograme cam în 4-5 luni și sunt foarte încântată. Nu am niciodată mai mult de 51 sau 52 de kilograme, cam pe aici sunt!”, a spus Francisca pentru Click!

francisca a devenit ciska1 jpeg
Așa arăta Francisca înainte de a slăbi 20 kg

Ce meniu are Francisca de Paște

Nu exagerează cu mâncarea, pentru că a reușit să ajungă la o formă fizică de invidiat, așa că de Sărbători, Francisca se va răsfăța mai mult cu sarmalele făcute chiar de mama ei, pentru că merge acasă, la Botoșani.

De Paște merg acasă, la mama. Mama gătește, mie nu prea îmi place mâncarea de Paște, o să gust din toate, dar cu moderație. Nu consum miel, oaie, nu pot, friptură normală, de pui, de curcan. Sărmăluțelor nu le pot rezista! Nu sunt fan cozonac, dacă e făcut de casă și cald, da, dar a doua zi nu prea se mai mănâncă. Mie îmi plac, în schimb, bombele calorice, toate prăjiturelele alea cu creme și alte nebunii”, spune Fracisca.

Ce își dorește artista de la Iepuraș

Pentru că are de toate, Francisca nu își mai dorește nimic. Întrebată dacă are mari pretenții de la Iepurașul de Paște, artista a fost mai mult decât mulțumită cu ce a obținut până acum și pare să își dorească doar succes pe plan muzical, pe mai departe.

Nu știu ce să îmi mai doresc de la Iepuraș, îmi doresc foarte mult să realizez în muzică ceea ce îmi doresc de atâta timp, să fac multe piese și să-mi iasă bine și cum trebuie, să ajungă la oameni mesajul meu, în rest, multe vacanțe, oricând o mașină schimbată e bine venită, un telefon schimbat, un laptop, dar dacă nu se poate, asta e, înțelegem”, a povestit, râzând, Francisca.

A participat la X Factor în 2012

Francisca Dulceanu este o artistă îndrăgită și cunoscută, originară din Botoșani. A participat în anul 2012 la X Factor România, și la doar 18 ani îi uimea pe jurații X Factor cu aptitudinile sale muzicale, lăsându-i mască pe Delia, Bittman și Cheloo. Franciscăi i se spune Kim Kardashian de România pentru că aduce la față cu celebra vedetă de peste hotare.

stanga
dreapta
francisca (3) JPG
francisca (2) JPG
francisca (9) JPG
francisca (5) JPG
francisca (7) JPG
francisca (6) JPG
francisca (8) JPG
francisca (11) JPG
francisca (10) JPG

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
mircea solcanu2 png
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg