Kamara s-a dat de gol la „Survivor”! Click! a descifrat ce nume e scris pe toiag

Ultima actualizare:

Aflat de mai bine de o lună la „Survivor  România”, reality-showul de la Pro TV, Ghedi Kamara a început să resimtă dorul pentru persoanele apropiate lui. După ce a sculptat un toiag pe care a scris numele fiul său Leon, iată că acum l-a completat și cu alte inițiale. Pe fază ca de obicei, Click! a descifrat numele celei după care oftează artistul.

Kamara a sculptat inițialele G.N. foto: captură video
Kamara a sculptat inițialele G.N. foto: captură video

Zilele trecute nu am putut trece cu vederea că „Faimosul” Ghedi Kamara (47 de ani), solist în trupa Alb Negru, își „omoară” timpul când nu este pe trasee sculptând un toiag. Pe lângă numele lui Leon, pe toiag săptămâna aceeasta au mai apărut și inițialele G.N., semn că este un nume la care se gândește foarte des în ultima vreme.

Cum cea mai bună prietenă a lui este cântăreața Gabriella Nastas am tras concluzia că la ea se gândește artistul în momentele de singurătate. Niciunul nu a recunoscut până acum că ar avea o relație amoroasă, dar sunt văzuți mereu împreună, iar la plecarea în Dominicană, Gabriella a rămas să se ocupe de conturile de socializare ale alui Kamara. Ea a recunoscut în repetate rânduri că sunt buni prieteni, iar de Dragobete, când a lansat videoclipul piesei „Timpul” a mai făcut o declarație care ne poate duce cu gândul că are o relație cu Faimosul.

„Primul Dragobete în care sunt singură”

Piesa s-a născut anul trecut. Mi-a fost prezentat un demo, a fost chimie din prima, am mers la studio, am tras vocile, ne-a plăcut atât de mult cum sună încât am hotărât să termin piesă în aceeași zi, având inspirație, am scris a două strofă, și așa a rămas. M-am gândit să o lansez de Sfântul Valentin, însă 24 februarie este o dată mai aproape de sufletul meu. E primul Dragobete din ultimii doi ani în care sunt singură”, a mărturisit Gabriella.

Kamara și Gabriella
Kamara și Gabriella

Și în timp ce Kamara luptă pe trasee contra Războinicilor, dar și în camp cu proprii colegi - în special cu DOC, iubita lui frânge multe inimi cu nouă videoclip lansat azi. Solista apare extrem de sexy, videoclipul având și el o poveste aparte.

Imaginația mea artistică și-a făcut de cap, așa că mi-am pregătit cu atenție hainele și accesoriile. A ieșit o adevărată operă de artă și ne-am zis că este păcat să nu rămână așa și să-l oferim fanilor mei drept cadou în ziua în care se sărbătorește iubirea românească. M-am simtit sexy și a ieșit ceva elegant, glamour, demn de un super videoclip”, ne-a povestit Gabriella.

Filmările videoclipului au durat 5-6 ore și sandalele foarte înalte i-au dat bătăi mari de cap, fiind la un pas de a se accidenta.

Deci și la filmări te poți accidenta, nu doar pe traseele Survivor. Bine că totul s-a terminat cu bine”, a ținut ea să-i transmită „prietenului ” Kamara.

Gabriella, sexy în noul videoclip
Gabriella, sexy în noul videoclip

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net