Gabriella Nastas, Megan Fox de România, operată de urgență la sâni!

Superba solistă originară din Republica Moldova, Gabriella Nastas, căreia i se spune și Megan Fox de România, a ajuns recent pe mâna medicilor. Vedeta, care şi-a luat cetăţenie română, a fost supusă unei operaţii care s-a dovedit a fi mai complicată decât se așteptau medicii. Click! a aflat toate detaliile.

Medicii i-au descoperit două chisturi la sâni

Gabriella Nastas (27 de ani) a trecut prin multe schimbări în ultimii ani şi a slăbit 35 de kilograme. A dorit să îşi facă un lifting mamar, însă medicul a trimis-o la o mamografie şi i-au fost descoperite două chisturi la sâni, pe care a trebuit să le opereze de urgenţă. Pentru asta, şi părinţii Gabriellei au venit în România. 

"După doi ani, au venit părinții mei în țară din cauza problemelor de sănătate. După ce am slăbit 35 de kilograme, mi-am dorit să fac un consult la un medic ca să văd ce probleme am, pentru că atunci când slăbești, există niște riscuri. În zona pieptului mi-am dorit să fac un lifting mamar - o ridicare a sânilor. Medicul mi-a explicat că problema nu va putea fi rezolvată din cauza înălțimii și mă voi întoarce în jumătate de an din nou pe masa de operație. Am înțeles și medicul m-a trimis să-mi fac o ecografie sau mamografie. În momentul acela, mi s-au descoperit două chisturi pe care trebuia să le operez de urgență", a povestit Gabriella Nastas, pentru Click!.

Gabriella Nastas, înainte şi după ce a slăbit
Gabriella Nastas, înainte şi după ce a slăbit

Aşa se face că solista a ajuns pe masa de operaţie, iar intervenţia a fost una complicată. A durat şapte ore, iar medicul i-a pus Gabriellei şi implanturi. Frumoasa moldoveancă a declarat, însă, că nu s-a temut şi că e bucuroasă că a putut să descopere chisturile la timp. Mai mult, recuperarea a fost una uşoară. 

"Erau periculoase și mi s-a spus că dacă nu fac asta acum, în timp, s-ar putea să genereze o probemă canceroasă. Nu m-am speriat, mama a avut cancer, a făcut chimioterapie și am luat această decizie. Am intrat în sala de operație, iar medicul mi-a explicat că trebuie să se pună ceva înapoi. Şi am apelat la niște implanturi. Pe 5 mai, m-am operat la Dr. Pascal Dameh și sunt mulțumită de decizie, nu regret, am avut recuperare ușoară. Am făcut o opearaţie foarte complicată, patru în una, a durat şapte ore cu totul. A fost o operație grea, complicată, au descoperit noi probleme. Totul nu se întâmplă cu un scop, m-am dus pentru un consult și mi s-au descoperit altele probleme. Am ajuns la timp și acum mă refac", ne-a spus, în exclusivitate, Gabriella.

Citeşte şi: Povestea Gabriellei Nastas, de la umilințe, la silueta de divă: «Mi s-a spus că eu cânt bine, dar că trebuie să slăbesc»

 A lansat o piesă inspirată din experiențele ei de iubire

Gabriella Nastas a început o carieră muzicală în România, unde a reuşit să îşi facă un nume singură, pentru că, după cum spune ea, are prieteni doar să-i numere pe degetele de la o mână. Mai mult, ea are şi cetăţenie română.

"Viața m-a făcut să mă descurc singură. Dumnezeu sau viața îți scoate în cale oamenii potriviți. M-am descurcat singură de la 15 ani, Mi-am luat cetățenia și nu sunt româncă doar în suflet sunt și în acte", a mai spus solista de 27 de ani. 

Recent, Gabriella Nasatas a lansat și a filmat un nou videoclip la piesa "Beau să uit".

“Cele mai frumoase piese de dragoste se nasc din propriile trăiri. Piesa “Beau să uit" e o bucată ruptă din povestea mea. S-a născut în luna mai, anul trecut, într-o noapte în care mi-am plâns durerea în acordurile minore ale pianului. Dealtfel, se simte atât în versuri cât și în linia melodică acel geamăt al sufletului. “Beau să uit” e medicament pentru suflet, pentru că în momentul în care am scris-o, mi-a vindecat toate urmele lăsate în suflet de o relație toxică prin care am trecut. E o piesă prin intermediul căreia, cu siguranță, se vor regăsai și vindeca foarte multe fete, care au trăit aceeași experiență ca și mine. Mai ales că vine vara, vine soarele, iar viața trebuie trăită la maxim. Să uităm trecutul și să ne bucurăm de viață“, spune Gabriella Nasatas.

"Norocul meu e că am o echipa minunată pentru că am colaborat la piesă împreună cu Mihai Georgescu, Bogdan Ioan, Cătălin Năstase și Alex Leceanu. Videoclipul a fost regizat de Claudiu Stan, într-o locație care reprezintă practic, casă în care cele două personaje au trăit o frumoasă poveste de dragoste până la despărțire. Filmările s-au făcut într-o singură zi. Am fost productivi și profesioniști până la cel mai mic detaliu. Personajul masculin din poveste e un prieten, Vlad Iordăchescu, producător Tv la o emisiune pe care am prezentat-o în această iarnă. Mi-am dorit foarte mult să apară el în videoclipul meu și deși venea după o operație nu tocmai ușoară, a acceptat din prima", a mai spus artista.

Gabriella Nastas a participat la X-Factor

Gabriella Nastas vine din Moldova, are 27 de ani, o vocea minunată și arătă ca o zână. Însă înainte de a arăta precum Megan Fox, căci este adesea comparată cu celebra actriță, Gabriella Nastas a avut aproape 100 de kilograme și a avut de îndurat bullying-ul, la greu.

S-a mutat în România, a participat la X-Factor și și-a lansat primul ei videoclip oficial, la piesă "Iartă-mă". 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net