Cine este Răzvan Danciu de la Survivor România. Are un tic verbal care i-a enervat pe fanii emisiunii!

Ediția de marți a emisiunii Survivor România a pus în lumină conflictul dintre Răzvan Danciu și Jorge. Concurentul din tabăra Faimoșilor l-a acuzat pe cel din tabăra Războinicilor că „l-a înțepat” pe la spate, după ce el l-a ajutat în exil, în perioada pe care au petrecut-o împreună.

Răzvan Danciu
Răzvan Danciu

Răzvan Danciu nu s-a lăsat nici el mai prejos, spunând, la cei 20 de ani ai săi, că are mai multă educație decât Jorge. În fața jignirilor aduse de tânăr, Jorge a rămas de neclintit și nici nu s-a obosit să-i răspundă cu aceeași monedă.

Discursul lui Răzvan Danciu a fost unul extrem de analizat pe grupurile de Facebook ale susținătorilor emisiunii Survivor România. Internauții au observat că acesta are un tic verbal care i-a scos din sărite. Mai exact, Răzvan Danciu repetă, de foarte multe ori, cuvântul „efectiv”, motiv pentru care a fost, în mediul online, ținta ironiilor. 

„Efectiv nu mai pot cu ăsta / Am luat-o razna de câte ori am auzit că spune efectiv. Mi s-au topit creierii, vă spun sincer / Ăsta ar trebui să nu mai folosească în viața lui cuvântul efectiv, aseară a făcut abuz de el / Cu siguranță cuvântul efectiv are un loc bine pus în vocabularul lui Răzvan / Ăsta ce tot are de repetă cuvântul efectiv? L-ați auzit și voi? Pe mine m-a enervat groaznic, îmi venea să schimb postul TV până când își termina discursul. Nu mai suportam să-l aud vorbind”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii emisiunii Survivor România, pe grupurile de Facebook ale susținătorilor Faimoșilor sau Războinicilor.

Citește și - Maria Lungu de la Survivor România s-a iubit cu un celebru artist de la noi. Un alt bărbat a înșelat-o chiar înainte de nuntă

Cine e Răzvan Danciu de la Survivor România

Aflat în tabăra Războinicilor, la numai 20 de ani, Răzvan Danciu este cel mai tânăr concurent din Dominicană. După prima ediție a emisiunii, acesta a fost trimis în exil alături de Jorge, iar vedeta l-a ajutat să se adapteze. Cu mai multă maturitate, Jorge nu s-a alarmat deloc și a tratat situația într-un mod extrem de calm. 

„Să dormim pe scândură, fără confortul unui pat. Îmi imaginez cum ne va ploua, deci va fi destul de greu. Cea mai mare frică este de a pierde multe jocuri de recompensă și de comunicare. Nu contează dacă e lupta mea sau nu: eu tot câștig. Îmi doresc să reprezint cât mai multă lume”, spunea Răzvan Danciu, înainte de plecarea în Dominicană.

Răzvan este din satul Gălăuțaș-Pârău din județul Mureș și are 20 de ani. A fost apreciat în cadrul primului concurs datorită faptului că a adus puncte echipei și pentru faptul că, deși tânăr, a reușit să țină piept tuturor probelor. Nominalizat de echipa Războinicilor, Răzvan a ajuns în exil cu Jorge.

„A fost plin de insecte. Ne-am simțit ca la pușcărie”, a declarat acesta, după ce a ieșit din exil și a revenit la probele concursului. Imediat după probele de imunitate, Răzvan și Jorge s-au întors împreună în exil, de data aceasta în tensiune, din cauza discuțiilor aprinse dintre cei doi, din cadrul consiliului de eliminare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image
actualitate.net
image
actualitate.net