Maria Lungu de la Survivor România s-a iubit cu un celebru artist de la noi. Un alt bărbat a înșelat-o chiar înainte de nuntă

Maria Lungu face parte din echipa războinicilor din acest an, de la Survivor România. Tânăra de 27 de ani nu este străină producțiilor de televiziune, iar ceea ce nu mulți știu este faptul că a fost într-o relație cu un celebru artist de la noi: Mircea Eremia, nimeni altul decât fratele Alinei Eremia. 

Ceea ce nu mulți știu este că Maria Lungu de la Survivor România s-a iubit cu Mircea Eremia. Cei doi au avut o relație de scurtă durată, iar lucrurile au luat o turnură neașteptată în momentul în care au decis să se despartă. 

Mircea Eremia a fost cel care a anunțat despărțirea

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Mircea Eremia a vorbit despre despărțirea de Maria Lungu. N-a oferit prea multe detalii, dar a avut grijă să puncteze faptul că este, din nou, burlac.

Aceasta nu a fost, însă, singura dezamăgire amoroasă din viața concurentei de la Pro TV. Blondina a fost logodită cu un bărbat care a înșelat-o chiar înainte de a ajunge la altar. 

„M-a înșelat, mai bine zis, după care ar fi trebuit să avem o discuție să vorbim să vedem cum rezolvăm situația și nu a mai răspuns. Eu am ajuns la locul faptei și am reușit să discut. A plecat într-un club cu un prieten de-ai lui. Erau foarte urâte, asta m-a indignat. Erau mai multe urâte și se distrau băieți alături de cinci femei”, a spus Maria Lungu, în cadrul unei emisiuni de televiziune. 

Maria Lungu a participat și la Puterea Dragostei

Așa cum v-am spus, blondina de la Survivor România nu este străină emisiunilor de televiziune. Maria Lungu a mai participat și la Puterea Dragostei, în trecut, dar și în cadrul altui proiect cu tentă umoristică. La Puterea Dragostei, Maria Lungu a participat în anul 2021, iar acolo a format un cuplu cu un alt concurent, Cristian Marinescu. Din păcate, nici atunci n-a fost cu noroc, căci cei doi s-au despărțit după o scurtă perioadă în care au format un cuplu. 

Citește și - Daniel Pavel a reușit imposibilul. Fosta soție și actuala iubită se înțeleg de minune!

Războinica s-a născut în Chișinău, în 1995. Pe rețelele de socializare este admirată de o mulțime de bărbați, căci formele ei apetisante nu pot fi trecute prea ușor cu vederea. La un moment dat, Maria Lungu s-a mutat în Londra, pentru a studia designul vestimentar. De acest lucru se ocupă, spune ea, chiar și în prezent. Pe deasupra, Maria Lungu de la Survivor România este și stilist, iar aceasta este meseria care îi și asigură un venit considerabil. 

Pentru că are niște creații vestimentare interesante, Maria Lungu a ajuns să lucreze și cu numeroase vedete din România.

„Eu sper să îmi fie bine si pe plan profesional. Eu vreau să vin aici și să îmi continui cariera în televiziune. (n.r. în România) Mă gândesc să fac și niște cursuri. Acum termin și școala auto. Eu am făcut design vestimentar la Londra si acum sunt stilistul unor mai multe persoane din Moldova”, a mai povestit Maria Lungu, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net