Kim Kardashian de România dezvăluie secretul frumuseții: «Niciodată nu adorm fără să fac asta»

Ultima actualizare:

Francisca Dulceanu a intrat în atenția publicului după ce a participat la un concurs de talente, dar mai ales după transformarea radicală prin care a trecut. Click! a stat de vorbă cu ea despre cum se întreține și ce trucuri de frumusețe are.

Francisca, sau Kim Kardashian de România
Francisca, sau Kim Kardashian de România

Cântăreața a slăbit 20 de kg și multe doamne și domnișoare au dorit să afle secretul acesteia. Kim Kardashian de România, așa cum i se mai spune, a dezvăluit reporterilor Click! secretul ce o menține în formă, dar și alte trucuri de frumusețe.

Bineînțeles că sexy bruneta ne-a povestit și întâmplări din cariera sa, dar și despre relația de iubire de care este foarte mândră. Artista a vorbit fără ocolișuri, așa că interviul a fost sincer și deschis!

Citește și: Francisca, în ipostaze fierbinţi în vacanţă! 

  • Ce mai face Francisca? Care sunt ultimele noutăți?

Îmi pregătesc următoarele piese, următoarele proiecte și încerc să îmbin utilul cu plăcutul.

  • Am spus că discutăm și despre frumusețe, cum să arăți bine și să te menții. Este important să arăți bine, crezi că frumusețea poate deschide uși?

Citește și: Viviana Sposub, înlocuită la Meteo de la "Vorbește lumea" cu o altă bombă-sexy

Am trecut printr-un proces de slăbire drastic, am slăbit 20 de kg, și lucrând în industria asta de ceva timp, îmi pare rău că spun asta, dar contează. Însă, cel mai mult contează atitudinea. Dacă tu ai o atitudine mișto, eu chiar și cu 20 de kg plus, tot eram respectată. Eu eram o rubensiană mișto.

Observ că de când cu schimbarea asta, atitudinea unora din jurul meu s-a schimbat și nu înțeleg de ce, pentru că eu sunt aceeași. De cele mai multe ori tindem să fim superficiali, însă oamenii care au trebuit să stea lângă mine, au rămas. Ceea ce vreau să spun este că atitudinea contează enorm.

  • Ai vreun ritual de îngrirjire peste care nu poți să treci?

Am, indiferent dacă sunt machiată sau nu, mă demachiez. Am tot felul de produse pe care am învățat cum să le combin, însă chiar dacă nu mă prea pricep, am mare grijă la ce pun pe față și pe piele. Este super important să ai grijă de asta.

  • Atitudinea contează, dar prima impresie?

Clar. Eu am o chestie, dacă nu îmi place de cineva în primele 10 secunde, nu-mi place și punct. De fiecare dată când nu-mi place de un om, nu este ok. E clar că nu fac treabă cu acea persoană. Nu înseamnă că el nu e bun, poate eu sunt cea cu problemă, dar e clar că nu pot colabora cu el.

  • Ce faci dacă nu-ți place cineva și totuși trebuie să colaborați?

Colaborăm în termeni contractuali, dar e altceva când îți e drag de acea persoană. Când colaborezi cu cineva și te împrietenești, lucrurile se schimbă, nu mai totul superficial.

  • Ai vreo întâmplare neplăcută de-a lungul carierei tale?

Nu am traume mari, dar întâmplări neplăcute, da. De fapt, traumele oricărui artist sunt legate de piese. Ne întrebăm de ce piesele nu ajung la noi, dacă noi muncim la ele. Ele se duc cu forța la alt artist, care și el a fost refuzat cândva, dar acum a urcat puțin și primește piesele mai ok.

Nu învinuiesc nici casele de discuri, că ele fac business. Astea sunt traumele tuturor. Am pățit-o și recent. Am muncit câteva luni la o piesă, după care a mers la altcineva, iar dacă nu mergea la acel cineva, eu nu mai scoteam niciodată o piesă. Mulți oameni din industrie pățesc asta.

  • Ai încredere în industria muzicală din România?

Avem oameni talentați. Artiști, producători etc. Consider că nu trebuie să-ți pierzi încrederea în oameni și cred că în esența noastră suntem oameni buni.

  • Spuneai că a contat mult să-l ai pe soțul tău lângă tine în diferitele momentele din cariera ta.  S-a schimbat ceva de-a lungul timpului?

A fost alături de mine mereu și niciodată nu s-a plictisit. Nu stau niciodată locului. În atâția ani de când suntem împreună nu s-a schimbat nimic. Eu sunt mai libertină, iar el retras, eu sunt aia nebună, dar nici nu-mi interzice nimic. Este important să-mi acorde libertatea de care am nevoie.

  • Ce planuri ai pe mai departe?

Să cânt, să călătoresc și să scot piese noi.

Artista a avut numeroase apariții televizate

Francisca este pasionată de muzică și are o carieră de ani de zile. Artista a avut și proiecte în televiziune, pe lângă X Factor, a colaborat cu cei de la PRO TV în proiectul ‘’Vorbește lumea’’, când a fost colegă de platou a Lorei și a lui Cove.

Artista se concentrează acum mai mult pe muzică, însă nu ar refuza un alte proiecte, asta pentru că printre dorințele sale este și cea de a juca într-un film.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net