Primii 3 Faimoși propuși pentru eliminare la Survivor România. Un concurent a început să plângă

#Survivor România
Ultima actualizare:

S-a aflat cine sunt primele trei persoane propuse pentru eliminare la Survivor România 2023. În ediția de marți, 10 ianuarie, Faimoșii au ajuns în fața primului moment tensionat. Vedetele show-ului de la Pro TV au trimis trei concurenți mai aproape de casă. Unul singur va fi eliminat.

Primii 3 Faimoși propuși pentru eliminare la Survivor România. Foto: Pro TV
Primii 3 Faimoși propuși pentru eliminare la Survivor România. Foto: Pro TV

Primul concurent propus pentru eliminarea de la Survivor România

După un consiliu plin de tensiuni, Daniel Pavel a adunat voturile celor din echipa Faimoșilor și a prezentat rezultatele în fața tuturor. 

„Prima nominalizare din echipa Faimoșilor este pentru Carmen Grebenișan. Al doilea vot este pentru Gheboasă. Votul cu numărul trei merge la Gheboasă.  Două voturi Gheboasă, un vot Carmen. Următorul vot este pentru Gheboasă. Următorul vot al nominalizării din această seară merge la Gheboasă. 

Mai departe, Gheboasă primește și cel de-al cincilea vot. Dacă și pe acest bilet scrie Gheboasă, atunci ești primul nominalizat spre eliminare”, a spus prezentatorul emisiunii de la Pro TV.

În final s-a dovedit s-a că tânărul de 21 e prima propunere pentru eliminare.  „Gheboasă tu ești nominalizarea colectivă a Faimoșilor în acest consiliu”, a spus prezentatorul Survivor România. 

Trei Faimoși au fost propuși pentru eliminare

Gheboasa, emoționat după în timpul consiliului. Foto: PRO TV
Gheboasa, emoționat după în timpul consiliului. Foto: PRO TV

Gheboasa, care anunțase anterior că nu se regăsește în acest joc și că îi este dor de casă și de soție, a fost cuprins de emoții în momentul în care s-a anunțat că este propus pentru eliminare. Cu lacrimi în ochi, acesta le-a cerut fanilor să nu-l voteze.

„Eu rog oamenii să nu mă voteze pentru că nu ma regăsesc pe insulă, nu mai pot să stau nemâncat, nu pot să stau fără soția mea. Eu acasă mă simt cel mai bine și pentru mine e foarte foarte greu pe insulă și tocmai din acest movi îi rog pe toți să nu mă voteze. Și m-am decis că vreau să ajung acasă ca să îi dăruiesc soției mele un cadou: un copil”, a spus Gheboasă.

Dacă fanii se vor conforma sau nu, vom afla în următoarele 24 de ore. Cert este că Gheboasa mai are doi Faimoși lângă el. Maria Constantin și DOC au fost propuși, de asemenea, pentru eliminare de Ștefania și Ionuț Iftimoaie, cei doi Faimoși care au câștigat imunitatea personală.

Gheboasa, DOC și Maria au fost propuși pentru eliminarea de la Survivor România

Așadar, următorul episod se anunță plin de dramatism. Miercuri, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, în cea de-a treia ediție a show-ului Survivor România, fanii vor afla cine părăsește primul Republica Dominicană. 

Până acum, show-ul se bucură de un succes fenomenal. Prima ediție a noului sezon„Survivor România“ a fost lider absolut de audiență, în intervalul 20.28 – 23.22. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 12.7 puncte de rating și 35.2% cotă de piață, față de locul 2 care avea 5.2 puncte de audiență și 14.3% share.

De-a lungul difuzării primului episod, peste 2,1 milioane de românii au trăit cu sufletul la gură alături de concurenți, iar în minutul de aur, la ora 20:57 peste 2,6 milioane de telespectatori erau pe Pro TV

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net