Cum a slăbit Francisca 20 de kilograme: «Nu cred în diete, pentru că le-am ținut pe toate»

Ultima actualizare:

    Francisca a reușit să slăbească 20 de kilograme după ce și-a schimbat stilul de viațăfoto: arhiva personală
Francisca a reușit să slăbească 20 de kilograme după ce și-a schimbat stilul de viațăfoto: arhiva personală

Fostă concurentă de la "X Factor", Francisca Dulceanu a slăbit 20 de kilograme, s-a căsătorit și a fost cooptată recent în echipa "Vorbește lumea" de la Pro TV. Iată cum i s-a schimbat viața solistei după ce a intrat în emisiune, într-un interviu în exclusivitate pentru Click!

  • Click!: Știm că prezinți evenimente, cânți și ești dezinvoltă în fața camerei de filmat, dar te-ai gândit vreodată să faci parte dintr-un proiect precum "Vorbește lumea"?

Francisca: Deși a existat această dorință dintotdeauna, de a fi implicată într-un proiect marca Pro Tv atât de frumos și de succes precum “Vorbește lumea”, nu m-am așteptat să se întâmple acum. În sensul că această propunere a venit exact în momentul în care mă așteptam cel mai puțin.

  • Ai fost de multe ori invitată și la "Vorbește lumea", și "La Maruță". Unde te-ai simțit mai confortabil?

Eu am crescut cu PRO TV, am urmărit mereu vedetele Pro, emisiunile și tot ce ținea de acest trust de televiziune. Părea atât de bine pus la punct totul, atât de profi și atât de greu de atins, încât atunci când am fost invitată atât la ”Vorbește lumea”, cât și ”La Măruță”, am venit cu sufletul deschis și am fost primită cu o căldură și un vibe minunat, pe care nu l-am simțit în niciun alt loc. Întâmplare sau nu, platoul “Vorbește lumea” a fost la doi pași de casa mea și mereu glumeam cu echipa că dacă au nevoie de mine, le fac cu mâna de la balcon. Oamenii m-au primit mereu frumos, m-au respectat și mi-au acordat atenție încă de la început, când poate nu eram cunoscută sau un subiect prea interesant pentru media. La Măruță, de asemenea, mereu am găsit o atmosferă frumoasă, oameni dragi și faini, care au fost mereu deschiși. Din postura în care sunt acum, cu echipa “Vorbește Lumea” am împărtășit mult mai multe, fiind zi de zi de ceva timp cu ei. Este normal să mă simt deja ca acasă aici.

  • De la cine ai primit propunerea de a face parte din echipa emisiunii? Ai spus ”Da” pe loc sau a trebuit să te consulți cu soțul?

Propunerea am primit-o chiar de la producătorii emisiunii și nu am avut nevoie de prea mult timp de gândire. Încă de când mi-am făcut lista de dorințe la început de an, am scris acolo că îmi doresc să fac parte și dintr-un astfel de proiect. Cred că nimic nu este întâmplător, așa că am acceptat imediat. Cât despre soțul meu, el m-a susținut mereu în tot ceea ce am făcut, chiar dacă unele idei păreau nebunești.

  • Te-ai vedea prezentând un astfel de proiect? Sau un altul?

Colegii mei Lora și Cove fac o treabă grozavă! Au o chimie aparte, sunt spontani și mai presus de toate sunt oameni buni, de la care încerc să învăț cât mai multe. La fel și când era Adela Popescu, am remarcat faptul că lucrurile curgeau atât de natural și frumos, încât aș fi putut să îi ascult cum povestesc ore în șir fără să mă plictisesc. Normal că mi-aș dori ca la un moment dat să avansez și să prezint un astfel de proiect! Pe lângă muzică, este cel mai mare vis al meu!

  • Ce ai învățat de la colegii tăi odată cu cooptarea în acest proiect?

Când spun colegii mei, mă refer de la hairstylist, make-up artist până la prezentatori sau producători. Începând cu punctualitate, până la răbdare, perseverență, ce înseamnă cu adevărat a fi profi și pot dezvolta mult mai mult acest subiect. De la toți am învățat câte ceva! Într-un astfel de domeniu și nu numai, în fiecare zi întâmpini câte ceva nou! Dar cred că această etapă din viața mea mă va ajuta să cresc frumos și să devin artistul și omul de televiziune care am visat mereu să fiu.

  • Ce ți se pare cel mai greu la rolul tău în emisiune?

“Greu” este un cuvânt prea dur... Nu pot să spun că mi se pare ceva greu! Fac lucrurile cu atâta plăcere, mă distrez mereu în timpul filmărilor și îmi iau un vibe bun, încât nu simt niciodată că este ceva greu sau imposibil.

  • La cât te trezești dimineața de când faci parte din echipa emisiunii?

