Kim Kardashian de România, atac dur la industria muzicală «Este dificil să ai o piesă bună pentru că...»

Francisca, cântăreața care zăpăcește bărbații doar cu simpla apariție, a venit în platourile Click! unde a discutat relaxat și sincer cu reporterul Click!, Raluca Găină, despre imaginea artistelor în industria muzicală din România, sacrificiile pe care trebuie să le faci pentru a deveni cunoscut, dezamăgirile de care ai parte, dar și despre tot ceea ce îți aduce celebritatea. Nu am omis nici partea cu slăbitul, dar am abordat subiectul într-un mod diferit. Uite ce a ieșit!

Raluca Găină și Francisca
Raluca Găină și Francisca

Interviul a început cu ce se putea mai frumos, anume vacanțele și relaxarea. Cântăreața ne-a dezvăluit că și-a făcut un obicei să plece cu familia în concediu câteva zile în fiecare vară, fiind importantă susținerea acesteia pentru ea.

În luna august plecăm câteva zile în vacanță cu familia. Îmi rezerv câteva zile mereu pentru ei. Eu am o legătură strânsă și asta e o tradiție.

Prietenii vechi, vecinii, tu fiind din Botoșani, când ajungi acasă, se comportă diferit cu tine de când ai devenit persoană publică?

Sunt de-a casei. Oamenii au rămas aceeași pentru că eu am rămas aceeași. Eu urăsc să vad oamenii care își uită originile.

Cu oamenii cu care nu mai discut înseamnă că nu mai avem interese comunne, dar eu niciodată nu m-am certat cu cineva.

Contează părerea lumii?

Cred că ești ipocrit dacă spui că nu contează. Artiștii se îmbracă și aranjează pentru oameni. Contează, dar nu-mi fac viața după părerea lumii. Se face totul cu oamenii, avem nevoie de aceștia. Până și haterii contează.

Apropo de păreri negative, te afectează când citești păreri negative despre tine?

Eu nu-mi dau cu părerea despre alte profesii, poate mie mi se pare ușor ce fac alții și altora ce fac eu. Poate unii au niște frustrări pe care și le varsă în online, dar eu nu primesc asta. Când se aude o bârfă oamenii care mă cunosc mă sună să-mi zică asta, dar ei nu cred tot ce se spune.

Ai avut perioade când te-au afectat părerile celorlalți?

Când eram la X Factor, era un alt format, atunci eram filmați încontinuu, chiar și în momentele urâte. Nu a fost ușor, mai ales că eu și colegele mele eram grăsuțe. Am primit jigniri, ne făceau ‘’foci’’.

Te-ai gândit vreodată ce s-ar schimba dacă te-ai îngrășa la loc?

Am mai slăbit și m-am mai îngrășat, pentru apropiații mei am rămas la fel ca înainte. Cântam și când eram plinuță, aveam emisiuni și când eram plinuță, eram apreciată.

Citește și: Kim Kardashian de România dezvăluie secretul frumuseții: «Niciodată nu adorm fără să fac asta»

Ai fost supranumită Kim Kardashian de România. Asemănarea a făcut mai mult bine, sau mai mult rău?

Era un subiect de interes, dar eu nu am vrut neapărat să apar. Am dovedit că pot face multe pe barba mea. Eu eram mică, grăsuță când am ajuns în semifinală la concurs. Este frustrant când ești asemănată și până la urmă nu am mai acceptat să apar la toate emisiunile.

Zi-mi cu muzica, ce mai este nou?

Am făcut muzică de mică. Mi-a plăcut asta și odată ce am terminat cu X Factor am început să merg în studio. Am avut colabărari cu artiști mari și am și un proiect aparte în care lansez piese doar în engleză.

Unii spun că trebuie să ai propriul stil. Eu nu pot asta, eu cânt orice. Nu pot să mă axez doar pe ceva anume, așa că eu lansez ceea ce mi se pare interesant.

Știu că ai și jucat în piese de teatru și film. Ce ne poți spune despre aceasta experiență?

Am jucat în multe piese de teatru, am fost și la Hollywood, un film în care este vorba despre traficul de persoane. Am avut rolul unei fete exploatate, una dintre multele fete care au fost acolo.

Ai vreun țel pe care ai vrea să-l atingi?

Aș vrea să fac multe piese. Este greu să ai o piesă bună în ziua de azi, pentru că acestea sunt date către artiștii mari. Dacă ai o piesă bună, ți-este luată cu forța. Am o frustrare în legătură cu asta. Dacă nu ești mare, nu-ți dă nimeni piesă bună. Nu există prietenii în această industrie.

Este difcil să fii artist?

Foarte dificil, dar frumos, ca în orice meserie. E fun că ai obstacole.

Francisca Dulceanu a intrat în atenția publicului după ce a participat la un concurs de talente, X Factor, dar mai ales după transformarea radicală prin care a trecut, slăbind 20 de kg. Artista își dorește o carieră îndelungată în muzică și face tot ce ține de ea pentru a-și atinge scopul.

Citește și: Kim Kardashian de România dezvăluie secretul frumuseții: «Niciodată nu adorm fără să fac asta»

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
image
actualitate.net
image
actualitate.net