Vica Blochina vrea să-și facă fiul chirurg, nu fotbalist: „Să mă facă păpușă din mătușă” 

Ultima actualizare:

Vica Blochina arată țiplă la 47 de ani, sărbătoriți luna trecută, cu mare fast! Fosta dansatoare spune că se menține cu apă plată, ca manechinele, dar tot se teme de bătrânețe haine grele, vorba aia! 

Vica Blochina apelează la medicii esteticieni pentru orice reparație pe care vrea să o facă!
Vica Blochina apelează la medicii esteticieni pentru orice reparație pe care vrea să o facă!

Vica Blochina își pune însă mari speranțe în fiul său, Edan. Nu vrea să-l facă fotbalist, ca pe tatăl său celebru. Îl vrea medic estetician, ca s-o opereze la bătrânețe! 

Edan face 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă”, ne-a spus fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Citește și: Vica Blochina, sărut pătimaș cu o femeie celebră, de ziua ei

A pus ochii pe Bănel?: „Cel mai  frumos!”

Vica a împlinit, luna trecută, 47 de ani, dar pentru ea vârsta e doar un număr. Și-a adunat toți prietenii la o petrecere de pomină în bikini, dar parcă tot fotbaliștii îi fac cu ochiul și acum. Blonda a pus ochii pe Bănel Nicoliță. 

Mai vezi și: Vica Blochina, la un pas să-și spargă silicoanele: „A fost o presiune mare”

Anul acesta am avut dress-code la petrecerea de ziua mea: mister și miss bikini. Bănel a fost cel mai frumos, trebuie să recunoaștem, are un corp! A câștigat detașat la cum arăta, dar nah, e fotbalist, dacă nici noi nu știm. Cel mai frumos cadou a fost că i-am avut pe toți prietenii mei alături, a fost superb!”,  mai spus Vica. 

Vica Blochina: „Toată viața mea a fost un regim!”

Vica, fostă dansatoare la barul Melody, recunoaște că toată viața s-a luptat să țină diete! 

Nu sunt țiplă! Sunt doar normală, dar sunt fericită de tot ce se vede. Într-adevăr e foarte greu. Nu-mi spune de vârstă! Eu când aud din astea: mamă, ce bine era aia când era....Ce e asta?

 Dar, într-adevăr, toată viața mea a fost un regim! Stau liniștită șapte luni, nu beau, nu mănânc nimic și după rup lațul. Cel mai drastic regim: șapte zile, doar pe apă plată!”, ne-a mai mărturisit Vica Blochina.

Vedeta de la „Splash, Vedete la Apă” și Victor Pițurcă s-au iubit timp de 16 ani, deși fostul selecționer era căsătorit. Din dragostea lor s-a născut Edan, copil pe care, inițial, fostul selecționer nu a vrut să-l accepte. În 2011, Vica Blochina l-a dat în judecat pe Victor Pițurcă pentru stabilirea paternităţii şi a câştigat.

Ups: Nici nu zici că e din Lituania! Vica Blochina arată ca o braziliancă veritabilă. FOTO

Testul ADN a confirmat că Edan e fiul lui Pițurcă. În 2013, judecătorii au decis ca fostul selecționer să plătească o pensie alimentară în valoare de 50.000 de euro retroactiv şi câte 2.900 de euro lunar. 

Un an mai târziu, la cererea fostului selcționer, custodia lui Edan a devenit comună, Vica şi Victor Pițurcă având acum drepturi egale. De altfel, acum fiul celor doi s-a mutat în casa fostului selecționer, cu care merge frecvent și în vacanțe. Edan își moștenește tatăl și face fotbal de la 7 ani. De altfel, adolescentul seamănă leit cu tatăl lui.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!