La mine, dimineața este un moment mai complicat, în sensul că am nevoie de cel puțin 30 de minute în care să zac cu o cafea în față și să mai trag câte un ochi pe instagram. Țin foarte mult la rutina mea de dimineață, la micul dejun, la timpul petrecut cu cafeaua, așa că mă trezesc zilnic la ora 7:00.

  • Care e ritualul de dimineață până ajungi la emisiune?

Pentru a mă asigura că m-am trezit, din pat fug direct la duș. După dușul de dimineață, urmează rutina mea de înfrumusețare, în care aplic o cremă hidratantă sau în unele cazuri, când sunt obosită, o mască revitalizantă și cât își fac efectul acestea îmi pregătesc micul dejun, care conține mai mereu ceva dulce și fructe și beau cafeaua. Înainte de a mânca sau de a bea din cafea, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că sunt sănătoasă, pentru că am deschis ochii în această dimineață, pentru familia mea și pentru momentele pe care le trăiesc zi de zi. Apoi sunt pregatită să plec către platou, unde îmi fac make-up și părul.

  • Faci ceva înainte de a intra în direct, poate o rugăciune? Ai un talisman norocos?

Rugăciunea o spun dimineața și seara. Talismanul norocos este zâmbetul și voia bună din fiecare zi.

  • Te sfătuieșți cu soțul tău legat de hainele pe care le porți în emisiune sau de altceva?

Nu a fost niciodată cazul nostru. El mereu râde când îi cer un sfat în ceea ce privește hainele, mai ales când nu știu ce să aleg din mai multe variante. Îi place mereu să mă vadă sexy, cu zâmbetul pe buze, cu părul aranjat frumos, dar îi place să mă vadă în schimb cât mai naturală, fără mult make-up! Cel mai amuzant este atunci când ies aproape nemachiată din casă și nu este nevoit să mă aștepte cu orele și îmi spune cumva revoltat: “eu nu înțeleg de ce stai tu cu orele la make-up când de exemplu acum ai fost gata în 5 minute și arăți la fel ca atunci când stai câte două ore!“ Zic: “oooook... dacă spui tu...”

  • Cum ți-ai cunoscut soțul și când ai știut că el e alesul?

Ne-am cunoscut când eu aveam doar 18 ani, în Botoșani, orașul nostru natal, la o sală de sport, dar ne intersectam mereu prin oraș și ne știam din vedere. Din primul moment m-a atras și am știut că vom fi împreună. Când au avansat lucrurile, ni s-a confirmat faptul că este sufletul meu pereche și omul alături de care îmi doresc să rămân toată viața.

  • Ce spun prietenii de rolul tău din emisiune?

Prietenii mei sunt foarte încântați de noul meu rol și mă urmăresc zi de zi, ba chiar mereu îmi împărtășesc părerile lor sincere.

  • Câte kilograme ai slăbit și cum?

Am slăbit 20 de kilograme cu ajutorul celui mai bun specialist, Carmen Barcan. Mi-a implementat un stil de viață sănătos, tot la ea am făcut proceduri corporale, mi-a oferit sfaturi nutriționale și m-a învățat că trebuie să îmi iubesc și să îmi ascult corpul, dar și faptul că se poate slăbi frumos, fără operații și fără a-ți pierde formele naturale. Nu cred în diete, pentru că le-am ținut pe toate, funcționau, eu slăbeam, însă după ce reveneam la vechile obiceiuri, magia dispărea. Mi-a fost greu să accept că nu se poate altfel decât cu mese regulate, și anume trei mese pe zi, mi-a fost greu să accept faptul că nu există nicio pastilă-minune care te slăbește în câteva zile și nu am înțeles la început pe deplin conceptul “stil de viață”.

Eu merg pe normalitate, mănânc absolut orice, dar cu limite! Aleg calitatea și nu cantitatea, mănânc ciocolată, fructe, legume, carne, pâine, dar niciodată toate la o masă și în funcție de valorile nutriționale le structurez astfel încât pâinea, ciocolata și cele mai multe calorii să le consum în prima parte a zilei. Seara am grijă să mănânc puțin. Când am atins pragul de 55 de kilograme am avut voie să fac sport și am început prin a face antrenamente de tip cardio de scurtă durată, acasă. Trebuie să menționez faptul că, în această perioadă, Carmen Barcan mi-a fost aproape, m-a consiliat non stop chiar și când plângeam cu sticla de apă lângă mine.

  • Ce-ți dorești pentru următoarea perioadă?

Pe lângă proiectul “Vorbește lumea”, unde vreau să fac treabă bună și să evoluez cât mai mult, am în plan deja 4 piese noi în proiectul Ciska, dintre care prima va fi lansată în luna iunie. De asemenea, îmi doresc să joc din nou într-un film sau de ce nu într-un serial, chiar aici, la Pro Tv. Eu accept provocările și ador ideea de a ieși din zona de confort.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net