Fiul Vicăi Blochina s-a mutat definitiv la Victor Pițurcă. Motivul pentru care Edan și-a abandonat mama inainte de Survivor România

Fiul Vicăi Blochina a decis să se mute definitiv la tatăl său, Victor Pițurcă, iar atunci când Vica Blochina a decis să participe la Survivor România 2023, Edan s-a supărat atât de tare încât a refuzat să mai vorbească apoi cu ea. Cu toate acestea, Faimoasa speră ca perioada petrecută de ea în jungla din Republica Dominicană să îl facă pe fiul ei să revină la sentimente mai bune.

Vica Blochina a povestit, la Survivor România 2023, că fiul ei refuză să mai vorbească în prezent cu ea. Mai mult decât atât, Faimoasa recunoștea recent că Edan s-a transformat într-un adolescent rebel și a decis să locuiască împreună cu tatăl lui, fostul selecționer Victor Pițurcă.

Citește și: Vica Blochina, petreceri private cu Becali, Năstase şi Tăriceanu. „Am luat-o cu Rolls Royce-ul din Gara de Nord. A urcat cu genţile de rafie în maşină"

Fiul Vicăi Blochina și-a părăsit mama

Edan a împlinit vârsta de 15 ani, iar conflictele cu mama sa l-au făcut să aleagă, momentan, să stea alături de tată. Cu toate acestea, Vica Blochina vrea să îi demonstreze că este capabilă să se descurce în jungla din Republica Dominicană și să îl facă din nou să fie mândru de realizările celei care i-a dat viață.

„Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă”, a declarat recent Vica Blochina, în exclusivitate pentru Click.ro.

Iată și: Vica Blochina își pune cenușă-n cap după relația cu Victor Pițurcă: «Plătesc că am fost cu un bărbat însurat!»

Vica Blochina, în lacrimi la Survivor România 2023

Atunci când a venit momentul prezentărilor, Vica Blochina a fost cuprinsă de emoții, aducându-și aminte de fiul ei. S-a abținut cu greu să nu izbucnească de-a dreptul în plâns de față cu ceilalți concurenți, dar și de față cu cei din echipa de producție.

„Am lăsat un copil acasă și sper din tot sufletul meu să le arăt tuturor că se poate și la vârsta asta să fii bun, să fii plin de viață și să fii foarte bun pe traseu. Îmi vine să plâng și am foarte mari emoții", a spus Vica Blochina, pe plaja din Dominicană, în momentul în care s-a prezentat în fața coechipierilor și adversarilor.

Iată și: Vica Blochina, dezvăluiri grele despre Oana Roman. Incredibil ce a povestit despre bani, vacanța din Egipt și Marius Elisei

Edan a fost trecut pe numele tatălui lui la 14 ani

Abia când a venit momentul să îi facă buletinul fiului ei, Vica Blochina l-a trecut pe numele tatălui.

“Am avut doi ani foarte buni. Am copil, casă, sunt mulțumită. Edan a făcut 14 ani. Trebuie să-i fac buletinul. Trebuie să fac actele și să-l trec pe numele lui taică-su. Are și cetățenie lituaniană Edan. Nu am avut timp, pentru că trebuie să umblu și prefer acum să mă bucur de vară, de vacanțe”, a declarat Vica Blochina, când a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
dorian si zanni jpg
ilinca stan jpg
angela similea
adela si radu valcan jpg
kate 3 jpg
p 098yt jpg