Vica Blochina își pune cenușă-n cap după relația cu Victor Pițurcă: «Plătesc că am fost cu un bărbat însurat!»

Ultima actualizare:

    Vica Blochina regretă relația cu Victor Pițurcăfoto: arhiva personală
Vica Blochina regretă relația cu Victor Pițurcăfoto: arhiva personală

Ajunsă la maturitate, Vica Blochina (45 de ani) regretă abia acum că a avut o relație cu Victor Pițurcă în timp ce acesta era un bărbat însurat. În prezent, blonda și fostul eu amant nu mai au nici o legătură, fostul selecționer fiind interesat doar de fiul lui, Edan, pe care l-a recunoscut abia după ce Vica Blochina l-a dat în judecată.

”Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie. Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. Cred că în continuare plătesc pentru asta, de aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva”, a mărturisit blondina.

Declarația Vicăi suprinde, căci, în urmă cu ceva timp, blonda a declarat că ar fi acceptat să fie doamna Pițurcă, dacă fostul selecționer ar fi fost dispus să divorțeze de Maria Pițurcă. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Vica Blochina: “Piți e idolul lui Edan!”

În 2012, judecătorii au stabilit că Victor Pițurcă este tatăl biologic al lui Edan și l-au obligat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară de 9.000 de euro lunar. De atunci, Edan a petrecut foarte mult timp cu tatăl lui și s-a apropiat de el foarte mult. ”«Eu îmi doresc să fiu ca tata», copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis «Tati e foarte disciplinat». Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului și lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a mai spus Vica.


    foto: Telekom Sport
foto: Telekom Sport

Vica Blochina, amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani, iar rodul iubirii lor este Edan, în vârstă de 14 ani. Vica Blochina are și acum regrete din relația cu fostul selecționer, ea fiind deranjată de faptul că Victor Pițurcă nu a vrut la început să recunoască copilul.

Victor Pițurcă nu doar că a refuzat să-și recunoască fiul, dar nici măcar nu l-a băgat în seamă atunci când a venit să facă testul de paternitate la IML. ”Nu a recunoscut copilul la momentul potrivit. Eu consider că a vrut să mă umilească. Cel mai greu moment a fost atunci când Victor a venit să facă testul de paternitate. Noi nu ne mai văzusem de foarte mult timp. Era lume multă la IML și copilul a alergat spre el, era mic și nu știa ce se întâmplă între noi doi. Și el nu a vrut să-și ia în brațe copilul. Băiatul țipa: «Tati, sunt eu Edan! Nu îți mai aduci aminte de mine?». A fost cel mai urât sentiment, peste care nu pot să trec vreodată. A fost foarte dureros. A fost foarte urât la început că nu voia să recunoască copilul. El a dispărut din viața copilului și copilul știa că el este plecat. Și pentru el a fost un șoc”, a povestit Vica Blochina, la Kanal D.

Citește și:

Ce trecut tulburător a avut Vica Blochina. «Am regretat că am făcut copilul cu omul acela»

image
image
image
image
image
image
oana zavoranu 1 1024x1024 jpg
Oana Roman și cîinele bubble Sursa Instagram jpg
banner oana roman png
cove jpg
cher iubit alexander edwards profimedia jpg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
russell brand jpg
image
actualitate.net